איזה פרק יפה.... באמת מגיע לך ח"ח
N netta12 New member 18/12/02 #17 ../images/Emo70.gifאיזה יופי../images/Emo70.gif יש לך כישרון../images/Emo24.gif
ב ברבי love את התאומות New member 18/12/02 #20 פרק פ-צ-צ-ת-י!!!!!!!!!!!את ממש ממש מוכשרת אריאלה!!!יפה מאוד!!!!!!!! אבל למה אני לא רשומה?בכלל בפרקים
A Alexis14 New member 18/12/02 #23 ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif פרק מקסימסימסימסים! אני צריכה לדבר איתך באייסי/מסנג´ר!
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif פרק מקסימסימסימסים! אני צריכה לדבר איתך באייסי/מסנג´ר!
A Alexis14 New member 18/12/02 #27 וגם...../images/Emo113.gif מגיע לך ח"ח (חייל חתיך/חיזוק חיובי- לבחירתך...) בהחלט, וגם |צל"ש|! אני צריכה לדבר איתך דחווווווווף גם בקשר למה שאמרת בפורום צופים וגם בקשר לפה! אז אם את רואה את ההודעה ואני לא באייסי´מסנג´ר- שלחי לי מסר/אימייל!
וגם...../images/Emo113.gif מגיע לך ח"ח (חייל חתיך/חיזוק חיובי- לבחירתך...) בהחלט, וגם |צל"ש|! אני צריכה לדבר איתך דחווווווווף גם בקשר למה שאמרת בפורום צופים וגם בקשר לפה! אז אם את רואה את ההודעה ואני לא באייסי´מסנג´ר- שלחי לי מסר/אימייל!
R RinRan New member 18/12/02 #24 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif../images/Emo99.gifאריאלה.. זה ממש יפה וסורי שלא הגבתי בזמן האחרון... ויש לי שאלה- למה אני לבד
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif../images/Emo99.gifאריאלה.. זה ממש יפה וסורי שלא הגבתי בזמן האחרון... ויש לי שאלה- למה אני לבד
א אני רואה כפול New member 18/12/02 #29 חחחחחחח השאיפה שלי זה שלכולם יהיו בני זוג... קצת קשה להמציא מלא בנים חדשים וצורה שבה הם יתחברו לבנות שקיימות והכל בבת אחת אז בהדרגה אני אחבר בין זוגות... אל תדאגו
חחחחחחח השאיפה שלי זה שלכולם יהיו בני זוג... קצת קשה להמציא מלא בנים חדשים וצורה שבה הם יתחברו לבנות שקיימות והכל בבת אחת אז בהדרגה אני אחבר בין זוגות... אל תדאגו
ד דסדוּס New member 18/12/02 #28 מצטערת להפריע לשרשור, אבל... מוטי, קרעת אותי עם החתימה שלך!!!!!!!!!!!!!!! חחחחח איזה גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מצטערת להפריע לשרשור, אבל... מוטי, קרעת אותי עם החתימה שלך!!!!!!!!!!!!!!! חחחחח איזה גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ש שיוש החמודה New member 19/12/02 #40 נקרעתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifL../images/Emo6.gifL../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo186.gif
נקרעתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifL../images/Emo6.gifL../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo186.gif
R RinRan New member 19/12/02 #32 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifלא הבנתי../images/Emo122.gif
M motib4 New member 19/12/02 #36 זה מערכון בין סיון (אדיר מילר)../images/Emo29.gif לבר רפאלי... הן נושעות במכונית וסיון (ביי ביי ספה אדומה!) אומרת את כל זיבולי השכל.
זה מערכון בין סיון (אדיר מילר)../images/Emo29.gif לבר רפאלי... הן נושעות במכונית וסיון (ביי ביי ספה אדומה!) אומרת את כל זיבולי השכל.
א אני רואה כפול New member 19/12/02 #33 גם אני אהבתי... למרות שלא הבנתי מי הדוברות... מוטי חחחחחחחחח נזכרתי במשהו- מוטי, אני אוהבת אותך *שתיקה מצד מוטי* *אני הולכת*
גם אני אהבתי... למרות שלא הבנתי מי הדוברות... מוטי חחחחחחחחח נזכרתי במשהו- מוטי, אני אוהבת אותך *שתיקה מצד מוטי* *אני הולכת*