התנתקות מאירועים מכבידים

במה זה שונה ממה שדורי אמר?
גם כשהימין מנסה לעשות שלום הוא יותר מגביל את הערבים ומשאיר אותם מאוימים. השמאל מוכן לוותר יותר כדי שבעתיד יהיה יותר טוב לכולנו. יש הרבה ערבים אזרחים טובים שסובלים מרודנות הצבא הישראלי והימין הישראלי.

dory30

Well-known member
גם כשהימין מנסה לעשות שלום הוא יותר מגביל את הערבים ומשאיר אותם מאוימים. השמאל מוכן לוותר יותר כדי שבעתיד יהיה יותר טוב לכולנו. יש הרבה ערבים אזרחים טובים שסובלים מרודנות הצבא הישראלי והימין הישראלי.
הימין הנוכחי הוא אוסף מטומטמים ומושחתים שנתניהו אסף מהרחוב הפוליטי כדי לשרוד. אין קשר בינו ובין הליכוד של פעם. מקרי ביותר.

SupermanZW

Well-known member
האם רוב בוחרי הימין רצו ממשלת קיצוניים בישראל, של חרדים וחרד"לים פרזיטים ומשתמטים? מסופקתני. יש לי בן דוד ביביסט שמתעב אותם.
חשוב שאתה כאזרח משתתף במשאל עם עבור כל חוק שהממשלה מציעה לחוקק, ושתוצאות משאל העם מחייבות את הממשלה, האם אתה חושב שהקיצונים היו יכולים לעשות כרצונם? אתה רק מחזק את דבריי.

dory30

Well-known member
חשוב שאתה כאזרח משתתף במשאל עם עבור כל חוק שהממשלה מציעה לחוקק, ושתוצאות משאל העם מחייבות את הממשלה, האם אתה חושב שהקיצונים היו יכולים לעשות כרצונם? אתה רק מחזק את דבריי.
הלוואי שהייתי משתתף באמת! מישהו שאל אותי האם הסכמי השלום או הכניסה למלחמות טובות למדינה (לפחות מגיל 18 ומעלה)? ממש לא.

SupermanZW

Well-known member
הלוואי שהייתי משתתף באמת! מישהו שאל אותי האם הסכמי השלום או הכניסה למלחמות טובות למדינה (לפחות מגיל 18 ומעלה)? ממש לא.
בדיוק, ולכן צריכות כל המדינות בעולם לאמץ את השיטה השוויצרית, דמוקרטיה ישירה. בדמוקרטיה ישירה העם הוא הריבון ואין מקום לשיקולים קואליציוניים בחקיקה. תוצאות משאלי העם קובעות ולא רצונות חברי הממשלה והפרלמנט.

אירוע אנושי שתלוי בפוליטיקה דורש התייחסות גם לפוליטיקה. אם אנשים בעם נהרגים בגלל המלחמה או בגלל פיגועים, זה בהחלט פוליטי וחשוב להתעדכן על זה. בדמוקרטיה אסור להפר את זכויות האדם. בגרמניה הדמוקרטיה הייתה חלשה והתעלמה מזכויות אדם, ולכן הפכה לטוטליטרית. שיקול ידוע שאם רצון הרוב הוא דיקטטורה, אסור לכפות את הרצון הזה על המיעוט כי אחרת זאת בעצם דיקטטורה. אם המוות ריק מוחלט לנצח, מוטב ככל האפשר להשתדל לחיות כדי שלפחות יישאר הרגש ויהיה לנו קיום עם ערך בעולם.

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
אם המוות ריק מוחלט לנצח, מוטב ככל האפשר להשתדל לחיות כדי שלפחות יישאר הרגש ויהיה לנו קיום עם ערך בעולם.
מזכיר דברים שמדריך שלי בפילאטיס אומר לנו בדקות ההרפיה ש "מה שאתם עשיתם ב-45 דקות של השיעור, זה לכתוב טקסט שמרגישים אותו בלי מילים".

בהחלט, לשפת הגוף תפקיד חשוב מאוד. אני בכל זאת מאמין חזק בדיבור, אני חושב שבעזרת הדיבור אפשר להביע כל מחשבה שאפשר לחשוב באופן הגיוני.

למעלה