התעמלות לנשים בהריון

ammy

New member
התעמלות לנשים בהריון../images/Emo42.gif

קודם כל בוקר טוב לכולן ! האם מישהי עושה התעמלות מיוחדת לנשים בהריון ?אם כן באיזה מסגרות זה קיים ?כרגע אני עושה הליכות כמה פעמים בשבוע , אבל זה לא נראה לי מספיק. אשח לשמוע מכן.

התעמלות לנשים בהריון

בוקר טוב לך אני התעמלתי לפני ההריון וגם עכשיו במהלך כל ההריון אני ממשיכה להתעמל אירובי מתון כמובן ועיצוב + חיטוב. ההרגשה נהדרת כמעט ואין לי כאבי גב אני מרגישה מצויין ואני חושבת שהקטנה שבבטן נהנת מכל רגע.

ammy

New member
אני רואה שלא הרבה בנות עושות

התעמלות בזמן הריון .כל הכבוד לך ,אני לא עשיתי אירובי לפני הריון ואני מפחדת להתחיל עכשיו בגלל זה אני מחפשת מסגרת מיוחדת. נ.ב: את עושה גם כפיפות בטן ?

התעמלות בהריון

כפיפות בטן עשיתי עד חודש שישי בערך ואז הפסקתי כי ממש אין טעם, אבל אין שום סיבה לא לעבוד על שאר השרירים בגופינו שאחרי הלידה נראה טוב.

shy-angel

New member
התעמלות לנשים בהריון

בקופת חולים מכבי יש שיעורי התעמלות מיוחדים לנשים בהריון. מדובר ב- 8 שיעורים + שיעור נוסף חודש אחרי הלידה עם הקטנצ´יק. המחיר בהחלט סביר : 350 ש"ח.

ammy

New member
זה נראה לי מחיר מופרז

סה"כ 8 שעורים =350 ש"ח(אולי לא הבנתי נכון ).וחוץ מזה אני רוצה 8 שעורים בחודש ,אחרת מה זה יתן? תודה לך על המידע ,את הולכת לעשות את זה ? אני דווקא חשבתי על ויצ"ו או נעמ"ת אולי...

shy-angel

New member
אני הולכת לעשות את זה

מכיוון שאני עצלנית ידועה .. . ומכיוון שאני כבר בשבוע 23 ... ומכיוון שעד שאני ארשם ואתחיל יהיה כבר ינואר... 8 שיעורים נראה לי מספיק. אולי זה מה שיעזור לי לכאבי הגב הנוראיים שמוציאים אותי מדעתי ... וכן, אני במצב רוח לקטר היום ... תסלחו לי ... חוץ מזה, שמעתי על שיעורי התעמלות מצויינים בתל השומר. וכמובן יש את STUDIO C אבל נורא יקר.

ammy

New member
נראה לי אני אלך על אירובי רגיל

כל עוד אני ממש בהתחלה וזה אפשרי.shy-angel תעשי 8 שעורים במכבי ,אני בטוחה שזה אתן לך הרגשה טובה !

tonti

New member
אבל ammy!

אל תתחילי עכשיו בכסח אם את לא בכושר. אם עשית עד עכשיו את יכולה להמשיך אבל לא להתחיל עכשיו או שלפחות תחכי עד סוף שלישי. זו דעתי.. אני דואגת לך!

ammy

New member
תודה לך , אני גם מפחדת אולי

בכל זאת אמשיך רק בהליכות .אני עוד לא החלטתי סופית.

shy-angel

New member
ספורט

גם שחיה זה ממש ספורט טוב להריון, ואפשר להמשיך אותו ממש עד הסוף. זה מה שאני עושה ... כשיש לי כוח ומרץ (כבר חודש לא שחיתי)

_גלית_

New member
בתקופת ההריון

המשכתי לעשות טאי צ´י שאני עושה כבר שלוש שנים. לא הייתי ממליצה להתחיל סגנון התעמלות חדש בהריון, אבל אני עשיתי גם יוגה מיוחדת לנשים בהריון (יוגה איינגר) ואני מאוד מאוד ממליצה. גם מכין את בגוף ללידה וגם מרגיע ועוזר בכאבים שונים שצצים בזמן ההריון

tonti

New member
אני עשיתי עד עכשיו

אבל עכשיו נהיה לי קצת קשה אז אני בהפסקה. אבל אני יודעת שאני חייבת להמשיך ומתעצלת... אני עושה במסגרת רגילה של שעורים במכון כושר רגיל.

etilly

New member
אני פשוט מנסה

ללכת כל הזמן, כמה שיותר. כל דבר זה תירוץ להליכה: סופר, טיול עם הכלבה, בנק, תור אצל הרופאה... הכל אני מנסה לעשות ברגל. כאבי הגב הנוראים שהיו לי במשך כל החיים ובתחילת ההריון נעלמו לגמרי (טפו טפו טפו) ואני מרגישה נפלא עם עצמי על היוזמה הקטנה

ammy

New member
שאלה לגבי כלבה ../images/Emo107.gif

גם לי יש כלב בגודל ביינוני (אני נורא אהבת אותו).והוא רגיל שאני משחקת איתו ולכן כל פעם כשאני חוזרת הוא קופץ וזה קצת מפחיד ( אבל אני בטוחה שהוא יבין עם הזמן שאסור -הוא כלב חכם ).הוא גם מסתדר טוב עם ילדים -גם כאשר הם מרבצים לו הוא פשוט עומד בשקט או הולך הצידה .ולמרות כל מה שאני אמרתי עליו עולות הרבה שאלות :איך נסתדר איתו בזמן הריון ובעיקר אחאי לידה ?- הוא בכל זאת כלב שובב וגם יש לו הרבה פרווה . מה את חושבת על זה בכל זאת את בשלבים יותר מתקדמים? מצטערת על הסיפור הארוך על הכלב - הייתי חייבת.

ashlaya

New member
אותה בעיה...

גם לנו יש כלב גדול תמיד שאני חוזרת מהעבודה הוא קופץ עלי והוא נורא כבד אז הצלחתי ללמוד איך להתחמק ממנו ועד שאני נכנסת הביתה אני יושבת ואז מרשה לו לקפוץ עלי - ונותנת לו תשומת לב כולם מדאיגים אותנו מה יהיה עם השיער שלו שיהיה בייבי ואני יותר דואגת מה יהיה עם התשומת לב הרבה שהוא זקוק אליה כי הוא ממש מתנהג כמו תינוק ואם לא מקדישים לו כמה שעות ליטוף הוא פשוט מתחיל ליילל תינוק אמיתי אני אופטימית יותר מבעלי ...יהיה בסדר הוא חלק מהמשפחה הריי

ammy

New member
אני מאמינה גם שיהיה בסדר

יש לחברה שהייתה לה כלבה 5 שנים וכאשר נולדה להם בת בעלה הכריח אותה למסור את הכלבה -היא ממש בכתה.אבל אני מכירה גם מישהי ( הכלבה שלהם חברה של כלב שלנו) שיש להם ילד קטן וכל המשפחה לחצה עליהם למסור את הכלבה כי לילד הייתה אסטמה , אבל הם השאירו אותה והילד שלהם ממש אוהב את הכלבה והולך איתה לכל מקום וגם אסטמה עברה אחרי טיפולים הומאופטיים . המטפל אמר שזה בכלל לא היה קשור לכלבה. נ.ב.-הבחורה (הבעלים של הכלבה ) שוב בהריון עכשיו.

*שיר

New member
מהנסיון של אחותי עם הקטנטנה...

הכלבה היא כלבת זאב קופצנית ושמחה. הכלבה מאוהבת בתינוקת, כל הזמן יושבת לידה, מלקקת אותה ומגנה עליה. וכמובן, מיד זוללת כל מה שנופל לקטנה מהיד... בהתחלה אחותי ניסתה להרחיק את הכלבה (בגלל הליקוקים) אבל בסוף היא נשברה (התינוקת עכשיו בת שנה), ועכשיו הן חיות בהרמוניה מושלמת. חוץ מזה, יש המון יתרונות: איך שהקטנה מתחילה לבכות קוראים לכלבה, שבאה בריצה, והילדה מיד מחייכת ומפסיקה לבכות...

למעלה