התפקדות אנשים .. התפקדות

yaakii

New member
איך לעזאזל אתה מצטט פסוקים על ימין ועל שמאל

וטוען שלא קראת ספר לאחרונה? או שאת התנ"ך אתה לא מחשיב כספר...? אם זיכרוני אינו מטעני גם לפני כחצי שנה הודעת לנו בפורום על רכישת מכונית חדשה (אתה וחברך הצטלמתם לידה). יש לך איזו חולשה למכוניות חדשות?

ל נ צ ח

New member
ציטוטיי בעיקר"מעיוניי"בתנ"ך שבתקליטור התורני

וגם פה ושם נעזר בזיכרוני. בוודאי שהתנ"ך זה ספר. ספר קדוש הוא ! איני קורא שום ספרים ועיתונים וגם לא את ספר התנ"ך. יש שלעיתים מדי פעם פה ושם קצת אני מעיין באחד או במקצת מהדברים שבהם. בקשר למכונית אתה צודק בכך שלפני כמה חודשים קניתי מכונית חדשה ( ליתר דיוק לפני כ 8 חודשים בערך) קניתי מכונית הונדה חדשה, אך היא שרפה הרבה שמן. במוסך של הונדה הציעו לי לפתוח את המנוע. לא הסכמתי, מכרתי אותה וקניתי את הגולף.
ומה לעשות, הרי איש חפץ-חיים אנוכי, וכן. יש לי חולשה למכוניות חדשות.
מאז שגם בארץ עברתי את התיאוריה וגם את הטסט במבחן ראשון, קניתי מכונית חדשה (POLO) ולאחר שלוש שנים (SIAT) שניהן בצבע צהוב. ארבע שנים לאחר מכן את ההונדה, ובחודש שעבר את הגולף. שניהן בצבע אדום (וכי בדגמים שבחרתי צבע צהוב לא היה במלאי.)
שמש|
נָבִיא מִקִּרְבְּךָ מֵאַחֶיךָ כָּמֹנִי יָקִים לְךָ יְהֹוָה אֱלֹהֶיךָ אֵלָיו תִּשְׁמָעוּן (דברים יח (טו)
ל נ צ ח
השיפוט של לנצח מחדיר חוכמה מקוריות חוסר-מנוחה והתעוררות הגורמת לסערת-רגשות להערצה לקנאה לתוקפנות ולבסוף גם להשלמה.

ל נ צ ח

New member
"לא! צהוב זה צבע מואר,אני אדם מואר,מתאים לי"

ומהר זינקתי בירוק. כך בהמתנה שברמזור נהגתי להשיב לכל נהג שעמד לצידי כאשר הוא מצא לנכון לשאול אותי " למה צהוב ? "האם אתה אוהד מכבי? "
ל נ צ ח
http://cafe.themarker.com/view.php?u=226750 נָבִיא מִקִּרְבְּךָ מֵאַחֶיךָ כָּמֹנִי יָקִים לְךָ יְהֹוָה אֱלֹהֶיךָ אֵלָיו תִּשְׁמָעוּן (דברים יח (טו) השיפוט של לנצח מחדיר חוכמה מקוריות חוסר-מנוחה והתעוררות הגורמת לסערת-רגשות להערצה לקנאה לתוקפנות ולבסוף גם להשלמה. .

yaakii

New member
יסלח לי כבודו,

אך מניין לאותו עורך דין שאתה כה גאון?

ל נ צ ח

New member
מאלהים שבחר בו עם הראשונים ולא עם האחרונים

בלדעת אותי. נ.ב: ולא רק הוא, רבים כבר נמנעים עם הראשונים שיודעים אותי ככזה. בהם עדי נבון המבריקה (הראשונה מכולם), החבר הטוב שלי דורון
קדימה|
(השני בלדעת אותי, הוא גם מופיע בצידה הימני של התמונה שבתגובתי הקודמת ) נ.ב: הקלק בקישור למטה ותגלה משהו:
http://www.tapuz.co.il/search2009/?...E1%u05D5%u05E4%u05D9%u05D4 %u05DC%u05DB%u05DC או תרשום לנצח והקלק בלחצן חפש שבפורום פילוסופיה לכל.
מַתְּנַת חֶסֶד אֱלֹהִים הִיא חַיֵּי הָעוֹלָמִים בּאֵמצעוּת הַמָּשִׁיחַ http://sodlanetsach.cafe.themarker.com/ http://cafe.themarker.com/view.php?u=226750
ל נ צ ח
נָבִיא מִקִּרְבְּךָ מֵאַחֶיךָ כָּמֹנִי יָקִים לְךָ יְהֹוָה אֱלֹהֶיךָ אֵלָיו תִּשְׁמָעוּן (דברים יח (טו) השיפוט של לנצח מחדיר חוכמה מקוריות חוסר-מנוחה והתעוררות הגורמת לסערת-רגשות להערצה לקנאה לתוקפנות ולבסוף גם להשלמה.

סיר חע

New member
../images/Emo182.gif

שם: שיר גיל: 17 עודמעט כמה זמן בפורום פחות או יותר: תחילתו הבגרות הקרובה (ואם אין לך , אתה כנראה בר-מזל): מתמטיקה, כמובן V_V סרט מומלץ שראית לאחרונה: אא, לוזוכרת ספר: דמדומים? {השטחיות
} הדבר הכי שנוא: לכעוס. למשקעים- ציטוט שמציג אתכם\מצב הרוח בזמן האחרון: "ספרי לי את כל סודות תפילותייך, כה עדינות על שפתייך כשאת לוחשת אותן. ספרי לי, בכל זאת באתי אלייך. הולך יחף על חופייך, ולא יודע לאן". ספרי לי/ דניאל סלומון. מותק.

nur1t

New member
זמן להשתחל

שם: נורית גיל:15 כמה זמן בפורום פחות או יותר: הבגרות הקרובה(ואם אין לך , אתה כנראה בר-מזל): ספרו לי שיש דבר כזה, איפשהו שנה הבאה. סרט מומלץ שראית לאחרונה : 7 הנשמות. ספר :--- הדבר הכי שנוא: למשקעים- ציטוט שמציג אתכם\מצב הרוח בזמן האחרון : "בעוד האור התחלף מאדום לירוק לצהוב ואז שוב לאדום, ישבתי וחשבתי לי על החיים. האם הם לא יותר מאשר צרור של צעקות וצפירות? לפעמים נראה שהם כאלה."

yaakii

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אם את שומעת את המילה "בגרות" תאטמי אוזניים ורוצי לכיוון ממנו הגעת. עצה ידידותית

חדשה :)

שם: גיל: 17 כמה זמן בפורום פחות או יותר: יום חח הבגרות הקרובה(ואם אין לך , אתה כנראה בר-מזל): באמת שאין לי מושג... לא מהעוקבים (לצערי) סרט מומלץ שראית לאחרונה : נערה בהפרעה - חזק. ספר : איש הגשם הדבר הכי שנוא: להיות במצב שאני נמצאת בו כרגע למשקעים- ציטוט שמציג אתכם\מצב הרוח בזמן האחרון : אם אין אני לי מי לי וכשאני לעצמי מה אני ואם לא עכשיו אימתי היי לכולם

yaakii

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

לגבי הסרט "נערה בהפרעה"- לא ראיתי אותו, אבל כששמעתי את השיר שיש שם (בסוף) התאהבתי בו והוא נמצא על הפלאפון שלי ברשימת שירים זמינים (שזה נחשב די מכובד כי יש שם רק כ-5 שירים..
גנבת לי את הציטוט

תודה,

וכמדומני, אנחנו גנבנו את הציטוט ממסכת אבות
ועל איזה שיר אתה מדבר? האמת שהפסקול באמת היה מצוין, אני צריכה להוריד..

yaakii

New member
וכידוע, הגונב מגנב-פטור, אז נוותר לך הפעם ../images/Emo8.gif

השיר בסוף... don't they know it's the end of the world... לא יודע מה השם שלו...

אה, כן ../images/Emo99.gif

אני גם לא הפסקתי לשיר אותו כמה ימים אחרי הסרט... הסצנה מזעזעת ומצמררת (אם כי צפויה קצת) וזה שיר די ישן, והשם שלו הוא The end of the world (סקיטר דייויס מבצעת). בהחלט קלאסיקה.

למעלה