התעלומה הגדולה: יוסי בובליל - אמיתי או זיוף?

התעלומה הגדולה: יוסי בובליל - אמיתי או זיוף?

שימו לב אנשים, כאחד שחולה קשות על בובליל וכל היציאות המצחיקות והמטורפות שלו, לפחות בחודשיים הראשונים של המשחק, כל הזמן ניקרה במוחי המחשבה האם האיש אמיתי או לא? וכמעט תמיד נטיתי להאמין או שאולי רציתי להאמין שכן. אך כבר בשבועיים- שלוש האחרונים התחלתי לפקפק באמינותו ולקלוט יותר ויותר שמדובר במשחק, הצגה ולא שום דבר אחר. הדבר החל עם ההדחה של אשר, שלהזכירכם היה החבר הטוב ביותר והנאמן ביותר של יוסי בובליל בבית האח הגדול. ולמרות זאת יוסי העלה אותו על הגריל רק בגלל שהעז לבקש סליחה מצבר. מאידך אפשר לראות עד כמה יוסי בובליל צבוע, שהוא יתחבר לאיתי המתרפס חסר חוט השדרה, שלעומתו אשר נראה כמו שוורצנגר. והרי טענתו של יוסי להדחת "חברו" הטוב ביותר אשר, היתה שהוא לא אוהב אנשים מתרפסים שנותנים שידרכו להם על הכבוד. באמת יוסי? אז מה אתה מחפש ליד איתי כל הזמן? אבל מילא זה, הבוקר ירד לי האסימון סופית שאדון יוסי בובליל משחק אותה והוא לא אמיתי בשקל, כמו שנטיתי לחשוב בשבועות הראשונים של המשחק. מה שהוריד לי סופית את האסימון לגבי זה, היתה השיחה שהתנהלה הבוקר וכולי תקווה שהרבה אנשים צפו בה, בין יוסי בובליל לחגית,שיחה בה הסביר בובליל את כל הטקטיקה שלו כבר מתחילת המשחק, וחשף את זה שכל המשפטים שהוא זורק וכל ההתנהגות הבובלינית שלו, היא אך ורק משחק מצידו, משחק שנשען על "טיפ כבד" (כהגדרתו) שקיבל מ"מישהו", והטיפ הזה מנחה אותו לאורך כל המשחק. למרבה הפלא יוסי גם יודע לקרוא היטב, יותר מכל מתמודד אחר את המשחק ומה חושבים אנשים בחוץ. מה שרק מוכיח שהטיפשות והאהבלות שהוא מציג מתחילת המשחק וכל כך מאפיינת ומייחדת אותו, אינה אלא קליפה שבתוכה יש שחקן שעובד על כולנו, ועושה מניפולציות הן לנו הצופים בבית והן למתמודדים שאיתו. אז מיהו יוסי בובליל? האם הוא אמיתי או סתם זיוף ששיגע מדינה שלמה וגרם למיליוני צופים להאמין שמה שהם רואים זה אמיתי? לי אין כבר שום ספק, ולו הקל שבקלים, שיוסי בובליל הוא זיוף. אמנם זיוף חביב ומצחיק בטרוף, אך בשורה התחתונה מדובר בזיוף.

ingel

New member
יוסי בובליל אמיתי לגמרי

ברור שהוא מוסיף טיפה עניין ושם לב למצלמות. אין ספק שיוסי לעמות הדיירים האחרים הכי אמיתי.

איך אמיתי אם הוא עצמו טוען שהכל משחק?

אך אם אתה רוצה להמשיך ולהאמין שהוא אמיתי, זכותך. אני לא אגיד לך במה להאמין ובמה לא להאמין. אני רק כתבתי את דעתי, שאותה ביססתי על עובדות. רוצה להאמין, תאמין. לא רוצה, אל תאמין.

ingel

New member
אבל זה הקטע

זה האמת שלו בתוך המשחק.זה לא שהוא שונה במציאות מיוסי בובליל. כמו הטמבלים האלו שי וערן שאמרו שהם לובשים דמות והם בעצם רגישים ואנשים הומניים. יוסי בובליל הוא הכי קרוב ליוסי בובליל האהבל וזה אומר שהוא הכי אמיתי. ברור שהוא לא אמיתי כמו שהוא בבית כי ברגע שיש מצלמות אתה מתאים עצמך למצב הקיים וזה מה שהוא עושה. הבנאדם לא ראה מימיו את האח הגדול בחו"ל ומבין את מהלכי המשחק יותר טוב מכולם.זה אמת.

אבל זהו, שהוא ממש לא אהבל

זה הכל הצגה. להזכירך הבנאדם קבלן שמנהל עסק לא קטן שמכניס לא מעט רווחים. נראה לך שאהבל היה מצליח לעשות זאת?

ingel

New member
אני לא מאמין שהוא עד כדי כך

אהבל שהוא לא יכול לזכור את יום הולדתה של עינב-תקרית ה216. ברור שהוא ידע שזה יהווה אימפקט על הקהל. אבל רק הוא מסוגל במציאות לא לזכור בצורה אהבלית את יום הולדתה של ביתו.

ingel

New member
האם זה היה מצחיק

באותה מידה אם שי או ערן או קרן או שפרה היו עושות את זה. התשובה-לא. כי הכי קל לקהל להאמין שהוא כזה אהבל ולכתיר אותו כחכם כשהוא קורא את מהלכי המשחק. בגלל הניגוד הזה של איך הוא מציג את עצמו לקהל לבין איך הוא מציג עצמו לדיירי הבית.

yuvi55

New member
אל תקחו ללב, זה רק תוכנית ריאלטי אלק

אל תקחו ללב, זה רק תוכנית ריאלטי, אלק, הכל בשביל הכסף, תוכנית דפוקה, בית כלא בתנאי מלון, אסור להם לראות טלויזיה או כל אמצעי תקשורת אחרים, אז נותר להם רק לגרום לצופים לדרמות טיפשיות ולמריבות, כשאין מה לעשות ומשעמם אז נכנסים לעימותים מיותרים.

DanaBlanc

New member
ברור לי ממזמן שהוא זיוף.

שום אדם שהוא טיפש באמת לא יעיז להראות את זה בצורה כזאת בטלוויזיה. מלבד זאת, אני בטוחה שלהדחה של אשר היה קשר בצורה שעינב ונסה איתי ושאר הדיירים יתפסו את שפרה צבר וכו'. עובדה שלאחר שאשר הודח עינב ישבה וקללה את האשכנזים האלה שאומרים שהם סולחים אבל הם לא, והדיחו לה את אשר. הכל אצלו כ"כ מתוכנן בצורה גאונית שאני בשוק מזה לפעמים.

הסקר הזה לא משקף כלום

כי הוא נערך לפני השיחה של היום בבוקר. גם אני נטיתי להאמין שהוא אמיתי עד היום בבוקר. אפילו ציינתי את זה בדבריי.

ברור שהרבה פעמים הוא משחק אותה לטובת המצלמות

כולם אומרים שהוא יודע לשחק את המשחק.. זה בדיוק הכוונה.. אתה חושב שבבית הוא משחק עם הציצים שלו, צועק ואוו וקורא לעצמו הרקולס? חוץ מזה שהוא אמר את זה לא מעט פעמים שהוא יודע לשחק מול המצלמות...

../images/Emo70.gif המסקנה שלך שגוייה - יוסי אמיתי לחלוטין

"אדם חכם זקוק רק לכמה מילים. על תוף טוב אין צורך להכות בחזקה" ציטוט מפתגם סיני

ingel

New member
מה שהוא עושה זה לא צביעות

הוא פשוט מתאים עצמו למצב הקיים. הוא אמר בעצמו:אפילו שאין אהבה בין כול המתמודדים זה לא אומר שאי פאשר לדבר או לצחוק-זה לא צביעות זה אנושיות!

אם הוא לא צבוע, מה בדיוק הוא עושה עם איתי?

הרי את אשר החבר הכי טוב ונאמן שלו הוא הדיח בגלל התרפסות שבובליל טען שהוא לא יכול לסבול... אז אם זו לא צביעות, אז מה כן?

ingel

New member
את אשר הוא קלט הכי טוב

אשר פשוט אדם מתרפס וחסר עמוד שדרה אפילו יותר מאיתי. שימו לב שבתקשורת אשר מתחנן שיתנו לו קמפיין. בובליל קלט אז הכי טוב והעיף אותו לכל הרוחות. אשר פגע לבובליל בכבוד ואל תשכח שהוא בן 56 שמגיע ממקום שכבוד משחק תפקיד חשוב. זה לא צביעות.

boska2

New member
יוסי משחק הכי נכון את המשחק

וזה מה שחשוב,הוא לא צבוע כמו רנין ולאון,הוא מבין מה הקהל בבית רוצה והוא מספק לו את זה,הוא גם ייעץ לחברה הצעירים איך להתנהג,אבל הם חושבים שהם יותר חכמים ממנו ולא יישמו את העצות שלו,עכשיו שצבר ושפרה הבינו מאינה שיוסי הוא כוכב בחוץ הם התחילו להתקרב אליו ןמבחינתי זו צביעות,כי כשיוסי ביקש משפרה להצטרף אליו לישיבה בחוץ,היא נהלה איתו שיחת טלפון ונתקה את השיחה. גם לתקשורת שמנסה להוריד לו נקודות ולהשפיע על דעת הקהל,לא יעזור, לדעתי נכון לעכשיו הוא צריך להמשיך את המשחק ולהשאר כמו שהוא,ועובדה לכך שהוא אמיתי זה מה שאשתו כתבה לו תשאר כמו שאתה.

לא אמרתי שהוא לא משחק את המשחק נכון

אמרתי שהוא לא אמיתי. יש הבדל עצום בין שני הדברים. לדעתי הוא משחק מצויין את המשחק ואין לי ספק בכלל שהוא יגיע לגמר. נראה לי שאינה שגם היא תגיע לגמר, תנצח אותו בסופו של דבר, אך זה כבר עניין אחר שלא קשור לזה שיוסי בובליל לא אמיתי ושהכל או בואי נגיד לצורך העניין, הרוב, זה רק הצגה אצלו. הצגה מעולה ומצחיקה בטירוף, אפשר לאמר אפילו גאונית (בעיקר למי שמתיימר להציג עצמו כאהבל מושלם) אך עדיין רק הצגה. כמו כן, אנשים כאן שוכחים שיוסי בכלל לא צריך יותר את המיליון. שכן יוסי אולי לא יודע את זה, אך ברגע שהוא ייצא הוא יהפוך למיליונר רק בזכות ספר הציטטות שלו שאין לי ספק שלא יישאר אזרח אחד במדינה הזאת שלא ימהר לרכוש אותו לעצמו... הרווחים מהספר הזה, ואולי אף יותר מרק ספר, ייתנו ליוסי בובליל ומשפחתו הרבה יותר ממיליון ש"ח...

ingel

New member
מזה יוסי לא צריך את המיליון

לא ידעתי שזה משחק פה תפקיד. גם שפרה לא צריכה את המיליון וגם רנין וגם לאון. מי שצריך את המיליון זה משפחות שלמות שמרוויחות 2500 שקל לחודש. למה הם לא בטלוויזיה אם זוהי ההגרה שלך למי צריך לקבל את המיליון. למה אני לא רואה מתמודדים ממעמד סוציו אקונומי נמוך בשום תוכנית ריאלטי? למה!?

למעלה