פילוסוף רוחני33
Well-known member
לא, אני טוען שצריך לנהוג בדרך מוסרית ומתחשבת גם אם קשה. את הרוצחים צריך לתפוס ולעצור כראוי להם, אבל צריך לשאוף לעשיית שלום עם הערבים ולא לתוקפנות.אתה מצדיק את דברי דורי, למעשה מחזק את דבריו.
לא, אני טוען שצריך לנהוג בדרך מוסרית ומתחשבת גם אם קשה. את הרוצחים צריך לתפוס ולעצור כראוי להם, אבל צריך לשאוף לעשיית שלום עם הערבים ולא לתוקפנות.אתה מצדיק את דברי דורי, למעשה מחזק את דבריו.
במה זה שונה ממה שדורי אמר?לא, אני טוען שצריך לנהוג בדרך מוסרית ומתחשבת גם אם קשה. את הרוצחים צריך לתפוס ולעצור כראוי להם, אבל צריך לשאוף לעשיית שלום עם הערבים ולא לתוקפנות.
גם כשהימין מנסה לעשות שלום הוא יותר מגביל את הערבים ומשאיר אותם מאוימים. השמאל מוכן לוותר יותר כדי שבעתיד יהיה יותר טוב לכולנו. יש הרבה ערבים אזרחים טובים שסובלים מרודנות הצבא הישראלי והימין הישראלי.במה זה שונה ממה שדורי אמר?
הימין הנוכחי הוא אוסף מטומטמים ומושחתים שנתניהו אסף מהרחוב הפוליטי כדי לשרוד. אין קשר בינו ובין הליכוד של פעם. מקרי ביותר.גם כשהימין מנסה לעשות שלום הוא יותר מגביל את הערבים ומשאיר אותם מאוימים. השמאל מוכן לוותר יותר כדי שבעתיד יהיה יותר טוב לכולנו. יש הרבה ערבים אזרחים טובים שסובלים מרודנות הצבא הישראלי והימין הישראלי.
באופן כללי אני בעד שלום, סעד ומוסריות ולא בעד גישה תוקפנית וקשוחה.הימין הנוכחי הוא אוסף מטומטמים ומושחתים שנתניהו אסף מהרחוב הפוליטי כדי לשרוד. אין קשר בינו ובין הליכוד של פעם. מקרי ביותר.
חשוב שאתה כאזרח משתתף במשאל עם עבור כל חוק שהממשלה מציעה לחוקק, ושתוצאות משאל העם מחייבות את הממשלה, האם אתה חושב שהקיצונים היו יכולים לעשות כרצונם? אתה רק מחזק את דבריי.האם רוב בוחרי הימין רצו ממשלת קיצוניים בישראל, של חרדים וחרד"לים פרזיטים ומשתמטים? מסופקתני. יש לי בן דוד ביביסט שמתעב אותם.
הלוואי שהייתי משתתף באמת! מישהו שאל אותי האם הסכמי השלום או הכניסה למלחמות טובות למדינה (לפחות מגיל 18 ומעלה)? ממש לא.חשוב שאתה כאזרח משתתף במשאל עם עבור כל חוק שהממשלה מציעה לחוקק, ושתוצאות משאל העם מחייבות את הממשלה, האם אתה חושב שהקיצונים היו יכולים לעשות כרצונם? אתה רק מחזק את דבריי.
בדיוק, ולכן צריכות כל המדינות בעולם לאמץ את השיטה השוויצרית, דמוקרטיה ישירה. בדמוקרטיה ישירה העם הוא הריבון ואין מקום לשיקולים קואליציוניים בחקיקה. תוצאות משאלי העם קובעות ולא רצונות חברי הממשלה והפרלמנט.הלוואי שהייתי משתתף באמת! מישהו שאל אותי האם הסכמי השלום או הכניסה למלחמות טובות למדינה (לפחות מגיל 18 ומעלה)? ממש לא.
מזכיר דברים שמדריך שלי בפילאטיס אומר לנו בדקות ההרפיה ש "מה שאתם עשיתם ב-45 דקות של השיעור, זה לכתוב טקסט שמרגישים אותו בלי מילים".אם המוות ריק מוחלט לנצח, מוטב ככל האפשר להשתדל לחיות כדי שלפחות יישאר הרגש ויהיה לנו קיום עם ערך בעולם.
נשמע כאמירה חכמה ומעניינת, לא בטוח שהבנתי אותה.מזכיר דברים שמדריך שלי בפילאטיס אומר לנו בדקות ההרפיה ש "מה שאתם עשיתם ב-45 דקות של השיעור, זה לכתוב טקסט שמרגישים אותו בלי מילים".
הרעיון הוא שלא תמיד צריך לדבר כדי להביע רגש. מספיק להרגיש את זה על הגוף.נשמע כאמירה חכמה ומעניינת, לא בטוח שהבנתי אותה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.