תיקון ו... דברי=דברים וכמובן, תודה לכם חבר´ס!
C Coo¢k£i ²°°² New member 29/12/02 #23 ש!!ה ../images/Emo6.gif חחח העניינים מתחילים להתחמם כאן קולה כבוד אריאלוש אממ ... אתם קולטים אותי יושבת מרותקת למסך חחח הפרק היה ארוך , ומדהים ( ) כרגיל ...
ש!!ה ../images/Emo6.gif חחח העניינים מתחילים להתחמם כאן קולה כבוד אריאלוש אממ ... אתם קולטים אותי יושבת מרותקת למסך חחח הפרק היה ארוך , ומדהים ( ) כרגיל ...
ע ענבר 2002 New member 30/12/02 #24 מוטי ?.......... אתה מחקת את ההודעה שמישהו כתב על איך שאתה נראה בתמונה? וואי אתה מזה שקוף......
R RinRan New member 30/12/02 #25 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif למה, את לא היית מוחקת אם מישו היה קורא לך קופה
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif למה, את לא היית מוחקת אם מישו היה קורא לך קופה
R ruth yehuda New member 30/12/02 #28 ../images/Emo35.gifשאלה.... תגידו- איך עושים שתמיד בתחילת הנושא של ההודעה(כמו אצל קארינוש ) או בסוף(כמו אצל מוטי ) יהיה איזה אייקון
../images/Emo35.gifשאלה.... תגידו- איך עושים שתמיד בתחילת הנושא של ההודעה(כמו אצל קארינוש ) או בסוף(כמו אצל מוטי ) יהיה איזה אייקון
A Alexis14 New member 30/12/02 #34 לא...../images/Emo113.gif היא מתכוונת שהיא פשוט רגילה לכתוב את זה. גם אני בהתחלה תמיד שכחתי, אבל עכשיו אני כבר אוטומטית כותבת.
לא...../images/Emo113.gif היא מתכוונת שהיא פשוט רגילה לכתוב את זה. גם אני בהתחלה תמיד שכחתי, אבל עכשיו אני כבר אוטומטית כותבת.
R ruth yehuda New member 30/12/02 #35 ../images/Emo35.gifעוד שאלה.... אין עושים את הקוים הזה של האייקונים
A Alexis14 New member 30/12/02 #36 אמממ...../images/Emo113.gif בצד ימין, מעל האנטר- יש כזה: | \ אז תלחצי על shift ועל המקש שמעל האנטר יחד.
אמממ...../images/Emo113.gif בצד ימין, מעל האנטר- יש כזה: | \ אז תלחצי על shift ועל המקש שמעל האנטר יחד.
R RinRan New member 30/12/02 #37 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif......... אלה - | את לוחצת על shift+\ (זה נמצא ליד האנטר)
ע ענבר 2002 New member 31/12/02 #39 הייתי מוחקת ......../images/Emo110.gif אבל לא נראה לי שמוטי היה מוחק אם היו אומרים את זה למישהו אחר ! טוב אולי זה לא היה דחוף לו.
הייתי מוחקת ......../images/Emo110.gif אבל לא נראה לי שמוטי היה מוחק אם היו אומרים את זה למישהו אחר ! טוב אולי זה לא היה דחוף לו.