אני בקבוצה, אז אני לא אענה
או שאנסה כעת לענות בצורה שונה: יש שינויים בחיים האישיים שלי, שקרו ב:2 דרכים. 1. הדרך הפסיכולוגית: לדבר על זה, לעבור ביחד תהליך, לדבר ולדבר, עד שיבוא השינוי (2 אחיות שלי למדו מדעי ההתנהגות, ואחרי זה עוד השלמת תואר ראשון, והתחילו לעבוד). 2. הקפיצה הקוונטית: פתאום קם אדם בבוקר, ומחליט שהוא יעשה משהו שונה מהיום יום, כדי לקדם את עצמו, זה תלוי גם בגורם המזל, אם העולם מאיר לך פנים. כמו אחת הסיסמאות של מהפכה של אהבה
: כאשר אדם אחד (או קבוצה של אנשים) עושה צעד ראשון לקראת מטרה נעלה כלשהי, כל העולם מפנה לו דרך. קפיצה קוונטית: מתאים יותר לאסכולה של מדעי המחשב, מטמטיקה ומחשבים, יש לי 2 אחים (אחות ואח), שבאמצע לימודי מדעי המחשב באקדמית תל אביב יפו, אשר ביפו. המציאות היא כנראה השילוב הזה. אני כבר למדתי, ורואה את עצמי בעתיד, בתהליכים ארוכים ומייגיעים, וגם בקפיצות קוונטיות, מקדם את עצמי בקריירה של עבודה כלשהי (אם לא פקידותית, אז פיסית), וגם בזוגיות, וקשרים עם אנשים, ומסגרות וכו'. גם כאן וגם שם. וממשיך להגשים חלומות, במסגרות מסויימות,] במסגרת התפקיד. הכותב הינו יליד תל אביב, ובוגר הגימנסיה העברית הרצליה, עם רון חולדאי, תושב תל אביב, בלוגר בתפוז, פורומיסט בתפוז, שחקן לשעבר, ורקדן לשעבר, ומהפכן, עומד לעבור לגור בכפר שלם בתל אביב, בעבור חופן שקלים. א. א.
=] ...