אותח = אותי
R ruth yehuda New member 25/1/03 #26 ניראה לי שאני יודעת....../images/Emo60.gif את מעלה את העיצוב החדש שלך (לאתר) לכבוד שנה לאתר, נכון
I i am the cute one New member 25/1/03 #22 אריאלה../images/Emo70.gif../images/Emo1.gif אני בת אלא אם יש דניאל שהוא בן בפורום אבל אני אז אם התכוונת אלי לא נורא אפשר לסלוח... אבל רק שתדעי אני בת
אריאלה../images/Emo70.gif../images/Emo1.gif אני בת אלא אם יש דניאל שהוא בן בפורום אבל אני אז אם התכוונת אלי לא נורא אפשר לסלוח... אבל רק שתדעי אני בת
C Coo¢k£i ²°°² New member 25/1/03 #23 ../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif עונה במקומה .... "דניאל" הוא ילד שהומצא כדי שיהיו יותר בנים בסיפור ... את כנראה לא בסיפור בינתיים אריאלה יודעת שאת בת
../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif עונה במקומה .... "דניאל" הוא ילד שהומצא כדי שיהיו יותר בנים בסיפור ... את כנראה לא בסיפור בינתיים אריאלה יודעת שאת בת
א אני רואה כפול New member 25/1/03 #24 תודה עומר על התשובה../images/Emo70.gif דניאל- ביקשתי ממך שתחשבי על שם בשבילך לסיפור כי לא יכול להיות לך השם ´דניאל´ כי כבר יש כזה שם בסיפור... עד שלא תתני לי שם את לא תשובצי בסיפור...
תודה עומר על התשובה../images/Emo70.gif דניאל- ביקשתי ממך שתחשבי על שם בשבילך לסיפור כי לא יכול להיות לך השם ´דניאל´ כי כבר יש כזה שם בסיפור... עד שלא תתני לי שם את לא תשובצי בסיפור...
R ruth yehuda New member 25/1/03 #25 זה דווקא יכול להיות נחמד ש ../images/Emo60.gif יהיה שני דניאלים, אבל...... תעשי מה שבראש שלך.....
N N11R New member 25/1/03 #27 ../images/Emo16.gifאיך יכלץ להרוג את עומר ככה../images/Emo35.gif סתם... הפרק היה מאוד יפה כרגיל
א אני רואה כפול New member 25/1/03 #30 עדי, ניר ורות... עדי- בקרוב ניר- אין מה לעשות... עומר עזבה את הפורום... צריך "להיפתר" ממנה... רות- זה יהיה דיי מבלבל עם יהיו שני דניאלים...
עדי, ניר ורות... עדי- בקרוב ניר- אין מה לעשות... עומר עזבה את הפורום... צריך "להיפתר" ממנה... רות- זה יהיה דיי מבלבל עם יהיו שני דניאלים...