התפקדות אמצע חודש!

Emergency Exit

New member
התפקדות אמצע חודש!../images/Emo41.gif../images/Emo204.gif

בגלל שלא נפתח בתחילת החודש וגם יש מלא חדשים\מתקמבקים זו הזדמנות לעשות 'הכרות' בין כולם אפילו שרובינו מכירים .. [כןכן זה באישור המנהלה
] שם: גיל: מקום מגורים בארץ\בעולם: מסנג'ר\אייסי: בלוג\שוקס\מייספייש\פייסבוק וכ'ו: משהו חיובי שקרה ביולי: משהו חיובי שקרה\יקרה החודש (אוגוסט): ושלילי? מסר לעולם: תמונה[באמאשלכםם לא מתחשק לי עוד תמונה של פראמור לאוסף אז שימו שלכם
]:
שאלה מתחלפת - מתרגשים לקראת תחילת הלימודים? קניתם כבר את כל הקישקושיי ביצפר?

xXx Lilo xXx

New member
מה הסיכויים שאני ראשונה?../images/Emo29.gif

שם: ליאת גיל: 17 (שבת הבאה 17 ו-3 חודשים
) מקום מגורים בארץ\בעולם: ראשל"צ מסנג'ר\אייסי: מסרים
בלוג\שוקס\מייספייש\פייסבוק וכ'ו: מייספייס: http://www.myspace.com/lilo233 פייסבוק: Liat Patahov משהו חיובי שקרה ביולי: איטליהההההההההההההההה
(וציון גבוה במת') משהו חיובי שקרה\יקרה החודש (אוגוסט): אין לי מושג XD ושלילי? להישאר בבית XD מסר לעולם: משעמם לי תמונה[באמאשלכםם לא מתחשק לי עוד תמונה של פראמור לאוסף אז שימו שלכם]: אם את כ"כ רוצה ><" (תפוזונה... שנה אני מנסה להעלות תתמונה... בקיצור, הקטנתי אותה אז אם לא רואים לא אשמתי
) שאלה מתחלפת - מתרגשים לקראת תחילת הלימודים? קניתם כבר את כל הקישקושיי ביצפר? 1. לא מתרגשת. 2. אני לא יודעת XD

Emergency Exit

New member
זה לא ש..../images/Emo204.gif

אני כ''כ רוצה זה פשוט הדרישה בדרך כלל כשעושים התפקדות והחלטתי להיות קצת יותר מאיימת אבל טוב לדעת שזה עובד

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo69.gif אני חושבת שרק עלי זה עבד XD../images/Emo29.gif

עובדה את לא שמת עדיין....~מרים גבה של המסן~

Emergency Exit

New member
סוטה!

רוצה תמונות שלי הא? סתם, זה לא יספק אותך אני נראת כמו דובון גומי

xXx Lilo xXx

New member
לי את קוראת סוטה...???../images/Emo29.gif

מי שמדברת ><" (את חשבת על זה ככה. לא אני
) (ביצ'ע) בושי לך. אוהתותך
הכול בצחוק לא...

Johnni456

New member
כן המפקד../images/Emo195.gif../images/Emo79.gif

שם: סתיו
מקום מגורים בארץ\בעולם: חור במרכז >< מסנג'ר\אייסי: [email protected] בלוג\שוקס\מייספייש\פייסבוק וכ'ו: חסוי
משהו חיובי שקרה ביולי: חם [?] משהו חיובי שקרה\יקרה החודש (אוגוסט): מסע בעקבות D: ועוד כלמיני... ושלילי? חם. והחופש עוד מעט נגמר
מסר לעולם: חם לי. XD תמונה[באמאשלכםם לא מתחשק לי עוד תמונה של פראמור לאוסף אז שימו שלכם]: טובטוב רק אל תנשכי אותי O: שאלה מתחלפת - מתרגשים לקראת תחילת הלימודים? קניתם כבר את כל הקישקושיי ביצפר? לא ולא

Emergency Exit

New member
מתפקדת! פרפר| וואו..אני

אני ממש מסריחהההה מרוב בושם! היתי במשביר וניסו עליי 10000000 בשמים עד שמצאתי אחד שאני אוהבת, שהיה בכלל הראשון ששמתי.
פייייייייייי. שם: ליאור גיל: 15 וחצי מקום מגורים בארץ\בעולם: נתניהחור מסנג'ר\אייסי: [email protected] בלוג\שוקס\מייספייש\פייסבוק וכ'ו: 87222 (נחשו מהזה
) משהו חיובי שקרה ביולי: אכלתי פיל. סתם , מחנה קיץ \ קורס חמישיות \ אמא היתה בחופש משהו חיובי שקרה\יקרה החודש: קרה: הינו בת''א והיו יציאות וזה \ יקרה: ווליוםםםםםכינרת!
ושלילי? איןכסף ומסריח לי וחוזרים בקרוב ללימודים מסר לעולם: אל אבל אללללל תשימו 100 בשמים על עצמכם. זה מסריח. תמונה: טוב נו
חחח
שאלה מתחלפת - מתרגשים לקראת תחילת הלימודים? קצת. לא משהו. לא. קניתם כבר את כל הקישקושיי ביצפר? כןןןןןןןן אני חולה על זה, ויש לי תיק ג'אנספורט חתיך רארר
|גיי|

xXx Lilo xXx

New member
כי את מדברת שטויות!../images/Emo29.gif

זה למה
את באמת יפה ולא אומרים לך את זה סתם

Johnni456

New member
עלק דובון גומי../images/Emo69.gif../images/Emo79.gif

גםכן אחות של היילי ><

למעלה