התפטרות..

מצב
הנושא נעול.

2יי2י girl

New member
התפטרות..

התפטרות..
אם אני מתפטרת ממקום עבודתי בו אני עובדת 10 חודשים, האם אני זכאית לדמי אבטלה? אם כן לכמה זמן? כמו כן אני חיילת משוחררת מזה שנה האם אני זכאית לצאת לקורס דרך לשכת העבודה ולקבל דמי אבטלה באותה תקופה? תודה!

לא תהיי זכאית לדמי אבטלה.

התפטרות..
אם אני מתפטרת ממקום עבודתי בו אני עובדת 10 חודשים, האם אני זכאית לדמי אבטלה? אם כן לכמה זמן? כמו כן אני חיילת משוחררת מזה שנה האם אני זכאית לצאת לקורס דרך לשכת העבודה ולקבל דמי אבטלה באותה תקופה? תודה!
לא תהיי זכאית לדמי אבטלה.
בשביל זכאות - תצטרכי לעבוד שנה (בערך), והזכאות תתחיל רק מהיום ה-91 לאבטלה (אם את מתפטרת "בלא הצדקה"). אם עוד לא עברה שנה מיום השחרור שלך מצה"ל, אז אולי כן תהיי זכאית אבל ל-70 ימים (וגם זה - אולי רק מהיום ה-91 לאבטלה).

הסבר נוסף

התפטרות..
הסבר נוסף
לדמי אבטלה זכאי כעיקרון, מי שפוטר ואחרי שהסתיימה שנת עבודה אחת לפחות. מי שהתפטר, זכאי לדמי אבטלה עם תום שנה של עבודה ורק אחרי שחלפו 90 יום מהיום שהתפטר ושבמהלכם הוא לא עבד. הנה קישור לאתר הביטוח הלאומי שם תוכלי לבדוק לגבי חיילים משוחררים.

2יי2י girl

New member
../images/Emo51.gif רבה!

הסבר נוסף
לדמי אבטלה זכאי כעיקרון, מי שפוטר ואחרי שהסתיימה שנת עבודה אחת לפחות. מי שהתפטר, זכאי לדמי אבטלה עם תום שנה של עבודה ורק אחרי שחלפו 90 יום מהיום שהתפטר ושבמהלכם הוא לא עבד. הנה קישור לאתר הביטוח הלאומי שם תוכלי לבדוק לגבי חיילים משוחררים.
רבה!
וגמר חתימה טובה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה