התפטרתי!!!

מצב
הנושא נעול.

dolche vita

New member
התפטרתי!!!

התפטרתי!!!
ורציתי דעת מה מגיע לי: אני עובדת שנה וארבעה חודשים בחברה, ארבעה חודשים על בסיס 20 ש"ח לשעה ובונוסים מוטיבציונים שנעי על 25- 30 ש"ח לאחר מכן קודמתי והשכר השתנה ל2500 ש"ח בסיס ובונוסים בגובה 10 ש"ח. כמה דמי הבראה מגיעים לי? לפי מה זה מחושב? ימי חופש? מחלה? שכחתי משהו? ד"א מאז שקודמתי בוטל סעיף החזרי נסיעות האם חוקי הדבר? תודה

דמי הבראה...

התפטרתי!!!
ורציתי דעת מה מגיע לי: אני עובדת שנה וארבעה חודשים בחברה, ארבעה חודשים על בסיס 20 ש"ח לשעה ובונוסים מוטיבציונים שנעי על 25- 30 ש"ח לאחר מכן קודמתי והשכר השתנה ל2500 ש"ח בסיס ובונוסים בגובה 10 ש"ח. כמה דמי הבראה מגיעים לי? לפי מה זה מחושב? ימי חופש? מחלה? שכחתי משהו? ד"א מאז שקודמתי בוטל סעיף החזרי נסיעות האם חוקי הדבר? תודה
דמי הבראה...
מגיעים לך 7 ימי הבראה. אם את עובדת במשרה מלאה אז ערך יום הבראה הוא 306 ש"ח. אם את עובדת במשרה חלקית - אז מגיע לך חלק יחסי של זה. מגיעים לך 16 ימי חופשה אם עבדת 6 ימים בשבוע או 13.333 ימי חופשה אם עבדת 5 ימים בשבוע (זה בערך. חישוב מדוייק אפשר יהיה לעשות רק אם יידעו את מספר ימי העבודה במדוייק, אבל אין צורך בחישוב מדוייק כי זה יוצא בערך כמו הבערך). אם לא היית חולה - לא מגיעים לך ימי מחלה. אם לא קיבלת החזר הוצאות נסיעה בדרך אחרת ואם לא סוכם איתך שהשכר כולל דמי נסיעה אז לא היה חוקי לבטל לך את הסעיף של החזר נסיעות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה