התפקדות (או במילים אחרות: תתעוררו כבר!)

איף

New member
התפקדות (או במילים אחרות: תתעוררו כבר!)

שם:
אזור מגורים:
שיר החודש שלכם (לא של מאיר):
ההופעה האחרונה שהייתם בה?
הסרט האחרון שראיתם:
תוכניות טלוויזיה שאתם צופים בהן באדיקות:
ממליצים על הסרט או לא?
חורף או קיץ?
בוקר או לילה?
משהו שאתם מצפים לו בקוצר רוח:
מסר לאומה:

תמרי35

New member
ראשונה לגמרי!!!!

שם:תמרי אזור מגורים :המרכז גיל: 20+++ שיר החודש שלכם (של מאיר):איילת חן שיר החודש שלכם (לא של מאיר): עד מחר-אביתר בנאי ההופעה האחרונה שהייתם בה?מאיר בחוצות היוצר הסרט האחרון שראיתם:ואללה לא זוכרת זה היה מה מזמן תוכניות טלוויזיה שאתם צופים בהן באדיקות:אמממ אין כאלו ( אין לי זמן!!!!) ממליצים על הסרט או לא?
חורף או קיץ? גם וגם
בוקר או לילה?בוקר משהו שאתם מצפים לו בקוצר רוח: החיים בכללותם.. מסר לאומה:אכלתי הרבה היום!!

ms pizza

New member
שניה!!1 ( לגמרי??)

שם:יסכה אזור מגורים:רחובות גיל: השבוע היה 29
שיר החודש שלכם (של מאיר):איילת חן , שבר כלי רזה שיר החודש שלכם (לא של מאיר): אורייתא - אביתר בנאי ההופעה האחרונה שהייתם בה?חוצות היוצר תוכניות טלוויזיה שאתם צופים בהן באדיקות: המשחקים של מכבי ??
חורף או קיץ? אני מתה על שניהם ..חורף זה כייף וגם קיץ עם הים בוקר או לילה? בוקר ( ולילה כי אפשר לישון
) מסר לאומה: דניאל זמיר הוא נגן סקסופון ענק
...אה ו sin2a=2sina *cosa שבת שלום!!

איף

New member
מה משמעות המסר לאומה ?!../images/Emo6.gif

כאילו, את החלק הראשון הבנתי אבל החלק השני היה פחות ברור

ms pizza

New member
אח שלי משלים בגרות במתמטיקה

מ4 יחידות לחמש ואני עוזרת לו - הוא משתגע וגם אני...

ms pizza

New member
האמת...

עד כמה שזה יישמע חנוני ביותר- אני המממ חיבבתי את המקצוע..

איף

New member
עכשיו אני

שם: יסמין אזור מגורים: קרית אונו גיל: 26 (אבל מרגישה בת 15 לרוב) שיר החודש שלכם (של מאיר): שירו של שפשף שיר החודש שלכם (לא של מאיר): איפה הילד - הביאו את הסתיו ההופעה האחרונה שהייתם בה? האמת שאני כבר לא זוכרת כי זה היה מזמן. וזה נורא עצוב כי עד לפני כמה חודשים הייתי הולכת למלא הופעות, פתאום אין זמן.
הסרט האחרון שראיתם: גם לא זוכרת, אבל מחר אני הולכת לסרט, אז אני אדווח אחר כך
תוכניות טלוויזיה שאתם צופים בהן באדיקות : הישרדות, האלופה, משתדלת לראות את רמזור. והשבוע מתחילה העונה השלישית של מעורב ירושלמי - סדרה מ-ע-ו-ל-ה
חורף או קיץ? חורף, שיבוא כבר!!!! בוקר או לילה? בד"כ לילות. אבל כשאני בחופש אני מעדיפה ימים
משהו שאתם מצפים לו בקוצר רוח: יש כמה: לחופש הבא, לחורף, לסרט של מייקל ג'קסון, לדיסק הבא של מאיר, לעונה השלישית של "מעורב ירושלמי" וגם לעונה הבאה של "האח הגדול" (אני יודעת שזה מאד רדוד מצידי, אבל אני חייבת את זה כדי לתת מנוחה למוח שלי שעובד שעות נוספות במהלך היום
) מסר לאומה: "או שנהיה תלויים אחד בשני, או שנהיה תלויים אחד ליד השני" . נאמר ע"י זיו מהישרדות בפרק שהיה היום .

Growler

New member
זה שזיו חכם ידוע

אבל יש לי תחושה ששמעתי את המשפט הזה כבר...
אגב, למישהו יש מושג מי המקור?

odery

New member
גמניי

שם:אודליה אזור מגורים:י-ם גיל:26! שיר החודש שלכם (של מאיר):מולדת שיר החודש שלכם (לא של מאיר):כשזה עמוק-אביתר+קורין אלאל ההופעה האחרונה שהייתם בה?לא זוכרת..מזמןןןן בונה על פסטיבל הפסנתר הסרט האחרון שראיתם:ממזרים חסרי כבוד תוכניות טלוויזיה שאתם צופים בהן באדיקות: האנטומיה של גריי עונה 6!!! ממליצים על הסרט או לא?שאלה מורכבת-אני יכולה לכתוב על זה פוזט ארוךךךךךךךךך מאד,בקצרה-למי שאוהב אומנות ולא מפחד להתמודד עם שאלת הנצחת השואה ואמינותה בחיוך, שילך ומהר.לכל השאר-תתבגרו:) חורף או קיץ?סתיו בוקר או לילה?לילה משהו שאתם מצפים לו בקוצר רוח:הופעה של עמיר בזאפה,שחבר(איך עושים סימן של בערך?) יקבל גט, שאבי יוציא סינגל חדש,שכח הרצון שלי היהי מספיק חזק ששום דבר לא יעמוד בפניו מסר לאומה: אני? מי אני בכלל?!

אתי Z

New member
בניון ../images/Emo6.gif

ככה זה במשפחת אוהבי בניון, חיים בתוך הבועה שלנו ובטוחים שמי שלא שם - לא קיים

Growler

New member
תורי...

שם: דויד אזור מגורים: מרכז גיל: 26 שיר החודש שלכם (של מאיר): אליה שיר החודש שלכם (לא של מאיר): Freedom Song - Stratovarius ההופעה האחרונה שהייתם בה? דומינו הסרט האחרון שראיתם: ההצעה תוכניות טלוויזיה שאתם צופים בהן באדיקות: סמולויל ממליצים על הסרט או לא? ממליץ חורף או קיץ? חורף!!!!!!!!!!!!!!! בוקר או לילה? לילה!!!!!!!!!!!!!! משהו שאתם מצפים לו בקוצר רוח: מפגש פורום!!!!
מסר לאומה: ישנם שני דברים אינסופיים: אחד הוא היקום והשני הוא הטיפשות האנושית. האמת, לגבי היקום אני לא כל כך בטוח...

אתי Z

New member
והנה אני..

שם: אתי אזור מגורים: חולוניה!! גיל: 25 שיר החודש שלכם (של מאיר): מרגישה בסרט שיר החודש שלכם (לא של מאיר): "אייכה"שולי רנד ו"כמעט(בשורות טובות") עמיר בניון ההופעה האחרונה שהייתם בה? של מאיר? נראלי במעבדה ובע"ה בפסטיבל הפסנתר ממש עוד מעט, של אמן אחר: עמיר בניון בקיסריה. הסרט האחרון שראיתם: וואי כמה זמן עבר מאז, אני ממש לא זוכרת, נראלי "שבעה" (אם ככה קוראים לו..) תוכניות טלוויזיה שאתם צופים בהן באדיקות: אין ממש, אולי בנות גילמור בשידורים חוזרים.. חורף או קיץ? אביב בוקר או לילה? ל י ל ה !! כי זה "הלילה של אתי"
משהו שאתם מצפים לו בקוצר רוח: שבוע ההופעות שאני מתכננת בע"ה, מתחילים בבניון, אח"כ יונתן רזאל וקובי אפללו יחד, מאיר וארז לב ארי ונועלים בע"ה שוב בעמיר... ואם כבר הזכרתי את פסטיבל הפסנתר, אודליה ואנוכי כבר שם, מי עוד בא?

איף

New member
וואו, הסרט שבעה

התחלתי לראות אותו, בדיוק כשהיה מבצע עופרת יצוקה נראה לי... וזה עשה לי לא טוב אז הפסקתי באמצע...

אתי Z

New member
האמת - לא הפסדת יותר מדי

הדבר היחיד שאני זוכרת מהסרט זה שכשהגיע הסוף שלו לא ממש הבנתי מה הפואנטה... בקיצור לא מסוג הסרטים שהייתי ממליצה לרוץ לראות..

למעלה