התפוצצה אצלי צנרת בדירה, הביטוח לא רוצה

לא, את פסימית.

האינסטלטור מוכן לעשות חוזה (הוא כבר מילא טופס עם פירוט העבודה והתשלומים, ואני חתמתי, עכשיו אני רוצה לנסח חוזה על דף נוסף, עם פירוט כל מה שהתחייב עליו). הוא לא ידרוש יותר כספים, ואם ידרוש משום מה, לא יקבל . הוא חלק לשון, אבל כשעומדים מולו ומעמידים אותו בפני עובדה (למשל: כרגע אין לי כסף), הוא מוותר. הוא גם הסכים לשאת בחלק מההוצאות. (למשל, על הקרמיקה. למשל, קצת מהמע"מ). כללית י ש לו לשון חלקה, אבל ביסוד הוא כנראה אדם ישר. מצד שני, אוהב כסף, כמו כולם.

EK55

New member
ביסוד הוא לא ישר. את תמימה וישרה.

הכי גרועים אלה עם הלשון החלקלאה. אל תאמיני לשום מילה שלו. את חייבת להיות תקיפה ללא ויתורים. הוא יודע שאת בלחץ ורוצה שהעבודה תסתיים מהר.

אני לא בלחץ. צריך לעשות עבודה טובה, לא

מהירה וחפוזה. מחר, הוא אמר, הם יסיימו את הרכבת הצינור.

EK55

New member
אין ספק שהם בעלי מקצוע טובים שיודעים טוב מאד

לעשות את העבודה בקצב שלהם. לי אין בכלל אמון בהם ובמה שהם אומרים.

superman1234

New member
מעניין מהי ה "אבן השואבת"

שמצליחה להביא לכאן תמהונים מהסוג של EK וסגלגלה.... סודקל'ה, הלך פתרונים ?

Sודית

New member

פנו זה דווקא יכול להיות

אחלה של שם................ זה לא יפריע לאף אחד שם בהנהלה .......... כולם יוכלו להגיע הפנויות והפנויים אלה שמעל חמישים וגם כמובן כאלה שעדין לא הגיעו. לגיל הזה............. כאלה שירצו להכיר אחרים וגם כאלה אשר מחפשים שרברבים או איך לדפוק את הביטוח שלהם או שאולי הפוך איך הביטוח דפק אותם כי לא היה מישהו אחר שיעשה זאת בשבילם........................

הביטוח לא רוצה להחזיר?

ראשית לבדוק הפוליסה, שנית אם הפוליסה מכסה יש לתבוע אותם בבית מישפט תביעות קטנות רחוב ויצמן, הם לא מעל לחוק, גם הם נתונים תחת פיקוח ניתן גם לכתוב לממונה על הביטוח במשרד האוצר,(הכתובת בגוגל) ואם היה לי קצת זמן הייתי מסדר הכל שביעות רצונך המלאה, אני חתול וותיק וזקן בעניינים אלה ומכיר כל הטריקים של הבני ז,,,,,,,הללו

למעלה