התעייצות לגבי בניית אימון.

loc luc

New member
מאוד מדויק ,אבל....

לא התכוונתי לאימון זה שלדעתי אין בכלל צורך לבצעו בספינינג... אני מתכון לעבודה עם כן עומס גבוה אבל שום ספרינט "עד הסוף" , זה אימון טכני שמתרגל יציא מהמושב תוך כדי שמירה על הקדנס ועל המהירות שבו המתאמן מתרגל לשנות בנוחות את המנח והיציבה ללא לפגוע בהספק והרוכב בקלות יכול לשחק את המשחקים הידועים שמתרחשים בנקודות הסטרטגיות של המרוץ ( בד"כ בעליות הארוכות ותלולות או בסמוך לספרינטים הביניים.... התרגיל בקיצור מיועד לשמור על הערנות של הרוכב ועל המוכנות שלו להתכונן לגייס ברגע אחד את כל הכוח שלו אבל ללא לבצע (עוצר ממש רגע לפני הפיצוץ)...אמרתי באחד מהפוסט שלי שלא כל כך מוכר ובשימוש ולדעתי חשוב ויעיל להכנה של רוכב תחרותי. זה שהסברת הוא תרגיל ברמה קשה ביותר שמבצעים לא יותר מפעם בשבועים או אפילו שלוש שבועות....פשוט קריעה טוטאלי!!! אבל למי שרוצה להכיר את הפרצוף של הסבל ושלכאב...זה בדיוק זה!!! לא מומלץ ולא צריך ואני מוסיף שזה גם מסוכן ודורש מקצוענות , השגחה ו הכרה של כל הפרמטרים פיזיולוגים של המתאמן בדייקנות תודה סיון ושבוע טוב luca

loc luc

New member
כדאי להבין משאני מתכוון...

דמין/ני להיות בעליה של נס הרים ובקטע הישר ותלול שבו נדרש הרבה מאמץ...בדיוק שם מתחיל את התרגיל ללא הגברה קמים 5 או 8 שניות ויושבים חזרה כ5-8- שניות ושוב קמים ושוב יושבים וככה כל הקטע...ללא ספרינט רק את הטנוע של היציא לספרינט ...ותאמין/ני לי שאחרי 4 5 החלפות מתחיל להיות קשה ...גם ברגליים וגם במוח....שפשוט לא בא לך להמשיך .... זה מבחן פיזי ומנטאלי חזק מאוד!!! ביי luca

הבנתי אותך

הסבר מצויין, אני אישית מאמן קבוצות רכיבה בשטח ולכן לא נתקלתי עד היום בתרגיל מסוג זה שאני מעריך שיותר מדבר אל רוכבי כביש, אני מבין את המטרה ואת הצורך של רוכב תחרותי לצאת מהאוכף נכון ללא איבוד אנרגיה מיותר תוך שמירה על קצב ומהירות בהחלט תרגיל נכון. תודה איש על המיידע. נ.ב אני מדמיין ולא מדמיינת. סיון

loc luc

New member
סליחה לבלבול עם השם...

ותמיד אשמח עם אני אוכללתמוך ....בידע ובפרקטיקה.. צדקת בזאות שהתרגיל מיועד לרוכבי כביש...או כבישונים כמו כשאומרים בארץ. השגיאות עלי....כמובן עוד לסגור על זה שאני אלמד לכתוב נכון לפני שאתם תתרגלו על הספה החדשה שלי ciao luca

יוווו

אז אתה חייב לנסות ריצה במישור. שמעתי על מישהו שמשכיר אופני כביש לכל דיכפין, במחירים שווי נפש.

למעלה