התנצלות...וברכה לחבר

יוליקה

Member
מנהל
התנצלות...וברכה לחבר

ראשית אני מתנצלת מעומק ליבי שפיספסתי אתמול את פתיחת השרשור לברכה למאיר שפירא!!!

מאיר, יצא לחגוג בכרתים את יום הולדתו שחל אתמול...
אזה אנחנו מצטרפים לברכות לחיים מאושרים ובריאים שיהיה לך רק טוב!!

ושוב סליחה על הפספוס!!

עמיקם10

New member
היינו באתונה עלינו לאולימפוס..לאקרופוליס

חלקים בעיר נראים כמו יפו חלק כמו פתח תקוה.מדברים שפה לא-ברורה. והבלגן חוגג אצלם.
בחנוכה עשו סמטוחה גדולה למכבים. והרומאים דיכאו אותם וזה ניכר עד היום. גם אצלנו.
לגבי כרתים הבנתי שזה יחסית זול. לעומת אילת וחם פחות. והכל ברוח טובה.

מאיר, אין מוקדם ומאוחר לברכות !

לכן אברך אותך בבריאות ואריכות ימים עד עולם ! שתמיד תרגיש כמו צעיר בטיולים שלך !!!
תעשה חיים ותהנה מכל רגע בכריתים !

מינהר

New member
מאיר, צרור ברכות ליום הולדת, ותהנה מן הטיול.

אז כעכשיו צריך להרים את הכסא 70 פעם?

מינהר

New member
שאלה למי שמבין? החברה הקבלנית נתנה לנו בדירת הבן

תריס גלילה מפוליאוריטן מוקצף מצופה דק באלומיניום. וזה במקום תריס אלומיניום ככתוב במפרט. בסלון, בתריס חשמלי.
השנה נשברו שלבים בתריס וגם מסילות, ועברו 7 שנים.
האם אנו יכולים לתבוע את החברה עכשיו- למה לא נתנה תריס אלומיניום כמובטח?
המתקן אומר שהפוליאוריטן לא מתאים לגודל הרב של תריס הסלון.
מי מבין בזה? או שמע משהו דומה?

לדעתי

זה מזכיר לי , כמו להתלונן אחרי 20 שנה על אונס.
אבל כדאי לבדוק במועצה לצרכנות, כיוון שכמדומני צריכה להיות אחריות עד 7 שנים לפריטים וחלקי חילוף (רק תבדקו בניירות שלא חלפו 7 שנים).

מינהר

New member
מאיר, מה אנו מבינים? הטכנאי גילה לנו שהחומר

לא מתאים. כל עוד התריס תפקד-- מי חשד?

תודה, מתחילים לספור ל-70 שיחול ביום הולדת הבא

חוץ מזה שאני לא מתעלל באנשים ולא דורש להרים משקל כמו שלי (112 ק"ג) 70 פעם.

ובכלל כבר סיפרתי שהחל מגיל 65 אני נוהג כמו סבא שלי, רוצים להתאסף ולהביא עוגה, בסדר גמור. אבל מתנות אני נותן, בכל יום הולדת וביום העצמאות אני מחלק למשפחה ספר מהספרים שכתבתי. (אני לא מודאג כיוון שיש לי 28 ספרים ועבודות שונות [עבודות למשל, מדריך טיול בירושלים,מדריך טיול בתל אביב הישנה, בתי אפנדים בגליל ובשומרון, בעיקבות סיפורי התנ"ך, וכדומה, מיועד למורי דרך]).

המעניין הוא שהיחידי במשפחה שלא קרא את ספריי.....אשתי......
לא נורא, אחרי שאמות (הלא הבעלים של הפולניות מתים קודם [חולה,חולה,חולה,אלמנה...]) יהיה לה זמן לקרוא את ספריי.....

תודה, בגילי כבר לא משתנים

ולעמיקם, אני לא יודע באיזה רובד אתה מסתובב, אבל במשפחה שלי קוראים ספרים (כולם),אשתי כל שבוע "מחסלת" שני ספרים, והבת שלי כנ"ל, וכל יתר בני המשפחה.
נכשלתי במבדקים העיוניים לקורס קצינים במשטרה, כיוון שכאשר שאלו איזה ספר קראתי לאחרונה, כתבתי שלא היה לי פנאי כיוון שאני כותב ספרים.
מייד הוכשלתי בטענה שאני רברבן.....
אז היום אני לא קצין, אבל כבר כתבתי אי אילו ספרים.....

מינהר

New member
מאיר, למה לא ניגשת למיבדק חוזר? חבל.

בכל מקרה בטוח שלא כדאי להיראות רברבן, לא?

פעם לא היה דבר כזה. נכשלת,נרשם בתיק וחסל.

בכלל המשטרה ירשה המון התנהלויות של משטרת המנדט בלי לקלוט בעצם שהם משטרת-ישראל.
למשל: הכלל הבריטי הווא שסמל חכם משוטר וקצין חכם מסמל.
לרוב זה כמובן לא נכון כיוון שקצינים היו ממונים מלמעלה וסמלים היו מהשטח וידעו את העבודה.
ואז , אם שוטר היה חכם מקצין, צריך להעיף אותו מהמערכת.

כך קרה גם לי, שפעלתי ויזמתי והקמתי המון דברים שלא היו קיימים, וכל הזמן הקצינים הבכירים ניסו להכשיל אותי, אבל נר לרגליי היה שאני עובד מדינה ופועל לטובת הציבור ולא משרת של הקצינים הללו.
כבר סיפרתי שההצעה שלי ב-1988 למחשב את המבצעים נתקל בליגלוג וזרקו את ההצעה לפח, רק לא ידעו שאני לא פראייר והעתק העברתי למפכ"ל, וסופו של דבר היום כל משטרת ישראל והניידות ממוחשבות בזכותי.
אבל בתיק שלי עדיין ישנו המכתב מהקצין הישיר שלי אל חוליית משטר ומשמעת , בדרישה לפטר אותי כיוון שהעובדה שאני רוצה למחשב את המבצעים מוכיחה שאני חולה-נפש. (לא לדאוג, אותו קצין יצא לפנסיה בדרגת סגן-ניצב ואני בדרגת רב-נגד, אבל הרווחתי כל כוכב ביושר).

כל מה שהמשטרה היתה צריכה לעשות, זה להמתין שכל דור המדבר, ז"א, דור יוצאי המשטרה הבריטית ייעלמו מהמשטרה, כדי לקדם אותה.

עמיקם10

New member
כמו שהטלפון הקוי ייעלם גם הספר.

בדיוק כמו שמכונת הכתיבה נעלמה - למה להדפיס להוציא כסף-כשאפשר לכתוב במחשב ולקרוא מאי -פד ובמסך. גם בתי הקולנוע עוד פועלים..וגם זה לא יהיה לזמן רב. רק הרומנטיקה תימשך. כי לסקס אין תחליף. האם הספרים שלך מאיר- נמצאים בספריה ציבורית.?
אגב גם מהקיבוץ השיתופי- נשארו 80 והיתר עברו הפרטה. וסוסים גם כבר נעלמו מהרחובות.

למעלה