התעלומות הגדולות של פוקימון

JeTfIrE

New member
כן אבל...

מיי אמרה באיזשהו םרק "ואו אני כ"כ רעבה עד שאני יכולה לאכול טאורוס"אבל....איך זה הולך?! מישהו לוכד טאורוס ואז מתחבר איתו ואז אומר לו טאורוס אני רעב מתחשקת לי הרגל שלך?!?!?!?! אז אם אוכלים טאורוסים אז למה לא אוכלים פיקאצ'ויים?(*מהרהר* אש מטגן את פיקאצ'ו) אותו דבר עם הכלבים השונים בסדרה כמו זיגזגון ופוצ'יינה(משהו כזה) מה לא אוכלים אותם (תאילנדים??)

ff4

New member
אולי.

אבל יתכן והם תופסים טארוסים מהטבע ולא שלהם, ואוכלים אותם. לא כל פוקימון אפשר לקחת למחבת ולטגן. יש כל מיני סוגים...... פסיידאק - אפשרי, כי הוא ברווז. טאורוס - שור, כמו פרה, ניתן לעיכול. וכו'.

5 0 6

New member
למה, החלקאים נראה לך חברים כל-כך

טובים של הפרות שלהם? מאמנים לא תופסים פוקימונים כדי לאכול אותם. אף-אחד לא עושה את זה. פוקימונים לאכילה מגודלים בחוות, כמו בפרק בעונה הראשונה עם מירוץ הפוקימונים ופוניטה. זו הייתה חווה לגידול פוקימוני מירוץ, אבל יש חוות אחרות לגידול פוקימונים לאכילה. ולא אוכלים פיקאצ'ויים מאותה סיבה שלא אוכלים עכברים, למשל.

קנשינה

New member
אה... חח, תודה ^^

האמת שהתכוונתי לשנות אותה למשהו יותר חתימתי, כמו למשל "איילת קשת". אבל התעצלתי
.

JeTfIrE

New member
על שאלה 4 אני יכול לענות...

היפנים במילה אחת קצרה ח-ר-מ-נ-י-ם יש להם את הקטעים האלה

Houndour

New member
תשובה שגויה ../images/Emo79.gif

הסבה שלמאי יש חזה היא לא כי היפנים חרמנים.. בשביל חרמנים יש סדרות אצ'י/הנטאי ואף שוננים מפגרים למיניהם.. פוקימון זו סדרת ילדים והדמויות שם לא מצטיירות בצורה סקסיסטית בשום אופן.. כפי שאמרו, מציירים את הדמויות בצורה קצת יותר ריאליסטית מהמקובל, זה הכל.

קנשינה

New member
לא סקסיסטיות?...

פוקימון היא סידרה עם המון רמזים מיניים והדמויות בהחלט מודעות למיניות שלהן, תראו את ברוק למשל, ואת ג'יימס... אני מזכירה לכם את הפרק עם פרימה, שהיתה פשוט סמל סקס בפני עצמו, והיה אפילו קטע שהציצי שלה פשוט פלש לתוך הפריים. כאילו, לא ראו אותה, רק את החזה שלה מבצבץ מהצד הימני של המסך.

5 0 6

New member
הוא התכוון שלא מציירים בצורה

סקסיסטית. לפרימה יש חזה גדול, נכון. אז מה? יש נשים כאלה. רצית שיתעלמו מהם? מצד שני, בפוקימון יש גם שטוחות (כמו מיסטיXD). כמו שאמרתי: הם מציירים יותר ריאליסטי, אז כמו שיש נשים עם חזה גדול או חזה קטן, או גברים עם זקן ובלי זקן, ככה גם בפוקימון. וזה שהראו את החזה שלה זה בגלל שהוא גדול. לילדים קטנים זה לא אומר כלום, זה כמו שהשיער של ג'סי יתפרץ לפריים, כי הוא ארוך. במקרה הזה זה החזה, מכיוון שהוא גדול. לך זה נראה סקסיסטי, כי את מבינה את ההבדל, אבל לילדים קטנים, שיער וחזה זה בדיוק אותו דבר.

ff4

New member
החזה של מיסטי לא כ"כ שטוח......

אבל בפרק עם בזייליקן (הקרב הסופי) הוא באמת היה שטוח
.

קנשינה

New member
באמת, אפילו ילדים בני שמונה

יודעים מה זה ציצי ומה הקונוטציות של זה במקום ובזמן שבו הם חיים. הם אמנם קטנים אבל הם לא מפגרים והם לא חיים על כוכב אחר. הם יודעים יפה מאוד שהחזה מובדל משאר האברים בגוף. ותאמין לי שאם היוצרים מחליטים לתת לפרימה חזה גדול ולנופף איתו בפריים, יש לזה משמעות. למעשה, בכמעט כל סדרת אנימה שאני מכירה יש רמזים מיניים, תראו למשל את דראגון בול. לאיזה גיל זה מיועד?? שש?? ומראים שם גברים חרמנים מזילים ריר על ציצי ותחת של בחורות. נראה לך שילדים קטנים לא מבינים את זה?

Houndour

New member
אוקיי אז ../images/Emo79.gif

פרימה היא סמל למיניות האשה, אבל אם נחזור לנקודה בה התחיל הדיון, מאי היא לא. על אף שמצוייר לה חזה. לתת את דרגון בול כדוגמא לאנימה?? באמת....... אני מעדיף להתכחש לקיומו של הזבל הזה.. אם מישו יבקש ממני דוגמא לסגנון ציור של מנגה, ד"ב זה הדבר האחרון שאני אראה לו כדוגמא, כי גם סגנון הציור שם דוחה.. זתומרת, אי אפשר לומר שזה מייצג את האנימה ולהחליט שמפני שדוגמא נכונה על הסדרה הדבילית הזאת, היא תהיה נכונה גם על כל השאר. אחרי שהבהרתי את דעתי על הסדרה המעולה הזאת, נחזור לנושא הדיון ^^ אני מתאר לעצמי שכמעט כל סדרת אנימה שאת מכירה היא שונן.. קחי סדרת שוג'ו אקראית, כמו פול מון וו סאגאשיטה, ותמצאי לי רמז מיני אחד.. רק אחד.. ויש עוד מאות סדרות כאלה. פשוט צריך לדעת מה לראות ^^ השורה התחתונה היא שזה מאוד לא נכון לומר שכמעט בכל סדרת האנימה רמזים מיניים.. כי בחצי מהן אם לא יותר, אין.

קנשינה

New member
אוקיי- oh my goddess

מכיר? זו סדרת שוג'ו מובהקת. הגיבור שם, קייצ'י, חי עם אלה שהגיעה מגן עדן. לאורך כל הסדרה קייצ'י מנסה לעשות דברים עם האלה היפה ולא מצליח, אז אחותה הגדולה של האלה יורדת מגן עדן, מופיעה אצל קייצ'י בבית בדמות קלטת פורנו, ולוחצת על קייצ'י שיפסיק להיות תינוק ויקיים יחסי מין עם אחותה. עוד דוגמה: fruits basket. מכיר? שני גברים בני 27 חרמנים על ילדה בת 17 . אחד מהם מעצב שמלות כלה לגבר ונוהג לספר איך השתרלל עם הבנות בתיכון שלו בטיולי בית הספר והושעה מהלימודים. בתור יושב ראש מועצת התלמידים בתיכון שלו הוא הטיף לתלמידים, למורים ולהורים על חשיבות הסקס וחיי המין של בני הנוער, וסיים את ההרצאה במשפט- "אם יש לכם יצרים מיניים אני אדאג שהם יבואו על סיפוקם, ואם אתם בנים זה גם טוב כי אין חשש להריון. תביאו את היצרים שלכם אליי". ושוב, מדובר בסדרה לילדות. שאני לא אתחיל בכלל לספר מה הולך ברנמה 1\2.... ואגב, דראגון בול זי זה זוועה, נכון, אבל דראגון בול (לפני דראגון בול זי), זה דבר נהדר. יש לי בבית קלטת של זה וזה פשוט גאוני. אני, אחים שלי, דודים שלי וכל החברים שלי סוגדים לקלטת הזאת.

Houndour

New member
וכנגד זה אני יכול להביא לך את ../images/Emo79.gif

קארדקפטור סאקורה, די אן אנג'ל, נאדג'ה, קאנדי, טוטו, אומוצ'ה וגם בשונננים כמו פלאנטס, ואובות קצרות כמו הושי נו קואה. אגב, animedb לא מסווג את גודס כשוג'ו 0.0 אוליי הגזמת כשארמתי "שוג'ו אקראי" כי גמני נזכרתי בשוג'ואים שיש בהם רמזים שלא הזכרת ^^; אבל רוב השוג'ו בהחלט לא ככה.. מה שבא לסתור את הטענה שברוב האנימות יש רמזים מיניים, מה שלא אמרת. איך ראנמה מתקשר לכאן?? ראנמה זה לא שוג'ו ולא מתיימר להיות.... זה לא חוכמה להביא סדרה שהיא שונן קיצוני כדוגמא.. גם דרגון בול זוועה לא קטנה.. ניסיתי.. -_- בזבזתי דקות יקרות מהחיים שלי..

ff4

New member
הדברים שהיפנים מראים לילדיהם

יותר גרוע ממה שמראים פה.....

Houndour

New member
המון רמזים מיניים ? ../images/Emo79.gif

בפוקימון? חחחח לא נראה לי ^^ ברוק הוא סתם דמות קומית מטופשת שמתאהב בכל אחת רק בשביל להיות דמות קומית מטופשת.. ומה בג'יימס מהווה רמז מיני? זה שמעריצים נוטים להגדיר אותו כהומו? או זה שהוא מתחפש בכל מני תחפושות מוזרות, יחד עם ג'סי, רק כי הוא חלק מהצוות וזה, שוב, חלק מהצד הקומי בסדרה? בשניהם אין שמץ למיניות.. פרימה? אני לא ממש זוכר איך היא נראית אבל אני מאמין לך.. כנראה ששונן ישאר שונן ויהי מה.. גם אם הוא סדרת ילדים.. חחחחחחח כמה דפוק.. אגב, אם יש שמץ של סקסיסטיות בציורים, האמריקקים יערכו את זה ויצנזרו בלי רחמים, ומכיוון שאנחנו זכינו לקבל את הגרסא האמריקקית....

ff4

New member
אבל....

אנחנו לא מקבלים גירסה אמריקאית מצונזרת, הרי המון קטעים שצונזרו באמריקה לא הגיעו אלינו. מוזר
....

למעלה