התפקדות - אם הגעתם מהפורום הקודם עם אותו כינוי, ענה ענו פה

• פותח הנושא choo
  • פורסם בתאריך

מיכי 10

Member
משום מה, אני מקבלת הרבה שאלות למייל שלי. אז אני לא בטוחה אם הן מכוונות דווקא אלי, או מגיעות לדוא"ל שלי במקרה.

עכ"פ, אני (כבר כמה שנים) לא מנהלת פורום, וברור שלא חברת הנהלה.
כך שלגבי בלוגים וקומונות אין לי שום מושג, כי בכל השנים אני גולשת רק בפורומים של תפוז. 🌻
מיכל.

BravoMan

Active member
משום מה, אני מקבלת הרבה שאלות למייל שלי. אז אני לא בטוחה אם הן מכוונות דווקא אלי, או מגיעות לדוא"ל שלי במקרה.

עכ"פ, אני (כבר כמה שנים) לא מנהלת פורום, וברור שלא חברת הנהלה.
כך שלגבי בלוגים וקומונות אין לי שום מושג, כי בכל השנים אני גולשת רק בפורומים של תפוז. 🌻
מיכל.
שימי לב, שכברירת מחדל במערכת החדשה יוצא מייל על כל דבר - תגובה בשרשור, תגובה להודעה שלך, הודעה פרטית, וכו'.
זו ממש הפגזה.

צריך להיכנס להגדרות פרופיל ולהוריד הרבה V אם רוצים שקט.

מיכי 10

Member
שימי לב, שכברירת מחדל במערכת החדשה יוצא מייל על כל דבר - תגובה בשרשור, תגובה להודעה שלך, הודעה פרטית, וכו'.
זו ממש הפגזה.

צריך להיכנס להגדרות פרופיל ולהוריד הרבה V אם רוצים שקט.

אהה. תודה לְךָ. זו באמת הצפה, והופתעתי מהרבה כותבים שלא הבנתי למה פנו כאילו דווקא אלי. אז טוב שהִבהרת את זה.
עדיין אינני יודעת להיכנס להגדרת פרופיל, אבל לומדת לאט לאט את האפשרויות השונות כאן. בכל פעם עוד משהו ועוד אחד. :)

BravoMan

Active member
אהה. תודה לְךָ. זו באמת הצפה, והופתעתי מהרבה כותבים שלא הבנתי למה פנו כאילו דווקא אלי. אז טוב שהִבהרת את זה.
עדיין אינני יודעת להיכנס להגדרת פרופיל, אבל לומדת לאט לאט את האפשרויות השונות כאן. בכל פעם עוד משהו ועוד אחד. :)
אני אצלן להביא כאן צילומי מסך, אבל מה שאת צריכה לעשות זה ככה:
בסרגל העליון (הכתום) בצד שמאל מופיע שם משתמש שלך ליד סמל מעטפה וסמל פעמון
תלחצי על שם המשתמש עצמו, יפתח חלון אפשרויות.
אחת האפשרויות נקראת "העדפות" תלחצי עליה.

ייפתח חלון עם הגדרות, בצד שמאל, מתחת לאזור זמן יש כל מיני אופציות.
תעברי על כל דבר שמופיע בו המילה "מייל" בעברית או "email" באנגלית (לא כל המחרוזות במסך הזה מתורגמות), ותורידי V.

מיכי 10

Member
קיבלת מייל ממני? כי אני בסה"כ עניתי פה בפורום...

כן, גם עכשיו קיבלתי מייל ממך.
אבל זה לא בגללך, אלא זה מגיע איכשהו מהאתר עצמו. כמו התראה.
אלא שבעבר, ההתראות הגיעו אלי רק ממי שהגיבו ישירות להודעות או תגובות שאני כתבתי. ועכשיו, אני כבר לא בטוחה: כנראה שכל תגובה משרשורשהייתי בו, מגיעה אלי, גם אם לא התייחסו אלי בכלל.
אז נראה לי שאפסיק להגיב בחזרה, כי זה עשוי גם להביך. ;)

d70

Well-known member
מה נעשה בלי התרעת דפדפן של "אתר לא מאובטח" :)

haimgds

Member
משהו מוזר לי, מתחת לאייקון מופיע לי new user אך בעמידה על האייקון מופיע תאריך ההצטרפות הנכון ( 30/11/02 ). אז מה אני?:rolleyes: ד"א, מצויין באייקון כי יש לי 3 הודעות... חשבתי שהיסטוריית הפורום נשמרה.

משהו מוזר לי, מתחת לאייקון מופיע לי new user אך בעמידה על האייקון מופיע תאריך ההצטרפות הנכון ( 30/11/02 ). אז מה אני?:rolleyes: ד"א, מצויין באייקון כי יש לי 3 הודעות... חשבתי שהיסטוריית הפורום נשמרה.
ההיסטוריה נשמרה, אבל היא לא משוייכת ליוזר החדש :\

arseny92

Well-known member
מנהל
ההיסטוריה נשמרה, אבל היא לא משוייכת ליוזר החדש :\
משוייכת, אך עוד לא בוצעה ספירת הודעות, כך שלרגע זה סופר רק הודעות אשר כבר נכתבו כאן, ולא באתר הישן. המשתמשים אותם משתמשים

משוייכת, אך עוד לא בוצעה ספירת הודעות, כך שלרגע זה סופר רק הודעות אשר כבר נכתבו כאן, ולא באתר הישן. המשתמשים אותם משתמשים
כשניסיתי לראות את היסטוריית ההודעות שלי, למשל, ראיתי רק את אלה מהפורום החדש, למרות שההיסטוריה כבר יובאה. זה השתנה?

arseny92

Well-known member
מנהל
כשניסיתי לראות את היסטוריית ההודעות שלי, למשל, ראיתי רק את אלה מהפורום החדש, למרות שההיסטוריה כבר יובאה. זה השתנה?
זה לא בהיסטורייה, אלא בחיפוש או בלשונית הודעות בפרופיל. אך אם זאת החיפוש עוד לא מאונדקס, ויכול למצוא הודעות שאינם שלך. עדיין עובדים על זה

למעלה