התעלומות הגדולות של פוקימון

קנשינה

New member
התעלומות הגדולות של פוקימון

בסדרה הזאת יש כמה תעלומות: 1) אם בעולם שלהם יש רק פוקימונים, אז כל בני האדם שם צמחוניים? כי אם הם לא צמחוניים, הם צריכים לאכול בשר, כלומר לשחוט איזה טאורוס או לצלות פסיידק או משהו, ואני לא חושבת שרוח הסדרה מעודדת את זה. 2) אם יש שם רק פוקימונים, איך זה שהפוקדע מסווג את הפוקימונים לפי חיות? למשל, "טיילו, פוקימון סנונית זעיר". הם לא אמורים לדעת מה זאת סנונית, כי יש שם רק פוקימונים. 3) מה היה לפני שהמציאו את מזון הפוקימונים? הפוקימונים הטורפים היו אוכלים אחד את השני? 4) אם מיי רק בת עשר, איך זה שהחזה שלה יותר גדול משל אמא שלה? 5) אם מישהו תופס פוצ'יאנה, הוא צריך לתת לו חיסון נגד כלבת? 6) האחות ג'ואי היא בעצם ווטרינרית? 7) הפוקימונים הם שותפים, חברים, כלי לחימה או חיות מחמד? 8) מאיפה מגיעים עלי התער במתקפות עלי תער? הפוקימון מייצר אותם בפנים? הם יכולים להיגמר באיזשהו שלב? לדעתי הם צריכים לחשוב על זה, זה יוצר המון תהיות!

mominman

New member
כמה דברים ../images/Emo185.gif

שלום לך, העלת טענות נכונות מאד. שגם לי יצא לחשוב עליהן. אבל כפי שאת שמה לב ילדים בגלאי 8-10 לא חושבים על זה, זוהי לא סדרה מציאותית והגיונית. ואם את תוהה בקשר לשאלותייך אז הנה תשובות >>> 1+2) אין רק פוקימונים, יש גם חיות. משום מה מראים שיש רק דגים בים, אבל עצם זה שהפוקדע מסווג אותם לפי חיות, זו אומר שיש חיות. 3) מצטרף לשאלה 4) לא פרט ממש חשוב ..
5) יכול להיות 6) כן 7) הכל ביחד, תלוי ביחס לפוקימון. 8) מצטרף לשאלה

5 0 6

New member
תשובות:

1) אין רק פוקימונים, אבל אפשר לאכול פוקימונים. כן, שוחטים טוארוסים וצולים פסיידאקים. בפרק "הקנוניה הגדולה" עם בוץ' וקסידי השף אמר שפסיידאק הוא הפוקימון האהוב עליו מאז המצאת המיקרוגל. חוץ מזה, שלאכול טאורוס שנלחם עבורך הוא בדיוק כמו לאכול פרה שנותנת לך חלב. 2) אין רק פוקימונים. 3) הפוקימונים הטורפים עדיין טורפים אחד את השני. זה שהמציאו מזון לחתולים לא אומר שהאריה יהפוך למצחוני פתאום. הוא עדיין טורף. 4) זה דבר שלא צריך להתלונן עליו. 5) תלוי אם לפוצ'יאנה יש כלבת או לא. 6) כן. 7) תלוי בגישת המאמן. אש מגדל אותם כחברים ושותפים, ברוק מגדל אותם כחיות מחמד. 8) שאלה מעניינת. קשורה לפיזיולוגיה של הפוקימונים. חבל שלא מרחיבים על זה איפשהו, באמת.

?לדעתי בקשר לעלים

נכון עם תולשים מי צמח עלה העלה צומח בחזרה כניראה בפוקימון עשב זה כך ניתלש עלה והוא צומח בחזרה אבל במהירות,נישמע הזוי אבל זו התאוריה שלי.

ואיייי סליחה על הטעות

"עם תולשים מצמח"**** ופסיק אני חייבת מהר להיתרגל כי עם לא אני אשתגע.

Houndour

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo79.gif

1) הסדרה דווקא כן מזכירה מקרים בהם שוחטים ואוכלים פוקימונים.. כזכור, אש התחנן בפני פרופ. אוק שלא יאכל את הקרבי שלו.. 2) פוקדע טיפש.. חיות אמורות להסתווג לפי פוקימונים ולא להיפך.. 5) זה כמו לשאול אם מי שתפס פיקאצ'ו חייב לקבל חיסון נגד מלריה.. אין קשר. 6) לא, היא רופאת פוקימונים, שהם לא חיות 7) כל אחד והגישה שלו 8) לדעתי כן. גופם של פוקימוני העשב מתפקד חלקית גם כצמח והם מגדלים עלים שהם חלק מגופם.. אגב, החתימה שלך שווה אלף מלים ^^

המ...

הצפת שירשור לשמה.. להבא תדעי ששינוי החתימה משנה את כל ההודעות שנכתבו... לא רק את החדשות.

Itai8

New member
שאלה 4

4). היפנים אוהבים לעשות דברים כאלה (חזה גדול, תחת יפה, לפעמים מחשופים קלים)

5 0 6

New member
זה לא קשור לכלום.

בגלל שהם אוהבים לצייר דברים כאלה הם עשו למאי חזה יותר גדול משל אמא שלה?! בולשיט. חוץ מזה, שהם לא מציירים דברים כאלה בכוונה, אלא זה פשוט סגנון הציור שלהם, שהוא ריאליסטי יחסית למערבי.

קנשינה

New member
המיסתורין משגשג.

מיי קטנה ממני בתשע שנים ובכל זאת החזה שלה יותר גדול משלי, אני לא רואה איך אפשר לא להתלונן על זה. ופוצ'יאנה זה פוקימון זאב כזה או משהו, כידוע זאבים מעבירים כלבת, אני לא הייתי מסכימה שיסתובבו לי עם פוצ'יאנות לא מחוסנות ועוד בלי רצועה. בקשר למאמנים יפי הנפש שאוכלים את הפוקימונים- זה נשמע הגיוני אבל משום מה זה לא מסתדר לי עם כל מסרי הידידות והאחווה בין הפוקמונים למאמנים שלהם, שהסידרה דואגת להטיח בצופיה הקטנים באופן קבוע. ועוד דבר, פוקימון זו אמנם סידרה לילדים קטנים, אבל היא סידרה מעולה (על אף התעלומות ההזויות שבה) ואני משתדלת לצפות בה (לא שיש לי הרבה ברירה).

ff4

New member
את אוכלת תרנוגלת ופרה שמבאים לך

חלב וביצים, נכוןו? אז זה אותו הדבר, רק שכאן יש יותר קשר.

קנשינה

New member
כן זהו,

יש יותר קשר... וכל הזמן דואגים לציין את הקשר הזה בין הפוקימונים למאמנים שלהם או לאנשים שמטפלים בהם או חוקרים אותם. כל הזמן מראים כמה לפוקימונים יש רגשות, וכמה הם נקשרים לבני האדם, ואז מה? אוכלים אותם? אני מאוד אוהבת בשר, אבל אני לא רואה את עצמי אוכלת פרה שהסתכלתי לה בעיניים, אז בטח לא פרה שמביעה רגשות ומבינה עברית. וזה מביא אותי לעוד תהייה: הפוקימונים מבינים את שפת בני האדם אבל בני האדם לא מבינים את שפת הפוקימונים, איך מסבירים את זה??

ff4

New member
כי הפוקימונים מפותחים.

אבל לא עד כדיי כך שהם יוכלו לדבר בשפתנו. אולי רק קשר הדדי וחזק, כמו שיש בין אש לפיקאצו, יכול ליצור תקשורת ממש מובנת בין פוקימונים ובני אדם.

5 0 6

New member
גם כלב מאולף מבין פקודות.

אצל הפוקימונים, החלק הזה במוח יותר מפותח, אז הם מבינים יותר.

למעלה