התעמלות לנשים בהריון

etilly

New member
כלבים.........../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif

הכלבה שלי היפר היפר היפר אקטיבית, קופצת המון וכל הזמן רוצה לשחק. מאז ההריון היא די נרגעה וקופצת יותר על אבא שלה. נראה לי שהיא תהיה נפלאה עם התינוקת, ואני לא חושבת שיש מקום לדאגה.

J-סיקה

New member
אם בכלבים עסקינן ...

הכלב שלי מדאיג מאוד היום הוא קופץ על ילדים במטרה לשחק והם נבהלים ההורים המודאגים (בצדק למרות שזה כלב קטן יחסית) צועקים וכועסים אני מקווה שלא יהיו לי בעיות

ענתש

New member
עוד על כלבים ותינוקות...

לי עדיין אין כלב, למעשה כל חיי םחדתי מכלבים (וחתולים גם) אבל בעלי חולה על חיות ולא מסוגל בלי, כך שעשיתי מאמץ והיום אני מסוגלת ללטף כלבים בלי לברוח, ואפילו להאכיל אותם מכף ידי. כך שבעוד שבועיים, כשנעבור (סוף סוף) לבית שקנינו (יש גינה !) נקח לנו כנראה כלב/ה. אני מאד בעד לגדל ילד עם כלב, אני חושבת שזה מוסיף המון - אני רואה איך בעלי מדבר על הכלבים שהיו לו ואני מרגישה שהיה לי איזה חסך... טוב, לפחות לילדים שלי לא יהיה את החסך הזה. בכל אופן - אספתי פה כמה כתבות קטנטנות על איך להכין את הכלב לבואו של הילד, בלי שהוא יקנא. זו רק טיפה בים (נסו לחפש ב-GOOGLE את המילים DOG + BABY + INTRODUCE ותראו מה יוצא...) בכל אופן - מקווה שזה עוזר.

ממש אין בעיה../images/Emo24.gif

הכל בתנאי מאד חשוב ובסיסי שגם לפני ההריון עסקת בספורט ובכפיפות בטן בפרט, כי ממש אין צורך להכנס להרפתקאות.

*שיר

New member
זו תשובה אלי../images/Emo35.gif

אם כן- תודה. אני מתעמלת באופן קבוע בחדר כושר, ומאז שגיליתי שאני בהריון הפסקתי לעשות כפיפות בטן, אבל אני מאוד רוצה לחזק את שרירי הבטן.

זאת אכן תשובה אליך שיר../images/Emo45.gif

כדי לך לגלוש בזולו בנושא בריאות יש שם הרבה אתרים על הריון ולידה במיוחד אתר שנקרא עולם התינוק שבו מתארים איך לחזק את שרירי הבטן הרוחביים ואת רצפת האגן מומלץ לקרוא

למעלה