שימי לב, שכברירת מחדל במערכת החדשה יוצא מייל על כל דבר - תגובה בשרשור, תגובה להודעה שלך, הודעה פרטית, וכו'.משום מה, אני מקבלת הרבה שאלות למייל שלי. אז אני לא בטוחה אם הן מכוונות דווקא אלי, או מגיעות לדוא"ל שלי במקרה.
עכ"פ, אני (כבר כמה שנים) לא מנהלת פורום, וברור שלא חברת הנהלה.
כך שלגבי בלוגים וקומונות אין לי שום מושג, כי בכל השנים אני גולשת רק בפורומים של תפוז.
מיכל.
שימי לב, שכברירת מחדל במערכת החדשה יוצא מייל על כל דבר - תגובה בשרשור, תגובה להודעה שלך, הודעה פרטית, וכו'.
זו ממש הפגזה.
צריך להיכנס להגדרות פרופיל ולהוריד הרבה V אם רוצים שקט.
אני אצלן להביא כאן צילומי מסך, אבל מה שאת צריכה לעשות זה ככה:אהה. תודה לְךָ. זו באמת הצפה, והופתעתי מהרבה כותבים שלא הבנתי למה פנו כאילו דווקא אלי. אז טוב שהִבהרת את זה.
עדיין אינני יודעת להיכנס להגדרת פרופיל, אבל לומדת לאט לאט את האפשרויות השונות כאן. בכל פעם עוד משהו ועוד אחד.
קיבלת מייל ממני? כי אני בסה"כ עניתי פה בפורום...
ההיסטוריה נשמרה, אבל היא לא משוייכת ליוזר החדש :\משהו מוזר לי, מתחת לאייקון מופיע לי new user אך בעמידה על האייקון מופיע תאריך ההצטרפות הנכון ( 30/11/02 ). אז מה אני? ד"א, מצויין באייקון כי יש לי 3 הודעות... חשבתי שהיסטוריית הפורום נשמרה.
משוייכת, אך עוד לא בוצעה ספירת הודעות, כך שלרגע זה סופר רק הודעות אשר כבר נכתבו כאן, ולא באתר הישן. המשתמשים אותם משתמשיםההיסטוריה נשמרה, אבל היא לא משוייכת ליוזר החדש :\
כשניסיתי לראות את היסטוריית ההודעות שלי, למשל, ראיתי רק את אלה מהפורום החדש, למרות שההיסטוריה כבר יובאה. זה השתנה?משוייכת, אך עוד לא בוצעה ספירת הודעות, כך שלרגע זה סופר רק הודעות אשר כבר נכתבו כאן, ולא באתר הישן. המשתמשים אותם משתמשים
זה לא בהיסטורייה, אלא בחיפוש או בלשונית הודעות בפרופיל. אך אם זאת החיפוש עוד לא מאונדקס, ויכול למצוא הודעות שאינם שלך. עדיין עובדים על זהכשניסיתי לראות את היסטוריית ההודעות שלי, למשל, ראיתי רק את אלה מהפורום החדש, למרות שההיסטוריה כבר יובאה. זה השתנה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.