אממממ קארינ.......... cheerleAders לא cheerleEders
A Alexis14 New member 3/11/02 #19 לא נכון...../images/Emo113.gif זה כאילו שתי מילים- cheer- עידוד leaders-מנהיגות יענטו ´מנהיגות העידוד´ כי הן לא היחידות שמעודדות, הן פשוט מלהיבות את הקהל והכל!
לא נכון...../images/Emo113.gif זה כאילו שתי מילים- cheer- עידוד leaders-מנהיגות יענטו ´מנהיגות העידוד´ כי הן לא היחידות שמעודדות, הן פשוט מלהיבות את הקהל והכל!
D doosie New member 3/11/02 #28 הוא לא התכוון לזה נגה... הוא התכוון לכך שקארין כתבה צ´ירלידרס עם דאבל E כשבעצם כותבים כמו שאת כתבת עם E ואח"כ A.
הוא לא התכוון לזה נגה... הוא התכוון לכך שקארין כתבה צ´ירלידרס עם דאבל E כשבעצם כותבים כמו שאת כתבת עם E ואח"כ A.
R RinRan New member 3/11/02 #29 אוי לא שמתי ../images/Emo23.gif ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif טוף אני אשנה.... תנקס
M mandy New member 3/11/02 #21 אריאלה!!!! במילה אחת? כ ש ר ו ן איזה יופי! ממש אהבתי אני כבר מחכה להשתלב בסיפור! (אני שולחת לך מסר)
א אני רואה כפול New member 3/11/02 #25 לקארין ולכל מי שעדיין לא הוזכר קרין- זה א משנה שיש כבר קארין אחת... את גם יכולה להיות שם... אולי תחשבי על איזה כינוי אחר כדי שלא יתבלבלו בין שתיכן? וכל מי שעדיין לא הזכרתי אותו- אמרתי שזה ייקח קצת זמן עד שכולם יהיו בעלילה... בסופו של דבר כולם יוזכרו תודה רבה על כל המחמאות
לקארין ולכל מי שעדיין לא הוזכר קרין- זה א משנה שיש כבר קארין אחת... את גם יכולה להיות שם... אולי תחשבי על איזה כינוי אחר כדי שלא יתבלבלו בין שתיכן? וכל מי שעדיין לא הזכרתי אותו- אמרתי שזה ייקח קצת זמן עד שכולם יהיו בעלילה... בסופו של דבר כולם יוזכרו תודה רבה על כל המחמאות
S S u n L i g h t New member 3/11/02 #24 סחטיין אריאלה! איזה פרק פצצה!!!! ממש יפה!!! טוב תשמעי - מה איתי?!? את תצרפי אותי מתי שהו??