התעוררות עצמית

בארבאבא

New member
זה יהיה נחמד

Warby Parker

New member
טוב שאתה יודע שזה לא בהכרח שינוי טוב.

ת'כלס, אם מה שאתה מתאר זה נכון אז צר לי לומר, אבל המערכת הפכה אותך לסתם עוד בנאדם שאין לו סנטימנטים לשום חיים, במידה והחיים האלה מפריעים לו אפילו קצת לשגרת יומו. תזכיר לי לא לחתוך אותך בכביש.

אתה צודק ידידי,

אבל חלקית, הייתי נהג משאית וחתכו אותי אינספור פעמים, ואני נשאר בשלי, המוזיקה שלי שמתנגנת ברדיו, הנופים המתחלפים וכדומה, יש לי מצבים שאני פתיל קצר, אבל יש מצבים שאני לא מתעצבן מהר, יש לי סנטימנטים לחיים, אבל מעט ופחות משיש לאדם רגיל,

Purple Mushroom

New member
אני בקבוצה, אז אני לא אענה

או שאנסה כעת לענות בצורה שונה: יש שינויים בחיים האישיים שלי, שקרו ב:2 דרכים. 1. הדרך הפסיכולוגית: לדבר על זה, לעבור ביחד תהליך, לדבר ולדבר, עד שיבוא השינוי (2 אחיות שלי למדו מדעי ההתנהגות, ואחרי זה עוד השלמת תואר ראשון, והתחילו לעבוד). 2. הקפיצה הקוונטית: פתאום קם אדם בבוקר, ומחליט שהוא יעשה משהו שונה מהיום יום, כדי לקדם את עצמו, זה תלוי גם בגורם המזל, אם העולם מאיר לך פנים. כמו אחת הסיסמאות של מהפכה של אהבה
: כאשר אדם אחד (או קבוצה של אנשים) עושה צעד ראשון לקראת מטרה נעלה כלשהי, כל העולם מפנה לו דרך. קפיצה קוונטית: מתאים יותר לאסכולה של מדעי המחשב, מטמטיקה ומחשבים, יש לי 2 אחים (אחות ואח), שבאמצע לימודי מדעי המחשב באקדמית תל אביב יפו, אשר ביפו. המציאות היא כנראה השילוב הזה. אני כבר למדתי, ורואה את עצמי בעתיד, בתהליכים ארוכים ומייגיעים, וגם בקפיצות קוונטיות, מקדם את עצמי בקריירה של עבודה כלשהי (אם לא פקידותית, אז פיסית), וגם בזוגיות, וקשרים עם אנשים, ומסגרות וכו'. גם כאן וגם שם. וממשיך להגשים חלומות, במסגרות מסויימות,] במסגרת התפקיד. הכותב הינו יליד תל אביב, ובוגר הגימנסיה העברית הרצליה, עם רון חולדאי, תושב תל אביב, בלוגר בתפוז, פורומיסט בתפוז, שחקן לשעבר, ורקדן לשעבר, ומהפכן, עומד לעבור לגור בכפר שלם בתל אביב, בעבור חופן שקלים. א. א.
=] ...

בארבאבא

New member
זה נכון.

כשאני נכשלת במשהו,אני לוקחת את זה דיי קשה,ולפעמים הולכת כמה צעדים אחורה..

Purple Mushroom

New member
קראתי השבוע בתפוז איפה שהוא,

שהצלחה, זה לחיות לפי הפוטנציאל שלך.

Sallsalim

New member
התעוררות עצמית

לדעתי צריכה להיות מודעות עצמית, הרבה פעמים צריך להיות תגמול לשינוי. בדר"כ אני משווה עצמי לחברות שלי שואלת את עצמי שאלות כמו מה השגתי עד עכשיו וזה נותן לי את הפוש לשינויים לטובה ולרעה...

irreplacable

New member
אם מדובר בשינוי גדול אז אני

בדרך כלל עושה אותו כשכלו כל הקיצין ואני מרגישה שאני פשוט לא יכולה לחיות במצב הזה יותר ואז אני ממש מתכננת דרך פעולה (רושמת ממש נקודות, תרשימים,חיצים , הכל!
) וממש לא צריכה מישהו שידרבן אותי.. אני גם לא בנאדם שמתייעץ. מקבלת את כל ההחלטות בעצמי..

למעלה