התפטרתי

אמיקה

New member
די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ח.נ. - או שיש לך ביצים מברזל או שלבוס ג´ורה במקום פה. ממש עשית את זה? סחתיין. אם אני אשמע משהו אני אודיע לך, בינתיים - חזקי ואמצי, ותחפשי גם בעיתון של עורכי הדין, וגם בעיתון ב"דרושים" - מסתבר שיש הצעות עבודה לעו"ד... בב"ח לך יקירתי - מניסיון של הבעלוש, יש מקומות עבודה ואפילו טובים, כל מי שיאמר לך אחרת לא התאמץ ממש.

אני מוחה ../images/Emo2.gif

בעלי לא עובד כבר קרוב לשנה. יש לו תואר שני אך אין לו מספיק נסיון. לכל מקום שהוא שולח קורות חיים (והוא שולח כל הזמן) שולחים עוד עשרות (אם לא מאות). המצב חרבנה
אובייקטיבית. חלילה אני לא אומרת שעירית לא תימצא עבודה. אני בטוחה שהיא תימצא כפי שאני בטוחה שבעלי ימצא בבוא היום. אבל להגיד אמירה כזו שבעצם אומרת שמי שלא מוצא עבודה לא מחפש, זו אמירה שנאמרת על ידי מי שהולך לעבודה כל בוקר וכך גם בני ביתו ואין הוא מודע למצב האמיתי במדינה. אין ספק שיש כאלו ש"מנצלים" את המצב כדי לא לחפש עבודה כמו שצריך, אך אין מקום להכללה כזו משום שיש אנשים שמחפשים בכל כוחם ולא מוצאים. אין אני מאחלת לאף אחד להיות במקום הזה- המתוסכל, פגוע האגו ולעיתים נטול התקווה. עירית, אין אני מכירה את הביקוש בתחומך, אך אני מאמינה ומאחלת לך שתימצאי עבודה בקרוב מאוד. כזו שתביא לך סיפוק ושבה יעריכו אותך. בהצלחה.

מי אמר שמי שמחפש מוצא?????

את ממש טועה! עד כמה שאני יודעת, יש לך עבודה וכנראה שאת לא ממש עסוקה בלחפש. אחרת היית יודעת שהמצב גרוע!!! זו חוצפה להכליל כאלה הכללות ולומר שמי שלא מוצא עבודה כנראה לא מחפש. אני יכולה לומר לך בתור מישהי שמחפשת עבודה מסוף יוני, שלחתי עשרות (אם לא יותר) קורות חיים, אני לא נעולה על תפקיד ספציפי בתחום שעסקתי בו (ופניתי גם לתחומים אחרים), אין לי בעייה להרוויח פחות מהשכר אליו הייתי רגילה ואני ממש לא מתפנקת. ובכל זאת, אין לי עבודה איך זה מסתדר עם התיאוריה שלך?

rinutza

New member
כל הכבוד, אני זוכרת שאמרת שאת ממש

לא אוהבת את העבודה הנוכחית. שיהיה המון בהצלחה ואני בטוחה שתמצאי עבודה טובה וכייפית.

kisses

New member
שיהיה המון בהצלחה ../images/Emo57.gif

לאור המצב כיום בארץ ובכלל בעולם עשית החלטה מאוד אמיצה ואני מאוד מקווה בשבילך שתמצאי מהר עבודה חדשה משביעה רצון

רק דיכאתן אותי ../images/Emo10.gif

הבנתי מכן שאומץ=טיפשות ושלא הייתי צריכה לעשות את הצעד הזה לפני שיש לי משהו אחר ביד. אבל המצב שלי פה היה ממש גרוע, וגרם לי נזק נפשי שאקח אותו איתי מכאן. אז אני מציעה לכל אלה שרע להן ומפחדות לעזוב - פשוט תתחילו לחפש תוך כדי, וכשתמצאו תעזבו.

kisses

New member
שוב ממה שאת אומרת ההחלטה שלך

נבעה מהסיבה שהעבודה הזו גרמה לך נזק בריאותי ולכן עזבת לכן אני אומרת שזו לא היתה החלטה טפשית יש דברים בעולם שיותר חשובים מכסף. אבל זה נכון אין לעזוב עבודה מבלי שיהיה לך משהוא אחר ביד, השאלה היא האם לחצי השני שלך יש עבודה שיכולה כרגע לתמוך בשניכם.

זו עוד בעיה - הוא עובד כרגע בעבודה

זמנית - הוא מחליף מישהי והיא צריכה לחזור בקרוב. אז זה גם קצת מדאיג. אבל הוא ימצא, ויש גם דמי אבטלה, הורים וחסכונות אם יש צורך.

עירית - בבקשה לא להתבאס

נכון, זה בהחלט יותר מרגיע לעזוב עבודנ אחת כשכבר יש עבודה אחרת בטוחה ביד. אבל זה המצב בו את נמצאת עכשיו, ואת ממש לא צריכה להתחיל להדאיג את עצמך. כמה כללים (ממי שהיתה באותו מצב לפני שנה בערך):
לשמור על אופטימיות מוחלטת (זה תמיד נכון).
לכל עבודה שאת ניגשת, תגשי בתחושה שאת הבןאדם הכי מתאים ושהם ממש יפספסו אם הם לא יקחו אותך.
לשפץ את קורות החיים ליפות - לא לשקר אבל בהחלט ליפות
להכניס לקורות חיים גם דברים שלא נראו לך רלוונטיים. אני, למשל, לא פרטתי את העובדה שעבדתי כמורה בפרויקטים חינוכיים בדרום בזמן הלימודים. זה פשוט עלה במהלך הראיון. המראיין מאד התלהב, מכמה סיבות: כי הוא מאמין בהשקעה בחברה, כי הוא חיפש מישהו עם יכולת עמידה מול קהל. אני לא פרטתי, כי זה לא נראה לי רלוונטי למשרת מהנדסת, מסתבר שזה כן היה רלוונטי.
להתכונן שראיון, ליום מבחנים וכו´ - פרוט יבוא ע"פ דרישה.
הכי חשוב - לא להמעיט בערכך!!!!! יהיו מספיק אנשים אחרים שיעשו את זה. אם את לא מכירה תחום מסוים אז תגידי "אני בטוחה שאני יכולה להתמודד עם הלימוד, גם את נושא X לא ידעתי עד שהגעתי לעבודה הקודמת ועכשיו אני ממש שולטת".
כמה כסף שאת רוצה תוסיפי עוד 20% כשאת מתחילה את המשא ומתן. את זה ישאלו אותך אפילו בדיון המקדים, אז תגיעי מוכנה! לא לפחד לדרוש כסף! קצת פסיכולוגיה: אנחנו מעריכים את מה שאנחנו משלמים הרבה עבורו (ראי מותגים). אם תבקשי יותר כסף יעריכו אותך יותר מאשר אם תבקשי פחות (כי אם את לא מעריכה את עצמך.....). דברים שמקבלים בחינם אנחנו זורקים בקלות! את יכולה לקבל את כל העזרה והתמיכה שאני יכולה לתת - רק תבקשי. (ויש לי קבלות, 40% יותר כסף למשכורת שיש לי!).

ותודה רבה לכל מי שכתבה לי מסר

אני אענה קצת יותר מאוחר - חייבת לגמור את הפרוייקט האחרון שלי פה.

maz

New member
ראיתי רק עכשיו

לא הייתי כאן כאשר התלוננת על העבודה, אבל סחתיין על האומץ. מניסיוני - גם כשנראה שאין בכלל עבודה בחוץ, יש תחומים בהם תמיד יש, לפעמים צריך קצת להתפשר על תנאים (לא יותר מידי), אבל עם קצת סבלנות מצליחים. הרי כשאת התפטרת ופינית מקום עבודה, זה אומר שמישהו אחר ימצא עבודה.

למעלה