התעלומה הגדולה: יוסי בובליל - אמיתי או זיוף?

BrokenWings16

New member
זה ברור שיש רגעים שהוא משחק למצלמה

כמו הרקולס הרקולס אבל בסך הכל הבן אדם אמיתי מעבר לכך, לא נראה לי שלמישהו שם יש כישורים להעמיד פנים בדמות שונה ממנו 24/7.

boska2

New member
ועוד דבר ארז טל פשוט גאון טלוויזיוני-שהכניס

דמות כמו יוסי למשחק,הוא קלט אותו,כי בלי יוסי היה מאוד משעמם.

בוא אני אשאל אותך שאלה ותענה לי עליה בכנות...

יוסי רווח של חגיגה בסנוקר זה גם יוסי רווח בחיים המציאותיים?

סליחה, זאב רווח

התערבבה לי הסירקולציה במוח בין השניים...

אני מאמינה שיוסי אמיתי וההשוואה שלך לא נכונה

אני חושבת שיוסי אמיתי אני חושבת שיוסי אדם טוב אני חושבת שיוסי חכם אני חושבת שיוסי חברותי ותחרותי אני חושבת שיוסי אדם שמח אני חושבת שהוא אדם רגיל שהוא אוהב,מכבד ומעריך את עצמו ,וזה יופי
ובנוסף אני מעריכה אותו על כל מה שהוא,על הישגיו בחיים,וגם על זה שהוא מצליח להחזיק בוילה לא פחות מכמה צעירים שם
אני לא רופאה ,אבל אין לי שום ספק שהוא נפגע במוח מהאירוע האחרון(לפני 4 חודשים) שניצל ממנו בנס וזה פגע בזיכרון שלו.כתבתי כמה פעמים על זה.לא יתכן שקבלן לא ידע לעשות פעולות פשוטות של חשבון או לזכור תאריך לידה....הוא כל כך מתקשה ונבוך שרואים את המאמץ האדיר שהוא עושה כדי לזכור או לחשב פעולה חשבונית פשוטה ולא מצליח
והקללות שלו הן פחות מהקללות של שיפרה המלומדת והתרבותית.וחבל ששניהם או כל החברה הישראלית מקללת כל כך הרבה
הייתי רוצה לתת את המיליון לדור הצעיר המייצג בכבוד את הישראלי המוערך ,לצערי צבר איכזב לכן הכל יחסי,יחסית לאנשים בוילה עם הערכים והכישורים שלהם,אני מעדיפה לתת ליוסי או לעינב בינתיים.

morPUMA

New member
דיי דיי חלאס כבר, אם זה היה מזוייף, לא היית ר

רואה את זה! כמו שהסתירו את זה יפה יפה בהשרדות. צאו מזה.

על פי מה אתה מסיק את המסקנה הזאת?

ראית בכלל את השיחה שהתנהלה היום בבוקר בין יוסי בובליל לחגית? הבנאדם הודה בעצמו בפניה שהכל אצלו זה הצגה שמתבססת על טיפ כבד שהוא קיבל ממישהו ומנחה אותו לאורך כל המשחק. אין לי ספק בכלל שמחר בערוץ 2 לא יראו את הקטע הזה, כי זה יכול לפגוע להם ברייטינג, וזה הדבר האחרון שההפקה רוצה שיקרה. אבל אין מה לעשות, העובדות מדברות בעד עצמן, והכל מצביע על כך שיוסי בובליל הוא פשוט זיוף.

morPUMA

New member
לא שמעתי שיוסי אמר שמישהו מנחה אותו...

וכן ראיתי...

beep beep

New member
שוב אתה מבסס את עמדתך על עובדות מופרכות

עצתי לך - בסס את עמדותיך על עובדות מוצקות. כך אולי תצליח לשכנע.

תגידי את תמימה? כולם מזויפים ואני הכי מאוכזבת

מלאון הצבוע והאדם היחיד שמאוד חיבבתי מתחילת התוכנית. כבר שבועיים על המשחק הצבוע והאדיוטי שלו מגעיל אותי. השבוע אמר לרנין שהוא נשאר במשחק רק כדי להעיף את יוסי ועינב ועל זה אני מקווה שיעמידו אותו להדחה. מתחילת התוכנית הוא יושן מחבק ומשחק שאוהב את עינב וכבר שבועיים שרק מלכלך עליה, ואחרר כך הולך לישון איתה ומחבק אותה בלילה. הוא חושב שאם ירקוד בשתי חתונות יילך לו עכשיו מתגלה הפרצוף האמיתי שלו וברגע שיעלה אני מתפללת שיילך. אז בובליל משחק את המשחק בדרך שלו הוא לא יושן ומחבק בלילה מישהו ואחר כך מלכלך עליו ורוצה שיעוף. אז תתעוררי כולם צבועים והכי מגעיל אותי זה לאון שיעוף כבר את שלו במשחק הוא עשה הוא רק משניא את עצמו בחוץ מיום ליום.

ingel

New member
זה בדיוק ההבדל בין יוסי לאחרים

יוסי משחק את המשחק באופן הטהור ביותר. שזה אומר משחק לצופים ופחות אינטריגות בין הדיירים. לאון משחק את המשחק באופן הצבוע ביותר.לאון גם משחק תפקיד-הוא רוקד,שר אבל זה חסר חן לעומת בובליל. לאון פשוט ילד קר שפרסום זה כול עניינו ועינב טיפלה ואהבה אותו והוא אומר שהוא פה כדי להדיח את עינב ויוסי. למה מי הוא הפוץ הזה?

א. אני בן.

ב. לאון הכי שנוא עלי מכל דיירי הוילה. ו-ג. אנחנו לא עוסקים כרגע בלאון, כי אם אך ורק ביוסי בובליל. כך שתתייחס לנושא הדיון.\ כשנדבר על לאון, אשמח מאוד לשמוע את דעתך לגביו. אך כרגע הוא לא הנושא של הדיון.

ingel

New member
כדי לדבר על בובליל צריך לעשות השוואה

בינו לבין דיירים אחרים בווילה. ולאון הוא מקום שני באהדת הקהל לכן הזכרתי אותו.

yuvi55

New member
מה אתה רוצה הכל בשביל המליון ש"ח,למה נמצאים

מה אתה רוצה ממנו, הסיבה להמצאותו בבית האח הגדול - כמו שאר החבר'ה - זה מליון הש"ח, מעבר לכך ובשביל כך - הכל תכחים ומזימות, זיופים ותחמנות של הנמצאים, בתו של בובלין כבר עמדה להדחה כמה פעמים ונראה שיומה קרב, בקרוב תתאחד עם בני משפחתה באשקלון - ותצפה משם על אבא יוסי שאני חושב שבלעדיו התוכנית הריאלטי הזאת תהיה יבשה.

לך, לך תרכב על איזה כוכב

עם כל השוני שיש בו, ביוסי, פלוס מורכבותה של דמות העולֶה שהוא מציג, לטעמי הבן אדם הכי כן ולאורך זמן. שום דבר בו לא השתנה, למעט העובדה שגם הוא כבר מראה סימני עייפות מכל החרה שהולך שם. שפרה, לצערי, סוחפת אחריה כמה פה בפורום. מה שיש לי לאמר עליהם זה שהם מחפשים מישהי שתזלזל בהם, שלא תהיה כנה ושתהיה הצגה אחת גדולה. משפטים וחיתוכים קצרים של משפטים מעידים על חוסר בטחון שבא בהסוואה של עודף. שפרה כחברה לא יודעת לחזק, לפרגן, לחבק. בחורה קרה שלא הייתי נותנת לה לגוע בבת שלי בת השנה, שלא תזדעזע מעוצמת הכפור. צבר - כשמו כן הוא. קוץ שאין כל רצון לקטוף ולקשט עמו שום דבר. מה שכן, לפעמים משתמשים בקוצים ע"מ ללבות אש... רנין - הצגה אחת קטנה. עינב - צריכה קצת להתגבר ולהתבגר, אבל אני לא יכולה שלא ליפול שדודה למראה הכנות שלה והתמימות. מרגיז אותי שהיא בת 23 עיוורת למניפולציות של לאון, רנין ושפרה עליה. ליאון - פוווו לשמאל... פווו לימין... לאון?? לאון??? עף!

למעלה