התפקדות אמצע חודש!

yael0000

New member
מתפקדת../images/Emo211.gif

שם: יעל גיל: 18 וחצי. אני הכי גדולה פה?? מקום מגורים בארץ\בעולם: חור ליד פ"ת מסנג'ר\אייסי: [email protected] בלוג\שוקס\מייספייש\פייסבוק וכ'ו:פייסבוק, תחפשו לפי האימייל של המסן. מייספיכס: www.myspace.com/no_name2000 משהו חיובי שקרה ביולי:הטיול משהו חיובי שקרה\יקרה החודש (אוגוסט): מסיבת בריכה ושלילי? אממממ לא יודעת מסר לעולם: תמונה[באמאשלכםם לא מתחשק לי עוד תמונה של פראמור לאוסף אז שימו שלכם]: שאלה מתחלפת - מתרגשים לקראת תחילת הלימודים? ברור, מיטל אפילו רשמה בטבלת ייאוש שלה ב1.9 "יעל חוזרת לביה"ס" קניתם כבר את כל הקישקושיי ביצפר? אתם רציניים?

mafakit

New member
מתפקדת! |אלפקה|../images/Emo218.gif

שם: דרור גיל: 15 וחצי D: מקום מגורים בארץ\בעולם: עמיקם
מסנג'ר\אייסי: [email protected] בלוג\שוקס\מייספייש\פייסבוק וכ'ו: www.myspace.com/mafakit אין כח לעוד קישורים ><' משהו חיובי שקרה ביולי: אה.. לאדעת היו דברים בטח
משהו חיובי שקרה\יקרה החודש (אוגוסט): אמא מרשה לי לעשות קעקוע DDDDDDDDDDDDDDD: ושלילי? ייגמר החופש ;; מסר לעולם: חחחח זה כבר לא מסר לאומה XD אה.. כן. לא. תמונה[באמאשלכםם לא מתחשק לי עוד תמונה של פראמור לאוסף אז שימו שלכם]: אולי פעם אחרת שאלה מתחלפת - מתרגשים לקראת תחילת הלימודים? קניתם כבר את כל הקישקושיי ביצפר? כן קצת, לא XD

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gifמתפקדת D:

שם: אלה גיל:13
מקום מגורים בארץ\בעולם: אריאל ><" מסנג'ר\אייסי: 422022513 , מסן אין לי כוח לכתוב XD בלוג\שוקס\מייספייש\פייסבוק וכ'ו: אין כלום
משהו חיובי שקרה ביולי:אילת , חופש .. משהו חיובי שקרה\יקרה החודש (אוגוסט): אין משו מיוחד.. חופש..:) ושלילי?שהוא ייגמר
מסר לעולם: תשתו אלכוהול . XD תמונה[באמאשלכםם לא מתחשק לי עוד תמונה של פראמור לאוסף אז שימו שלכם]:לא כדאי

xXx Lilo xXx

New member
לא ניראה לי שהן תעזובנה אותך בקרוב XDDD../images/Emo29.gif

כתבתי נכון ת"תעזובנה?" נו שיהיה.

המהמ. ../images/Emo9.gif ../images/Emo141.gif

שם: שירז. גיל: 15 וארבעה חודשים. מקום מגורים בארץ\בעולם: ראשון. מסנג'ר\אייסי: מסן: [email protected] הוסיפו בהמוניכם,אשמח לדבר עם אנשים חדשים.
בלוג\שוקס\מייספייש\פייסבוק וכ'ו: הממ יש פייסבוק. אני חברה של ליאת וירדן וליאור וזה,אז תחפשו אותי שם. [Shiraz Cohen] משהו חיובי שקרה ביולי: הוו. החופש המאגניב הזה. הופעה של חברה,סרט עם אחים שלי בסינמה סיטי,אח שלי חזר מאוסטרליה,קיבלתי אייפוד טאץ'... היה מלא.
משהו חיובי שקרה\יקרה החודש (אוגוסט): ווליום כינרת!!!
ושלילי? כל השיעורים המזורגגים האלה.
מבחן במתמטיקקה על היום הראשון [!!!!!!] של הלימודים.
מסר לעולם: בואו לווליום כינרת! [??]
תמונה[באמאשלכםם לא מתחשק לי עוד תמונה של פראמור לאוסף אז שימו שלכם]: באמאשלךךךךךך אני בתגובה מהירה.
שאלה מתחלפת - מתרגשים לקראת תחילת הלימודים? קניתם כבר את כל הקישקושיי ביצפר? הממ יותר לחוצה ממתרגשת. ולא,עוד לא קניתי. למרות שאני מתה על זה. XD

BegForMercy

New member
אניD:

שם: אור גיל: 18 ושליש כזה מקום מגורים בארץ\בעולם: צורן, ישראל מסנג'ר\אייסי: מסרים בלוג\שוקס\מייספייס\פייסבוק וכ'ו: מממ Or Stfu בפייסבוק [חחח כן.] משהו חיובי שקרה ביולי: ממממ פרידה והתחלה חדשה, לונדון, מלא קניות, מסקנות חדשות על החיים והתחרות מבחן שקבעה שניסע לסקוטלנד :) משהו חיובי שקרה\יקרה החודש (אוגוסט): אנשים והרבה אימונים, כושר טוב ולהוריד במשקלD: ושלילי? נמנמ. לאדעת שומדבר מיוחד האמתD: מסר לעולם: hold onto the ones you love תמונה: ילדה מפגרתD:: שאלה מתחלפת - מתרגשים לקראת תחילת הלימודים? קניתם כבר את כל הקישקושיי ביצפר? חחח הלוואי >;;;;;;

xXx Lilo xXx

New member
אווו גאדדד סקוטלנד??../images/Emo29.gif

אבל קרררררר שם....
כאילו דודים שלי טסים לשם ובדקתי להם את המזג אוויר. לא נעים. בכלל לא. אבל בטח יפה שם XD

BegForMercy

New member
חחחח לא אני קבעתי את זה P:

וכבר הייתי בפולין באוקטובר ככה שאני יודעת מה זה קור חחחחח חוץ מזה שזה אליפות עולם זה לא סתם :)

למעלה