התנשאות השמאל וההתנכרות לימין

hreuven2

New member
התנשאות השמאל וההתנכרות לימין

לא הייתי בפורום עד שעה זו וכשחזרתי נדהמתי מנסיון הדה-לגיטימציה שהשמאל מנסה לעשות לאשי הימין בפורום. הנ``ל כולל גם התחסדות של מנהל הפורום שלדעתי-ואינני נלחם נגדו כי בסך הכל מדובר בהבעת דעה-פועל עם עין שמאל עצומה. שאלה לי אליך אלוני:חוץ מהתגרויות האם יש נושאים לדיון שעלו בפורום על ידי השמאל?נאדה,אפס. אנחנו שתקנו זמן רב בעיקר בגלל התבוסה של ביבי בבחירות והשמאל חגג כולל סתימת פיות,התנשאות,התחסדות,התגרויות,סתימת פיות-הדבר הזה לא יחזור על עצמו ואנו נביע דעתנו במלוא עוצמתן. הפוליטיקה כוללת יצרים מ-2 הצדדים וכך יהיה לתמיד-אבל מדיניות ההשתקה של השמאל לא תחזור ואני בעצמי מודיע לך שעל כל הודעה של איש שמאל בפורום שהיא נושא לדיון אגיב בצורה המקצועית ביותר ועל כל התגרות לגופו של איש לא אשתוק. החיקוי של חוזי ומרק של פיפי-קקה מופיע עדיין באתר והוא מייצג את תרבות השמאל שאיתה אנחנו מתמודדים

thetruth48

New member
גם אני לא היייתי .....

ואני לא רואה שום בעיה להיפך. אם לא הבנת נמאסתם אתה ושלושת חבריך. אתם ארבעה אנשים שאין להם מה להגיד, הכל צפוי נגד השמאל וזהו. פעם אחת לא כתבתם על ירוחם או על חוסר נקיון הפוליטיקאים מהימין אתם כל היום מקניטים. היה פה מישהו שכתב שכדאי לכם ללכת לפורום בדיבורים אז אני מוסיף לינק. www.diburim.co.il תעשו רוטציה מי יהיה מנהל וגם תוכלו למחוק הודעות. אני גם שולח לינק להנהלת תפוז מהיום על כל הודעה שאני חושב שצריכה להמחק. אגב אם אתה הולך להיות עניני אתה מוזמן זה יתרום לי המון אישית, אני מחפש דיאלוג פורה אם אתה הולך להיות כמו אדון קקטוס שרק מגדף אז אין לי דיון איתך.

למעלה