התפקדות (או במילים אחרות: תתעוררו כבר!)

Growler

New member
אז אני מבין שלא ממש מומלץ

האמת שחבל, כי אם רשימת השחקנים המשתתפים תמיד חשבתי שכדאי לי לראות אותו (יום אחד...
)

odery

New member
מה? זה סרט שיא המצחיקקק

כשראיתי אותו בקולנו ישב מאחרי שבט מרוקאי עם איזה 70 אנשים נקרענו מצחוק כל הסרט. העלילה לא עניינה כמו השפה והדמיון למקור..

איף

New member
אולי העיתוי לא היה טוב

בסצנה הראשונה בסרט רואים אותם בבית קברות כשברקע נשמעת אזעקה. זה עשה לי רע כי זה היה בתקופת עופרת יצוקה אני צריכה לראות את זה עכשיו....שאין אזעקות (טפו טפו טפו)

הר עיבל

New member
טוב נו בוא ננסה..

שם: ליעד אזור מגורים: אי שם בהרי יהודה. גיל: 28 שיר החודש שלכם (של מאיר): " כמו ציפור מעל הים" שיר החודש שלכם (לא של מאיר): coming back to life-pink floyd ההופעה האחרונה שהייתם בה? עצוב, אבל אני לא זוכר מתי זה היה... הסרט האחרון שראיתם: מלכוד 22 - זה היה בmgm מתי שהוא לא מזמן. תוכניות טלוויזיה שאתם צופים בהן באדיקות: אין דבר כזה. ממליצים על הסרט או לא? מלכוד 22 ברור....!!! חורף או קיץ? את הסתיו ואת האביב... בוקר או לילה? לילה משהו שאתם מצפים לו בקוצר רוח: המשכורת מסר לאומה: "בחיים, צריך לקבל את הוודאות שבאי הוודאות בחיים"

איף

New member
ברוך הבא!

גם אני מצפה למשכורת ולמרות שאני יודעת כמה אני אמורה להרויח כל חודש, זה כל פעם מפתיע לרעה. כל פעם יש את התקוה הזו שהמנהלים יחליטו מתוך הערכה ליכולות שלי וטוב הלב שלהם להעלות לי את השכר...וזה לא קורה. חיים קשים

למעלה