התפקדות אוקטובר!

גוזלה

New member
המוני הצלחות!

ואוו- לסיים עם זה, זו אחת ההקלות הכי גדולות שיש בעולם! פשוט לצאת ולצרוח "כן, כן!!! גמרתי!! " [ולקוות שאנשים לא יבינו אותך לא נכון...
*פרצוף נבוך*]

מיץ פזי

New member
חח איזה באסה שהמוח שלי החליט לשבות ../images/Emo4.gif

טוב נו. אני מניחה שזה לא היה כזה נורא. אבל אוף. לא נורא.. באמת העיקר שנגמר..

רעוּת

New member
אם זה מעודד אותך,

יצאתי מהמבחן בהרגשה ממש רעה, הייתי בטוחה שקבלתי 200 ובעצם אפילו זה לא כי בשביל לקבל 200 צריך לדעת תשובות כדי לענות לא נכון, אבל הייתי בטוחה שקבלתי איזה 500 ושאין לי עתיד ושאני טיפשה. אבל צריך לזכור שזה הכל יחסי לאלה שניגשו איתך, ומסתבר שיש הרבה אנשים טיפשים, וביחס אליהם אני כנראה ב-10% הפחות טפשים או משו כזה
קיצר, הפואנטה
ממש אי אפשר לדעת עד שמקבלים את התוצאות. וגם שכ להחיים לפנייך, ואם תצטרכי לעשות שוב, עד אחרי הצבא כבר תשכחי כמה שזה נורא ותוכלי להתמודד עם זה שוב
.

Sheeesh

New member
"כבר הסתיו עכשיו..."

שם שירה גיל23 המעאפן מקום מגורים נוכחיחיפה-->וב"ש בקרוב... למה אתם מצפים החודש? למעבר לעיר האורות...
מה אתם רוצים שיעבור כבר בחודש הזה?כלום.. שהכל יזרום לאט לאט ואני לא אצטרך להתחיל ללמוד
את מי אתם מחכים לפגוש החודש?אחיינית חדשה שאמורה להיוולד בכל יום
עוד משהו שבא לכם להגיד?כנראה פרצו לי למסנג'ר ושינו לי ת'סיסמא... יו באסטרדס!!! DONT KILL THE MESSENGER (הייתי היום בטי מרקט בחיפה והייתה כזאת חולצה כזאת וזה פשוט שעשע אותי...)

DeepThoughts

New member
well רבע מאה

שם me גיל 25 ויום מקום מגורים נוכחי ב"ש למה אתם מצפים החודש? לסוכות? מה אתם רוצים שיעבור כבר בחודש הזה? שיעבור החודש מהר את מי אתם מחכים לפגוש החודש? ill leave it to me עוד משהו שבא לכם להגיד? לא ממש מתי הופעה בב"ש?

גוזלה

New member
לקח לי רגע לקלוט- אבל

מזל טוב!! : ]
אושר, שמחה, נחת, הצלחות, אהבה והכי חשוב, ככה נוכחי בתקופה האחרונה- בריאות!

גוזלה

New member
מתפקדת :]

שם: יוליה גיל: 20 מקום מגורים נוכחי: בת"ז כתוב שבלוד [שם אני אכן מבלה סופ"שים פעם בשבועיים]. בשאר הזמן, אני גרה בצפת [צבא, צבא]. למה אתם מצפים החודש? הופעה של רונה שסופסוף לא נופלת על סופ"ש שסוגרת! לגשם!!! החורף כבר כמעט הגיע לצפת! מה אתם רוצים שיעבור כבר בחודש הזה? שתגמר לי איזו אובססיה שפיתחתי בימים האחרונים! ובכלל, שיגמר החודש, הוא צפוי להיות עמוס מדיי מבחינת עבודה:/ את מי אתם מחכים לפגוש החודש? המוני אנשים שלא ראיתי מלאנתלפים זמן! מקווה שאספיק הכל... עוד משהו שבא לכם להגיד? ... מממ ... שבוע טוב? וצום מועיל לכל הצמים שביניכם! [או שמא עלי לומר צמות שביניכן?]

אין לי עם מי ללכת לתמונע ../images/Emo10.gif

אני חושבת שלא אגיע. מצד שני, אם לא אגיע בטוח היא תשיר את הקאברים הכי שווים. אמג, הרגע שמתי לב ללינק בצד (המופע התרמה של המג'יקל). ואני שואלת: צביקה פיק?????????????????????????????? מה הוא ישיר? מזל שפול מקרטני עזב כבר. ולעניין שלשמו התכנסנו: שם: נוף גיל: עוד מעט 18 מקום מגורים נוכחי: מתזזת בין תל אביב (עיר ללא הפסקה) ובין שוהם (עיר בהפסקה) למה אתם מצפים החודש?: פסטיבל אייקון (בואו! יהיה מגניב), חורף, ומחר אני מקבלת משכורת. מה אתם רוצים שיעבור כבר בחודש הזה?: כל החמסינים וסרטי הזומבים המפגרים שאני עתידה לראות. את מי אתם מחכים לפגוש החודש?: זה לא יאמר לכם שום דבר
עוד משהו שבא לכם להגיד?: צביקה פיק?????????

../images/Emo112.gif

שם:
גיל: 17 מקום מגורים נוכחי: ת"א, בשיא מגניבותי למה אתם מצפים החודש? אייקון
, טיול לגליל, לקרוא הרבה ספרים מה אתם רוצים שיעבור כבר בחודש הזה? החום עוד משהו שבא לכם להגיד? תחבורה ציבורית זה דבר לא יעיל

נמ

שם | לירון גיל | 20 מקום מגורים נוכחי | באמת שאלוהים יודע למה אתם מצפים החודש? | אינדי נגב. והחופש, שכבר הגיע. ורגעים של טוב. מה אתם רוצים שיעבור כבר בחודש הזה? | אולי סתם ההרגשה. אבל בכללי זה חודש מושלם
לא רוצים שיעבור
את מי אתם מחכים לפגוש החודש? | חחח. גאד. איכס. |כוסס| עוד משהו שבא לכם להגיד? | שנה טובה וגמר חתימה טובה פורום נחמד

למעלה