התפקדות אנשים .. התפקדות

התפקדות אנשים .. התפקדות

מזמן לא היתה ויש פה הרבה ניקים חדשים . בכל אופן , גיליתי שאני לא ממש מוכשר בחיבור שאלונים
איתכם הסליחה . שם: גיל: כמה זמן בפורום פחות או יותר: הבגרות הקרובה(ואם אין לך , אתה כנראה בר-מזל): סרט מומלץ שראית לאחרונה : ספר : הדבר הכי שנוא: למשקעים- ציטוט שמציג אתכם\מצב הרוח בזמן האחרון : אם למישהו יש משהו להוסיף(ועדיף) , הוא מוזמן

עונה

שם: גיא גיל: 17 כמה זמן בפורום פחות או יותר: מהשבועות הראשונים הבגרות הקרובה(ואם אין לך , אתה כנראה בר-מזל): מחשבים- ג'אווה ואסמבלר (שתי יחידות אחרונות ונפטרים מהשעמום הזה ) סרט מומלץ שראית לאחרונה :יצא לי לראות את 'דמדומים' לא מזמן .. נחמד דווקא. ספר : עכשיו באמצע 'הדבר' של אלבר קאמי, מומלץ . הדבר הכי שנוא: לשבת כל השבת על מת' . למשקעים- ציטוט שמציג אתכם\מצב הרוח בזמן האחרון : " שום דבר בעולם לא שווה שאדם יפנה עורף בגללו למה שהוא אוהב. ובכל-זאת, גם אני עושה זאת, בלי לדעת למה." מתוך 'הדבר' .

tamaguchi girl

New member
מתפקדת :)

שם: רוית גיל: בקרוב 17 כמה זמן בפורום פחות או יותר: מה- 17.11.08 (בדקתי את זה
) הבגרות הקרובה(ואם אין לך , אתה כנראה בר-מזל): 14.5 מדעי המחשב א' סרט מומלץ שראית לאחרונה : היחיד שראיתי בזמן האחרון זה ספיידרמן 3, וכן- הוא מומלץ P: ספר : בדיוק היום התחלתי את הזהו אדם?/פרימו לוי. הדבר הכי שנוא: כרגע- מתמטיקה שאלון 06
למשקעים- ציטוט שמציג אתכם\מצב הרוח בזמן האחרון: "הכישרון בלעוף זה לזרוק את עצמך בעוצמה כלפי הריצפה, ולהחטיא." אין לי מושג של מי הציטוט, הוא רץ ברשת, אבל זה תפס לי את העין השבוע :)

noamgk

New member
זה ציטוט ממדריך הטרמפיסט לגלקסיה...

אני חושב שזה בכרך השלישי ("החיים, היקום וכל השאר"). שם, לפחות, ארתור מצליח לעוף. וזה יותר דומה ל: "מיומנות התעופה מתמצית בידיעה להשליך עצמך על הקרקע ולהחטיאה." ספר מצויין.

tamaguchi girl

New member
לא ידעתי, תודה ../images/Emo9.gif

מדריך הטרמפיסט לגלקסיה אצלי ברשימת ה'צריך לקרוא' כבר המון זמן..אחרי תקופת הבגרויות המעיקה הזו אני אתחיל לקרוא אותו

noamgk

New member
אוקיי...

למרות שאתה בטח לא תקרא את זה (ככה אמרת?), אבל בכל מקרה זה לא כל כך מעניין.
שם: נעם גיל: 20 (עכשיו אנחנו בסדר?
) כמה זמן בפורום פחות או יותר: בערך מימיו הראשונים... הבגרות הקרובה(ואם אין לך , אתה כנראה בר-מזל): אני כנראה בר מזל. סרט מומלץ שראית לאחרונה : לא ראיתי הרבה סרטים לאחרונה... אז אמליץ סתם על אחד שאני אוהב - נפלאות התבונה. ספר : חיי פיי. ספר מעורר מחשבה. הדבר הכי שנוא: אף סתום? קניונים? יש די הרבה... לא שונא, רק פחות אוהב.
למשקעים- ציטוט שמציג אתכם\מצב הרוח בזמן האחרון : לא עולה לי. :|

1eleytheria1

New member
חיי פיי זה אחד הספרים שכשסיימתי אותו

הייתה לי הרגשה רעה אבל קראתי אותו כבר 3 פעמים. הסוף פשוט ממש טוב! זה מבטא דברים כל כך נכונים על אופי האדם שמעדיף לסגור עיניים מול מציאות שקשה לו מדי לקבל. יש לי אסוציאציה למכחישי השואה בקשר לזה.

yaakii

New member
באמת 20?

ראיתי איזשהו סרט שהשם שלו מכיל את המילה "פיי" והוא עוסק בכל מיני דברים שקשורים ליהדות. יש מצב שזה קשור לספר?

yaakii

New member
../images/Emo187.gif

קודם כל, הקדמה: כפי שניתן לראות בתקופה האחרונה נבצר ממני, לצערי, לכתוב בפורום. עומס של בגרויות וכד'. מקווה שבקרוב אחזור עם כוחות מחודשים
שם: יקי גיל: 17 ושלושה חודשים כמה זמן בפורום פחות או יותר: מאז שהוא נולד! כמעט שנה..! הבגרות הקרובה: נדמה לי אנגלית. בע"פ. סטט מומלץ שראיתי לאחרונה: 7 חטאים. ספר: אהבה זועקת בלב העולם הדבר הכי שנוא: אנשים בכיינים ציטוט שמציג את הזמן האחרון: אם אין אני לי-מי לי?
שבוע טוב ומבורך!

1eleytheria1

New member
היי!

שם: זהר גיל: בקרוב יכולה לעשות המון שטויות באופן חוקי- 18.. כמה זמן בפורום פחות או יותר: בערך שבוע הבגרות הקרובה(ואם אין לך , אתה כנראה בר-מזל): רוצים את כל הרשימה? קבלו רק את הקרוב- מתכונת ב04 במת' ביום שני (תתפללו עלי..) סרט מומלץ שראית לאחרונה : שוב בן 17. עושה טוב ויצאתי עם חיוך, לא ידעתי שזאק אפרון יודע לשחק בכלל! ספר : עוד מאה עמודים אני גומרת את בריסינגר, הספר האחרון בסדרת ארגון ואני שואלת את עצמי למה לכל הרוחות התחלתי לקרוא ספר של 700+ עמ' בזמן הבגרויות?! הדבר הכי שנוא: שאנשים לא לוקחים אחריות על מה שהם עושים או לא עושים דברים כדי לא לקבל אחריות עליהם. למשקעים- ציטוט שמציג אתכם\מצב הרוח בזמן האחרון : חבר טוב גורם לך לרצות ולהפוך לאדם טוב יותר.

השלישי יצא בעברית?

קראתי את הראשון נורא מזמן, ואני זוכר שממש אהבתי אותו, אבל כשחיפשתי את השני גיליתי שהוא עוד לא תורגם לעברית.. מאז עברו כמה שנים, ודווקא די בא לי לחזור לקרוא
איך קוראים לשני בכלל?

1eleytheria1

New member
רק באנגלית

לשני קוראים האח הבכור והוא תורגם כבר. אתמול סיימתי את הספר ודפקתי את הראש בקיר.. *ביטוי=לא באמת קרה* חשבתי שזה טרילוגייה אבל מתברר שיש עוד ספר אחד ואחרון.

טוב,

שם: גיל גיל: 18. הזמן זז מהר כמה זמן בפורום פחות או יותר: באמת שאין לי מושג.. כנראה שכבר די הרבה
הבגרות הקרובה(ואם אין לך , אתה כנראה בר-מזל): אנגלית? או אולי פיזיקה? אני בטח אגלה בקרוב
סרט מומלץ שראית לאחרונה : ראיתי את המתאבק לא מזמן. אני עדיין מתלבט אם אהבתי אותו או לא.. הסרט עשוי מצוין ועבר לי נורא מהר, למרות שלא הרבה קורה בו.. את הסוף מאוד אהבתי. אני מניח שבסה"כ סרט טוב, למרות שלא במיוחד ספר : לא קראתי ספר טוב כבר המון זמן
הדבר הכי שנוא: שיטות המיונים של צה"ל. למשקעים- ציטוט שמציג אתכם\\מצב הרוח בזמן האחרון : 'אין תקווה שלא מעורב בה פחד, ואין פחד שאין בו תקווה.'

yaakii

New member
רק תקווה שלא תגלה את זה ביום של הבגרות עצמה

לגבי שיטות המיונים של צה"ל-אני כל-כך מזדהה!

ל נ צ ח

New member
שם: לנצח. גיל:עוד לא מלאו ימיי וגם צעיר אינני

כמה זמן בפורום פחות או יותר: _ מתעצל לחשב זאת ( מלאכת צדיקים .. )
כן. אני בר מזל. סרט שראיתי לאחרונה: _ תנועה מגונה (ישראלי) ספר: _ שנים הרבה שאיני קורא ספרים. הדבר הכי שנוא: _ לשבח המוות על החיים . ציטוט שמציג אותי: (אחד מרבים) _ עֶבֶד מַשְׂכִּיל יִמְשֹׁל בְּבֵן מֵבִישׁ וּבְתוֹךְ אַחִים יַחֲלֹק נַחֲלָה (משלי יז) מצב הרוח בזמן האחרון: _ מ - ע - ו - ל - ה.
ולא רק בגלל שבחודש שעבר קיבלתי בירושלים את המכונית שהזמנתי שם, היא הגולף החדשה צבע אדום מטאלי שנת מודל 2009 TSI היי-ליין טורבו בנזין 7 הילוכים רדיו מולטימדיה ועוד.. ובעלת ביצועים מ - ד - ה - י - מ - י - ם.
נָבִיא מִקִּרְבְּךָ מֵאַחֶיךָ כָּמֹנִי יָקִים לְךָ יְהֹוָה אֱלֹהֶיךָ אֵלָיו תִּשְׁמָעוּן (דברים יח (טו) http://cafe.themarker.com/view.php?u=226734 http://cafe.themarker.com/view.php?u=226750 האיש אשר יביא את הבשורה יעלה ויבוא
ל נ צ ח
השיפוט של לנצח מחדיר חוכמה מקוריות חוסר-מנוחה והתעוררות הגורמת לסערת-רגשות להערצה לקנאה לתוקפנות ולבסוף גם להשלמה.

למעלה