התפקדות אוקטובר!

SheIIy

New member
בהצלחה!!

תחשבי חיובי - עוד יומיים הסיוט נגמר.

מיץ פזי

New member
התפקדות אוקטובר!../images/Emo98.gif

הנה עבר לו עוד חודש, וחודש חדש מתחיל.. נגמר הקיץ, הסתיו כבר נותן אותותיו.. בעיצומה של תקופת החגים שלאחריה (מבטיחה!) רונה באה להתארח (עוד אין תאריך אבל זה יהיה החודש! אני אדאג לזה
) הגיע הזמן להתפקדות! אז..
שם
למה אתם מצפים החודש?
מה אתם רוצים שיעבור כבר בחודש הזה?
את מי אתם מחכים לפגוש החודש?
עוד משהו שבא לכם להגיד?
גמר חתימה טובה!

../images/Emo13.gif

שם: טל גיל: 16 ביום שלישי
מקום מגורים נוכחי: מעלה אדומים למה אתם מצפים החודש? שההופעה של רונה בצוללת תתקיים :) מה אתם רוצים שיעבור כבר בחודש הזה? לא יודעת.. את מי אתם מחכים לפגוש החודש? כנ"ל עוד משהו שבא לכם להגיד? צום קל לכולם!

מיץ פזי

New member
מצטערת לאכזב אבל..

ההופעה של רונה בצוללת לא תתקיים בסוף.. אבל זאת בתמונע כן! וגם- רונה מגיעה לביט בחיפה + פסטיבל הגיטרה.. פרטים מדויקים- מחר!

רעוּת

New member
לא יפה מצידה ../images/Emo7.gif

רק את תמונע היא אוהבת
תמיד דופקים את הפריפריה
איזה עצוב זה שעיר הבירה היא הפריפריה
העיקר אתמול אמרתי לתמר שאם לי לא יהיה אז לאף אחד לא יהיה
פתחתי פה לשטן אף אחד לא ענה
רק השטן אוהב אותי

תמרוש5

New member
זה בכלל לא יפה שאמרת את זה../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

(וזה בכלל לא יפה שההופעה התבטלה,כתבתי אותה כבר ביומן ואסור לבטל דברים שנכתבים ביומן!
)

רעות,

אמג גם תמר התחילה לכתוב עם נר בגללך? מה יהיה הסוף? מדרדרת קטינים :|

תמרוש5

New member
../images/Emo151.gif

שם: תמר גיל: 17 וקצתP: מקום מגורים נוכחי:ירושלים. למה אתם מצפים החודש? גם שרונה תבוא להופיע בצוללת! משום מה לא כתוב את זה בלוח הופעות שלהם יותר.
מה אתם רוצים שיעבור כבר בחודש הזה?מבחנים וכאלה:X את מי אתם מחכים לפגוש החודש?הוו. דווקא יש הרבה אנשים.בתקווה שלפחות חלק ייצא. עוד משהו שבא לכם להגיד? יותר מדי תנ"ך ביום זה לא טוב בכלל.

רעוּת

New member
nothing's gonna change my world

שם כלכך קשה לנחש
גיל 22
מקום מגורים נוכחי י-ם (זה דורש פה עוד
) למה אתם מצפים החודש? שייגמר. בעצם לא, כי אז יהיה השבוע הראשון של נובמבר שהוא גם שואה. אוף, אני שונאת את העולם. אבל יש חתונה מחר ועשיתי פרנץ' ויצא יפה!! מה אתם רוצים שיעבור כבר בחודש הזה? הכל. וה-26. את מי אתם מחכים לפגוש החודש? אף אחד. אני מיזנטרופית ושונאת אנשים. במיוחד כאלה שהורסים לי ת'חיים. עוד משהו שבא לכם להגיד? אוקטובר זה השטן.

rock a roll

New member
"אני ורק אני ורק אני.."

שם: נועה P: גיל: 15 וחצי מקום מגורים נוכחי: ראשון לציון למה אתם מצפים החודש? שיעבור מהר ושלא יהיה קשה מידי. מה אתם רוצים שיעבור כבר בחודש הזה?התקופה המטורפת של המבחנים. את מי אתם מחכים לפגוש החודש?את טל בדם ובנשמה. עוד משהו שבא לכם להגיד? שמבחנים זה לא כיף. וגם לא תיכון.

SheIIy

New member
יוהו!

שם: מיי ניים איז שלי גיל: 20 מקום מגורים נוכחי: פ"ת, לצערי למה אתם מצפים החודש? לסוכות מה אתם רוצים שיעבור כבר בחודש הזה? יום כיפור, אלוהים. את מי אתם מחכים לפגוש החודש? את הבוסית שלי, כשאספר לה שאני מתפטרת כבר
עוד משהו שבא לכם להגיד? אני דפוקה. ושנעים מת מזמן.

m757

New member
../images/Emo163.gif

שם - מיכל גיל - 16 מקום מגורים נוכחי - ירושלים למה אתם מצפים החודש? - הופעה של באסיסטים מחו"ל, הופעה של קורין ופסטיבל הגיטרה. מה אתם רוצים שיעבור כבר בחודש הזה? - כלום, זה חודש שחיכיתי לו כבר די הרבה זמן. את מי אתם מחכים לפגוש החודש? - לא יודעת.

fullbutproud

New member
התפקדות +חדשה כאן

שם שיר גיל 18 מקום מגורים נוכחי חיפה למה אתם מצפים החודש? ללא נודע מה אתם רוצים שיעבור כבר בחודש הזה? החגים את מי אתם מחכים לפגוש החודש? להיות בהופעה של גבע אלון עוד משהו שבא לכם להגיד? אני קוראת כאן המון זמן והחלטתי להצטרף.אני לסבית ושנה טובה!

itoosh2

New member
למה רונה לא הייתה במופע שירי יונה וולך?

שם: איתוש גיל: 17 וחצי מקום מגורים נוכחי: רעננה, אבל מבחינה פולנית הכל רעננה למה אתם מצפים החודש? הופעות, פסטיבלים, דברים חדשים מה אתם רוצים שיעבור כבר בחודש הזה? רגשות האשם... את מי אתם מחכים לפגוש החודש? כל מני, אולי סהר בפרט... עוד משהו שבא לכם להגיד? יונה וולך
ערן צור
רונה קינן

גוזלה

New member
מסכימה לך לחלוטין:

יונה וולך
ערן צור
רונה קינן
וגמני תהיתי- למה היא לא הופיעה במופע אתמול... מוזר...

מיץ פזי

New member
גמני..

שם- יעל גיל- 18 וחצי מקום מגורים נוכחי- חיפה למה אתם מצפים החודש? הופעות, צימר עם המשפחה.. מה אתם רוצים שיעבור כבר בחודש הזה? פסיכומטרי!!! את מי אתם מחכים לפגוש החודש? את כל חברי שמפוזרים להם ברחבי הארץ.. עוד משהו שבא לכם להגיד? בהצלחה לי ביום שני ב- 9:30- תחזיקו לי אצבעות שהמוח שלי יפעל כמו שצריך

למעלה