התפלגות סטטיסטית של חברי הפורום

התפלגות סטטיסטית של חברי הפורום

אבוקדו מקולף כתבה את הפוסט עם הזכר/נקבה וגיל שיעמם לי מסתבר, ועיבדתי את התוצאות לאקסל, הקובץ מצורף יש יותר גיק מזה ?
מסקנות (בהנחה שכל חברי הפורום הגיבו לשרשור הזה): 25 גברים, ו-33 נשים, סה"כ 58 חברי פורום: 43% גברים, ו-57% נשים. תחום הגילאים שבו מרוכזים רוב חברי הפורום: 14-18 הגיל הנפוץ ביותר: 14 הגיל המרכזי (שחצי מחברי הפורום קטנים ממנו, וחצי גדולים ממנו): 16 הגיל הממוצע: 15.84 סטיית התקן: 4.22 (ע"פ סטיית התקן ניתן לבדוק בין השאר כמה גיל של אדם מסויים מתאים להתפלגות הגילאים בפורום) נתונים חישובים וגרף ניתן למצוא בקובץ המצורף כל המידע הנ"ל תקף נכון ל-12.12.2005, 17:03.

Ziga

New member
יותר גיקי מזה זה להתלונן

שהקובץ הוא לא בתקן OpenDocument! מה איתנו הלינוקסאים, שרוצים לראות את זה? =[ יכול מאוד להיות שזה יוצא בעייתי להחריד בOpenOffice, אבל אני לא ממש יכול לבדוק כרגע, אני אחזור אחרי שאני אסיים לקמפל את התוכנה, ובאותה הזדמנות אני גם אשלח גירסא פתוחה. =] (נו, גיק של תוכנה חופשית)

גם אני עבדתי עם לינוקס, אני מבין

לליבך. הבעיה היא שכרגע מותקן לי Windows במחשב, כמו רוב חברי הפורום, ולכן אקסל זה הפורמט שהכי הרבה אנשים יוכלו לפתוח. אני גם מאמין שיש ללינוקס תוכנות שפותחות אקסל, OpenOffice בטח עושה את זה בצורה עקומה, אבל עדיף מכלום לא ? בכל אופן, OpenDocument זה בעייתי לרוב המשתמשים :-\ אם יש לך בעיה טכנית להמיר (כי אין לך וינדוס למשל), אני בשמחה אמיר את זה.

Ziga

New member
הו, זה לא קריטי,

סתם קצע קטנוני שלי. אני אסתדר עם התצוגה העקומה. =] אבל תודה לך.

ailag

New member
אופן אופיס עולה גם על WIN

ולכן נגיש יותר. הכי נגיש זה בכלל PDF, שאופן אופיס מייצר בחינם. (לפחות מקבצי הטקסט שלו)

תגובה

1) אני לא יודע עד כמה PDF יכול להציג כמו שצריך את הגרפים והטבלאות מגיליון נתונים 2) אין לי OpenOffice במחשב - וכן גם לרוב קוראי הפורום האחרים, לכן זה לא רלוונטי. אקסל זה הפורמט שהרוב יוכל לקרוא, אם יש צורך ומבקשים, אני בשמחה אפרסם בעוד גירסא, זה לא בעיה. אבל להגיד שזה נגיש יותר, זה נכון בתאוריה. אנשים לא מכירים, ובודדים מורידים את זה לוינדוס. מי שיש לו וינדוס בד"כ יש לו אופיס של מייקרוסופט.

הבעיה היא ההמרה

זה יודע להמיר את התרשים גם לתמונה וכל זה? אין לי כוח להתעסק עם זה שמרתי את זה באקסל וזהו אתם לא חייבים גם לפתוח את זה הנתונים החשובים מופיעים בהודעה
בכל מקרה, אם זה חשוב, תגידו לי, ואני אמיר. כמו שאמרתי בהתחלה.

Theherod

New member
נו טוב, קצת קטנוני אבל

כותבים גרסה "ענייני כתיב 1. שמות שהתגלגלו לעברית מן הארמית ומשמשים בצורת נקבה נכתבים בה"א בסופם. לדוגמה: קופסה, דוגמה, נוסחה, עובדה, סדנה, סמטה, כופתה, טבלה, גרסה, רישה, סיפה. הוא הדין בשמות כגון שאילתה, משכנתה, אסמכתה, אתנחתה, בדותה. צורת הרבים: דוגמות או דוגמאות; משכנתות או משכנתאות וכיו"ב. 2. מילים ממוצא יווני שנתגלגלו לעברית מלשונות אירופה ונוהגים להגות בהן את ההגה [z] ייכתבו בזי"ן. לדוגמה: פיזיקה, פיזיותרפיה, מוזאון. 3. מילים לועזיות שיש בהן רצף העיצורים ks - נכתבות בעברית באותיות קס. לדוגמה: טקסט, אקסיומה, מקסימום, טקסטיל. יוצא מכלל זה השם אלכסנדר שכבר נתקבע כתיבו. גם המילה טקס נכתבת בקו"ף." ניתן למצוא את הנאמר בעמוד השאלות של האקדמיה העברית ללשון. אה, וגם אני כמובן תומך בפרסום בתקן OpenDocument

:D טוב לדעת. תודה על התיקון ../images/Emo13.gif

לא למדתי את זה בבגרות בלשון אגב, לגבי OpenDocument, אתם מוזמנים להמיר פירסמתי ב-HTML (נתונים) ו-GIF (לגרף), זה יותר פתוח מפתוח, כולם יכולים לראות את זה, גם במערכות ללא שום תוכנה

noname202

New member
מרכזי? חציון../images/Emo3.gif

אחלה סקר
שברנו סטיגמה שיש יותר חנונים מחנוניות....

ולחשוב שקיבלתי בבחינה 68 (היום)

אבל כולם עושים מועד ב' בחינה ראשונה, היה קשה גם (68 זה יחסית גבוה, עם כמה שזה עצוב) בהצלחה לי

תודה (וגם לתגובה שאחרי) ../images/Emo13.gif

אין צורך להגיד בהצלחה. מקווה שיהיה בסדר. סטטיסטיקה מבחינתי זה לא מתמטיקה. זה מגעיל.

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifלא, לא, הסקר מוטה.

באמת יש יותר גיקים מגיקיות, אבל כמה החליטו להשתלט על הפורום. [*אהמ*בליץ'ואינויאשה*אהמ*] מיכל, מגנת מיעוט הגיקיות.

למעלה