התפקדדדות יוני

maymay24

New member
נכון שהוא מהממם?!

ידיד שליי=] הוא לא גר בארץ... והוא גיי=[

זה ידיד? ../images/Emo2.gif

הוא נראה כמו איזה שחקן... חחח הצילום נראה ממש מקצועי.

maymay24

New member
אממ

הוא מדגמן...אבל זאת סתם תמונה שחבר צילם.. הוא לא מהארץ בכלל=[

maymay24

New member
אינטרנט

באתר של מייספייס... אם מותר אני אביא קישור

yaelula94

New member
אני אני אני אני

כללי: שם:יעלולהההההה שכבה:נוו כמעטט חמישיותתת אה אה אה סניף:נילייייייייי תפקיד בסניף:מדריכתת ד' החודש שעבר: איך עבר החודש האחרון?מעולההה פנטסטיייייי ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?התמימיםם מוהאהאהא המלצה חודשית?לשתות אייס קפהה!!! שיר החודש?התכבדי מתוך הסרטטט היפה והחיההה יופידיייXD האדם שעשה לכם את החודש?הלפידיםםםם משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?מסיבתת סיוםם בצפרר החודש שבפתח: מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?קורס כאילו דהההה משהו טוב שיקרה החודש?קורס גם כאילווו דהההה משהו פחות טוב שיקרה החודש?כלוםם עובדים בחופש? במה?כלוםם מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?לא יודעת תרדו מזה!!! אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?נמנמ אין לי כוח לזהה... איך עברה השנה?מעולההה היה לכם טיול סניפי? מה היה בו?טיול פסח במערות בית ג'וברין איך עברה הפעולה הארונה?בסדרר היה טיול בוגרים לסוף שנה?לאיזה בוגרים בדיוק?! יוצאים למחנה?כככככככככןןןןןןןן לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? ספירר אני שונאתת אותך!!!! לפידיםם 2007 שליטההההההההההה אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש...עם הבןן המאומץץ שליייי

Retama

New member
יולי! :)

כללי: שם: רותם :) שכבה: מסיימת עכשיו שנה קטלנית ביותר בתור חמשושית. סניף: חדרה תפקיד בסניף: נאדה החודש שעבר: איך עבר החודש האחרון? נהדר עד סופו. ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? אני עדיין ב"שתהיי לי הסכין".. אבל ממליצה על הסרט "דלתות מסתובבות" למי שלא מכיר המלצה חודשית? שוטי הנבואה :] שיר החודש? "מה קרה" של שוטי הנבואה, והדיסק של רונה קינן האדם שעשה לכם את החודש? חברה שלי משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?יש לי חבר
ויצאנו לחופששששששש החודש שבפתח: מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? אממ די הרבה משהו טוב שיקרה החודש? מחנה קיץ, הופעות מתכוננות וכל מיני דברים משהו פחות טוב שיקרה החודש? נקווה שכלום עובדים בחופש? במה? לא :p מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? לא יותר מדי, בואו נגיד אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? לא איך עברה השנה? במכבי? לא משהו בכלל היה לכם טיול סניפי? מה היה בו? לא איך עברה הפעולה הארונה? היה טיול בוגרים לסוף שנה? לא, אבל הייתה פעולת לילה.. יוצאים למחנה? כן לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? נתראה במחנה ;) אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

idanshaf2

New member
הנניכאן (עדיין)

כללי: שם:עידן שפריר שכבה:אי שם בזקנים סניף:כפ"ש אימפריה תפקיד בסניף:חניך,מדריך ד-ה,צוות טכני,רכז טכני ומרכז :) החודש שעבר: איך עבר החודש האחרון? עבר טוב בהסתגלות לישראל ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? אניהו (שוב) המלצה חודשית? מדריך הטרמפיסט לגלקסיה (הספר כמובן) שיר החודש? ילדתי שלי- מאיר אריאל האדם שעשה לכם את החודש? משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? חזרתי לארץ.... החודש שבפתח: מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לעבוד,ללמוד ולמצוא דירה משהו טוב שיקרה החודש? אני אמצא דירה .. מקווה משהו פחות טוב שיקרה החודש? אני אלמד פיזיקה :( עובדים בחופש? במה? אכן כן... מגה ספורט בילו כולם מוזמנים! לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? תן חיוך הכל לטובה!!!!

assafein

New member
מגה ספורט זה טוב../images/Emo45.gif

השאלה אם תסדר לנו הנחות
בהצלחה בלימודים.. איזה אוניברסיטה אתה הולך?

idanshaf2

New member
אני הולך לטכניון

ומגה ספורט זה טוב כן. .אבל למי יש כח לעבוד :)

למעלה