התפקדות אנשים

Lir האחת

New member
התפקדות אנשים ../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif

שם: גיל: מקום מגורים: עיסוק: מצב משפחתי:
צבע עיניים: גובה: קעקוע: פירסינג: סגנון לבוש:
צבע: סרט: שיר: דמות מצויירת: חטיף: שעה ביום:
מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]: כמה מערכות יחסים היו לכם? הקשר הכי ארוך שלכם: האם אתם מאמינים ב"הפסקה"?
כשהם אומרים....למה הם מתכוונים? "אנחנו צריכים לדבר": "את צודקת": "אני אדבר איתך מחר": "אני אוהב אותך": "אני אעשה את זה יותר מאוחר": כשהן אומרות ........למה הן מתכוונות? "אני כבר מוכנה": "הכל בסדר": "כואב לי הראש": "אתה חמוד": קדימה, כולם לענות
שבת שלום

ScorpioID

New member
עכשיו אני

שם: שביטי גיל: 22 מקום מגורים: חולון עיסוק: הייטק/מולטימדיה מצב משפחתי: רווק נצחי צבע עיניים:חום גובה: 175 בערך קעקוע: שישה במספר פירסינג: תמידי בגבה סגנון לבוש: ג'ינסחולצה צבע: אדום סרט: פורסט גאמפ שיר: יש המון דמות מצויירת: קודי מאווריק חטיף: סניקרס שעה ביום: חצות מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]: דרעק. כמה מערכות יחסים היו לכם? אמיתיות? 2 הקשר הכי ארוך שלכם: שנה ו5 חודשים האם אתם מאמינים ב"הפסקה"? רק אם היא מילה נרדפת ל"פרידה" כשהם אומרים....למה הם מתכוונים? "אנחנו צריכים לדבר": יאללה ביי "את צודקת": סתמי כבר "אני אדבר איתך מחר": חופרת "אני אוהב אותך": לא סובל אותך כלבה "אני אעשה את זה יותר מאוחר": לא רוצה לעשות, מה תעשי? כשהן אומרות ........למה הן מתכוונות? "אני כבר מוכנה": באמת מוכנה, יש לי רק להתקלח להסתרק להתאפר לבחור נעליים להתאים בין הבגדים לשים בושם וללכת להוציא כסף. חוצמזה אני מוכנה. "הכל בסדר": מתי תלך כבר? מתי. "כואב לי הראש": אין סקס הלילה. "אתה חמוד": אתה מכוער, דיל וית' איט

מי עובד בבית בערב שישי, מי?!

שם: עמרי גיל: 23 מקום מגורים: חיפה, עיר האורות עיסוק: מהנדס בדיקות - איזה כיף להגיד את זה מצב משפחתי: רווק ובערך טוב לו צבע עיניים: חום-שחור גובה: 1.88 קעקוע אין: פירסינג: אין סגנון לבוש: מה שעושה לי טוב באותו בוקר צבע: כחול סרט: כרגע, סיפור פשוט של דיוויד לינץ' שיר: נאמר כבר הכל, החברים של נטאשה בהופעה דמות מצויירת: הומור סימפסון חטיף: במבה שעה ביום: 17:00 - היידה הביתה מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]: דבש כמה מערכות יחסים היו לכם? 3 וחצי הקשר הכי ארוך שלכם: שנה ו-8 חודשים האם אתם מאמינים ב"הפסקה"? אני מאמין בזה בלי לרצות! כשהם אומרים....למה הם מתכוונים? "אנחנו צריכים לדבר": אני גבר, אבל זכית בלוטו, אני הולך להביע רגשות "את צודקת": ועכשיו תבחרי את העונש "אני אדבר איתך מחר": יש ליגת האלופות "אני אוהב אותך": אני אוהב אותך, באמת "אני אעשה את זה יותר מאוחר": אני לא אעשה את זה אף פעם כשהן אומרות ........למה הן מתכוונות? "אני כבר מוכנה": שניה, אני רק עכשיו מתלבטת איזה גרביים ללבוש "הכל בסדר": אתה חזיר! אני לא מאמינה שהיית מסוגל לעשות את זה! "כואב לי הראש": אתה לא מקבל הלילה "אתה חמוד": כמו החיית מחמד שהייתה לי

נו, מה הסיפור

אין גוגל היום? מה עם ויקיפידיה? יש מי שמפתח מערכות תוכנה, ויש מי שבודק אם זה באמת עובד.

pain is MY love

New member
והנה אני...

שם: מרינה גיל: 21 מקום מגורים: ראשון לציון עיסוק: מובטלת גאה מצב משפחתי: מאורסת צבע עיניים: ירוק-דבש גובה: 165 קעקוע: שלושה פירסינג: שלושה סגנון לבוש: משתנה מפעם לפעם צבע: אדום סרט: הצילצול שיר: Lara Fabian - Je t'aime דמות מצויירת: טום וג'רי חטיף: צ'יטוס גבינה שעה ביום: 11 בלילה מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]: מונשרי ורומנטיייי וכל מיני מילים מעוותות בצרפתית שאני מנסה ללמוד מחבר שלי. כמה מערכות יחסים היו לכם?: 1 הקשר הכי ארוך שלכם: נכון לעכשיו חצי שנה האם אתם מאמינים ב"הפסקה"?: בחיים לא! כשהם אומרים....למה הם מתכוונים? "אנחנו צריכים לדבר": נמאס לי ממך. "את צודקת":רק תשתקי כבר. "אני אדבר איתך מחר": לא בא לי לדבר איתך בזמן הקרוב. "אני אוהב אותך": אני מדעיפה לחשוב שזה אומר "אני אוהב אותך"... "אני אעשה את זה יותר מאוחר": אני לא אעשה את זה בזמן הקרוב. כשהן אומרות ........למה הן מתכוונות? "אני כבר מוכנה": נשאר לי רק עוד 10 שכבות שפכטלים על הפנים "הכל בסדר": נו תשאל כבר מה לא בסדר!!! "כואב לי הראש": אין לי כוח אליך "אתה חמוד": חמוד אומרים לכלב ועם כלב לא שוכבים!!!!

Paranoid Eyes

New member
נמנמנמ

שם: סיון גיל:26 בקרוב. מקום מגורים:מרכז רבתי עיסוק:תמיכת תש, מין, כלכלה, אה.. וגםאיזה מישהי מאוד עצבנית בנטוזי'ן. מצב משפחתי: על הפרצוף צבע עיניים: חומות נוטות לשחורות. גובה: מטר ושייבה קעקוע:יש פירסינג:באף סגנון לבוש: מה שנשלף מהארון צבע: שחור/סגול כהה (כמו הלהקה ) סרט:אין משהו ספציצי. שיר:כנ"ל-אבל אולי כל דבר של פינק פלויד. דמות מצויירת: וודי ווד פקר! חטיף:צ'יטוס גבינה
שעה ביום: כל שעה בלילה. מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]: כל מיני שטויות באנגלית. כמה מערכות יחסים היו לכם?
הקשר הכי ארוך שלכם:
האם אתם מאמינים ב"הפסקה"? לא כשהם אומרים....למה הם מתכוונים? "אנחנו צריכים לדבר": יש לי מישהי אחרת "את צודקת": יאללה כוסמו סתמי כבר , בסדר, רק אל תחפרי לי. "אני אדבר איתך מחר": אני לא מתכוון להתקשר "אני אוהב אותך":אני רוצה לזיין אותך "אני אעשה את זה יותר מאוחר": מה שאת רוצה לא מעניין אותי כשהן אומרות ........למה הן מתכוונות? "אני כבר מוכנה": במקרה שלי זה באמת כבר.. מקסימום 5 דקות נוספות. "הכל בסדר": אני כועסת עליך אש! "כואב לי הראש": כואב לי הראש.. לפחות אצלי. "אתה חמוד": שהוא חמוד?

כמההה זמןןןן

שם: עזרא גיל: 21 מקום מגורים: מרוב שזה חור, אפילו אי אפשר לקרוא לזה "מקום מגורים" עיסוק: חייל מצב משפחתי: שני אחים + 2 הורים צבע עיניים: אקריליק גובה: יחסית למי? קעקוע: לא תודה פירסינג: אמממ... לא סגנון לבוש: אף פעם לא יודע מה לענות כאן
צבע: כחול-אדום (ביחד!) סרט: הילדים של מחר שיר: All These Lives - Daughtry דמות מצויירת: מופאסה חטיף: צ'יטוס שעה ביום: 20:00

זכוכיות

New member
......

שם: דנה גיל: 22.5 מקום מגורים: תל אביב עיסוק: מקרוב מאוד סטודנטית לפסיכולוגיה מצב משפחתי: רווקה צבע עיניים: חום גובה: 1.60 קעקוע: אין פירסינג: כבר אין כלום. בעבר היו בכל מני מקומות, כולם ירדו, כולל הנזם והעגילים באוזניים. סגנון לבוש: אני די זרוקה... צבע: בורדו, שחור, סגול... איך אפשר לאהוב רק צבע אחד? סרט: השבוע ראיתי את "אמילי" וממש הוקסמתי, אז שיהיה זה שיר: בלתי סביר לבחור אחד... דמות מצויירת: סנופקין
חטיף: צ'יטוס גבינה. שעה ביום: זו שבה אין לי מה לעשות... מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]: :) פעם נתקע לי קצת "שיואו" כמה מערכות יחסים היו לכם? רציניות, כלומר שנתיים+, 3. קצרות עוד הרבה... הקשר הכי ארוך שלכם: 3.5 שנים האם אתם מאמינים ב"הפסקה"? לא

Lil Kitty

New member
יאללה ../images/Emo13.gif

שם: אני אשאר אנונימית בנתיים
גיל: אולי אגלה אח"כ מקום מגורים: כפ"ס עיסוק: סטודנטית מצב משפחתי: רווקה צבע עיניים: ירוק גובה: 158 קעקוע: אין פירסינג: אין סגנון לבוש: תלוי לאן. לרוב רגיל, ג'ינס וחולצה/גופיה/טוניקה/סריג/אנערף. אם בא לי לדפוק הופעה אז מן הסתם משהו סקסי
צבע: ירוק, תכלת, חום... סרט: יותר מדי שיר: יותר מדי דמות מצויירת: אממ... סימבה?
חטיף: יותר מדי
שעה ביום: 4 בבוקר מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]: אין לי מושג כמה מערכות יחסים היו לכם? רציניות - 2 הקשר הכי ארוך שלכם: שנה ושלוש האם אתם מאמינים ב"הפסקה"? ממש לא. הדבר הכי קרוב שהיה לי להפסקה הייתה פרידה שנמשכה כמה שעות. כשהם אומרים....למה הם מתכוונים? "אנחנו צריכים לדבר": אני הולך לספר לך משהו נוראי "את צודקת": ברגיל: את צודקת, באמצע הריב: טוב אני רואה שזה מיותר להתווכח איתך אז בואי פשוט נעזוב את זה "אני אדבר איתך מחר": אני אדבר איתך מחר "אני אוהב אותך": אני אוהב אותך "אני אעשה את זה יותר מאוחר": אם אני לא אשכח, אני אעשה את זה מאוחר יותר כשהן אומרות ........למה הן מתכוונות? "אני כבר מוכנה": עוד חצי שעה "הכל בסדר": שום דבר לא בסדר אבל אני לא רוצה לדבר על זה עכשיו "כואב לי הראש": כואב לי הראש "אתה חמוד": אתה חמוד

יאללה..

שם: צוף גיל: 18 מקום מגורים: אזור ירושלים עיסוק: רוכב מקצועי מצב משפחתי: בקשר... צבע עיניים: כחול גובה: 176 קעקוע: בקרוב פירסינג: לא סגנון לבוש: תלוי עם מי ולאן יוצאים... צבע: אדום סרט: האיש שבפנים שיר: sean kingston - beautiful girl דמות מצויירת: פו הדב חטיף: במבה שעה ביום: 13:46 מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]: אמממ.... כמה מערכות יחסים היו לכם? 2 הקשר הכי ארוך שלכם: שנתיים האם אתם מאמינים ב"הפסקה"? לא כשהם אומרים....למה הם מתכוונים? "אנחנו צריכים לדבר": נאמס לי ממך "את צודקת":תעזבי אותי אני ממש חייב לעוף! אני מאחר! "אני אדבר איתך מחר": כנראה שלא נדבר בזמן הקרוב "אני אוהב אותך": את האחת "אני אעשה את זה יותר מאוחר": כשהן אומרות ........למה הן מתכוונות? "אני כבר מוכנה": אני רק נכנסת למקלחת "הכל בסדר": חוצ מ..... "כואב לי הראש": באמת כואב לי הראש "אתה חמוד": יש לנו סיכוי ביחד

גם אני ../images/Emo26.gif

שם: שמרית גיל: 22 מקום מגורים: בת ים עיסוק: בטחון מצב משפחתי: רווקה צבע עיניים: חום גובה: 164 קעקוע: אין פירסינג: אין סגנון לבוש: ספורט אלגנט צבע: כחול, ירוק סרט: ריקוד מושחת חחח קיטש שיר: כרגע אני מאוהבת בשיר ליפול של מאיה רוטמן דמות מצויירת: טאז חטיף: במבה שעה ביום: 22:00 - שעה שאני בבית מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]: סתם כמה מערכות יחסים היו לכם? 5 הקשר הכי ארוך שלכם: חצי שנה האם אתם מאמינים ב"הפסקה"? לא כשהם אומרים....למה הם מתכוונים? "אנחנו צריכים לדבר": בואי ניפרד "את צודקת": מה שתגידי העיקר שתשתקי "אני אדבר איתך מחר": או מתי שיבוא לי עלייך "אני אוהב אותך": בואי נעשה סקס "אני אעשה את זה יותר מאוחר": או בכלל לא כשהן אומרות ........למה הן מתכוונות? "אני כבר מוכנה": אני כבר מוכנה "הכל בסדר": הכל בסדר "כואב לי הראש": כואב לי הראש "אתה חמוד": אתה חמוד קדימה, כולם לענות שבת שלום

../images/Emo3.gif גם אני...

שם: שירןן גיל: 21 מקום מגורים: רמלה עיסוק: חינוך מיוחד מצב משפחתי: רווקהההההה
צבע עיניים: חום גובה: 1.60 ומשהו
קעקוע: אולי בעתיד פירסינג:
סגנון לבוש: מה שנוח... צבע: אדום
סרט: רק ידידים
שיר: רונית שחר - אם היית לוקח דמות מצויירת: קודי מאווריק (תפוס ת'גלים) חטיף: במבה
שעה ביום: כל היום
מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]: חולירעעע
כמה מערכות יחסים היו לכם? 2 הקשר הכי ארוך שלכם: שנה האם אתם מאמינים ב"הפסקה"? לא
כשהם אומרים....למה הם מתכוונים? "אנחנו צריכים לדבר": היה טוב וטוב שהיה
ביי... "את צודקת": רק תשתקי. "אני אדבר איתך מחר": אנחנו לא נדבר. "אני אוהב אותך": למרות שמעדיפה להאמין שלזה הם מתכוונים! ובכל זאת... "אני לא אבל שיהיה..." "אני אעשה את זה יותר מאוחר": שכחי מזה. אני לא. כשהן אומרות ........למה הן מתכוונות? "אני כבר מוכנה": עוד איזה שעתיים 3,4,5,6 "הכל בסדר": הכל לא. ואני מחכה שתשאל ... "כואב לי הראש": אין לי כוח אלייך עכשיו/היום "אתה חמוד": נגיד. שבוע טוב

Lir האחת

New member
כולל אני../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

שם: לירון. גיל: 25. מקום מגורים:ראשון לציון. עיסוק:סטודנטית. מצב משפחתי:רווקה. צבע עיניים:חומות. גובה:1.65 קעקוע:
פירסינג:
סגנון לבוש:ספורט אלגנט. צבע: כחול, תכלת, ורוד, סגול ...הגוונים האלה
סרט:אני מטורפת, אתה חתיך
שיר:"בואי נעזוב" מאוד קיטצ' ..אבל תפס אותי! [היהודים עדיין שולט
] דמות מצויירת:טנקרבל. חטיף:kinder delice שעה ביום: צהריים- ערב. מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]: כמה מערכות יחסים היו לכם? 3 הקשר הכי ארוך שלכם:שנתיים וחצי. האם אתם מאמינים ב"הפסקה"?לא ממש.. אבל זה מאוד תלוי. כשהם אומרים....למה הם מתכוונים? "אנחנו צריכים לדבר":אני רוצה להיפרד. "את צודקת":מה שתגידי, אני הפסקתי להקשיב לך
"אני אדבר איתך מחר":פחחחח... "אני אוהב אותך":אני אוהב אותך
"אני אעשה את זה יותר מאוחר":את תעשי את זה כבר במקומי.. כשהן אומרות ........למה הן מתכוונות? "אני כבר מוכנה":עוד חצי שעה ככה.. "הכל בסדר":הכל לא בסדר, אתה אידיוט
"כואב לי הראש":כואב לי הראש! "אתה חמוד":ניפרד כידידים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה