התפקדות אנשים

Zoharrr

New member
סופסוף יש נט...

שם:זוהר גיל:18 מקום מגורים:נווה מיכאל עיסוק:מובטלת מצב משפחתי:במערכסת יחסים צבע עיניים:חום בהיר גובה:1.64 קעקוע:נון פירסינג:נון(6 באוזניים נחשב?) סגנון לבוש:הממ,שחור ואלטרנטיבי צבע:שחור סרט:כל השר הטבעות שיר:יש מיליון דמות מצויירת:ג'סיקה ראביט חטיף:כלום שעה ביום:9 בבוקר מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]:"פאק" כמה מערכות יחסים היו לכם? 2 הקשר הכי ארוך שלכם:הנוכחי,שנה וחצי האם אתם מאמינים ב"הפסקה"?לא כשהם אומרים....למה הם מתכוונים? "אנחנו צריכים לדבר":משהו רע קרה "את צודקת":"אני אידיוט אני מצטער" "אני אדבר איתך מחר":"אני אדבר איתך מחר" "אני אוהב אותך":"אני אוהב אותך" "אני אעשה את זה יותר מאוחר":"אני לא אעשה את זה אפעם" כשהן אומרות ........למה הן מתכוונות? "אני כבר מוכנה":"אני כל כך לא מוכנה,ולא אהיה אפעם" "הכל בסדר":"אתה דביל" "כואב לי הראש":"אני כועסת עליך בטירוף" "אתה חמוד":"אתה חתיך והייתי עושה לך ילד"

g i a n n i

New member
חדש

שם: ג'יאני גיל: 21 מקום מגורים: תל אביב עיסוק: חייל מצב משפחתי: תפוס חזק צבע עיניים:חום גובה: 182 קעקוע: בגב בלטינית veni vidi vici פירסינג: לא סגנון לבוש: רגיל, ג'ינסים וכאלה צבע: כחול סרט: amarcord שיר: la spada nel cuore דמות מצויירת: טאז חטיף: במבה איך לא? שעה ביום: חצות מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]: אמיקו כמה מערכות יחסים היו לכם? 2, השניה עדיין:) הקשר הכי ארוך שלכם: חודש הבא 4 שנים האם אתם מאמינים ב"הפסקה"? לא כשהם אומרים....למה הם מתכוונים? "אנחנו צריכים לדבר": ביי "את צודקת": מה שתגידי אין לי זין להתווכח איתך "אני אדבר איתך מחר": עוד שבוע...אולי.... "אני אוהב אותך": אני חרמן אש בואי נזדיין "אני אעשה את זה יותר מאוחר": מקווה שתשכחי כשהן אומרות ........למה הן מתכוונות? "אני כבר מוכנה": עוד 3 שעות "הכל בסדר": אני רוצה שתשאל אותי מיליון פעם כדי שתראה לי כמה אכפת לך "כואב לי הראש": לא הלילה "אתה חמוד": רוצה להיות "ידידים"?

the evil 1

New member
אני אומנם חדשה, אבל מחבבת את הפורום

שם:-חסוי- גיל: עוד מעט 26 מקום מגורים:תושבת פ"ת חדשה (עדיין בשוק) עיסוק: רו"ח (בקרוב) מצב משפחתי: מאורסת צבע עיניים: ירוק נוטה לצהוב גובה: 1.78 קעקוע: אין (נו באמת רו"ח) פירסינג: עגילים סגנון לבוש: מה שבא לי באותו רגע צבע: אני לא גזענית
כולם יפים סרט: דאמפלינגס שיר: כשה להגיד דמות מצויירת: פרינסס פיונה (כי היא עצמעית ולא כי היא נסיכה) חטיף: מארס דההה שעה ביום:07:33 מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]: ג'יזסס ! כמה מערכות יחסים היו לכם?הייתי רוצה להגיד 3 הקשר הכי ארוך שלכם: 4 שנים האם אתם מאמינים ב"הפסקה"? טלוי אצל מי כשהם אומרים....למה הם מתכוונים? "אנחנו צריכים לדבר": שחכת לקנות בייצים וממש רציתי חביתה בבוקר "את צודקת": תעזבי אותי כבר ! "אני אדבר איתך מחר": אני אתקשר כשתזרח השמש 10 פעמים ואעיר אותך ולא אבין למה את מתעצבנת... "אני אוהב אותך": אני אוהב את הציצי שלך "אני אעשה את זה יותר מאוחר": כשתיצעקי אלי עוד שבוע אני העשה את זה כשהן אומרות ........למה הן מתכוונות? "אני כבר מוכנה": אני מתרוצצת כמו חולת נפש ומנסה ליהיות מוכנה "הכל בסדר": אני עוד שנייה בוכה "כואב לי הראש": תשומייייייי "אתה חמוד": אתה בר זיון (בתנאי שלא תדבר יותר מידי)

הממ..

שם: רועי גיל: 26 עוד חודשיים.. מקום מגורים: עפולה.. עיסוק: סטודנט בעיקרון.. אבל עובד בתור גובה מס ומאבטח בשעות הפנאי.. מצב משפחתי: רווק.. צבע עיניים: חום שחור.. גובה:1.79.. קעקוע: לא... פירסינג: לא.... סגנון לבוש: הממ נורמלי.. צבע: סרט: הממ כלואים שכאלה.. לא חושב שמישהוא מכיר.. הא וטקסי הצרפתי.. שיר: הממ האמת שאין לי משהו מיוחד.. אולי עכשיו קצת השיר של AKON כי הוא מזכיר לי.. דמות מצויירת: אסטריקס.. חטיף: קינדר.. כמעט על כל צורותיו... שעה ביום: מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]: כמה מערכות יחסים היו לכם? הקשר הכי ארוך שלכם: האם אתם מאמינים ב"הפסקה"? כשהם אומרים....למה הם מתכוונים? "אנחנו צריכים לדבר": יש קצת בעיות.. "את צודקת": וואלה קצת שקט.. "אני אדבר איתך מחר": נדבר מחר... "אני אוהב אותך": אוהב אותך... "אני אעשה את זה יותר מאוחר": אין לי כח עכשיו... כשהן אומרות ........למה הן מתכוונות? "אני כבר מוכנה": אני לא מכונה... תכין לעצמך משהו לשתות... "הכל בסדר": וואלה הכל חרגיל.. תלוי בנסיבות... זה משתנה.. "כואב לי הראש": תביא לי נורופן...? "אתה חמוד": תלוי איך נאמר.. יכול לבוא עם זה אבל.. וזה יכול להיות וואלה אתה באמת אחלה חמוד שונה מקסים כזה מכל האחרים ואין שום אבל ושום חמוד כמו כלב... אצלי זה המון פעמים הדבר השני... קדימה, כולם לענות שבת שלום

הcome back של זפלינאית האאא!!!

שם:מור גיל:21 מקום מגורים:מרכז עיסוק:מלצרות מצב משפחתי:רווקה..ברור צבע עיניים:חום גובה:173 קעקוע:אין פירסינג:אין סגנון לבוש:רגיל..אוהבת לדפוק הופעה לפעמים. צבע:כחול סרט:יורוטריפ..ראיתי לפני כמה ימים..אדיר! אבל בעיקרון יש כל כך הרבה שקשה לבחור אחד. שיר: bye bye bye סתם נו לא יודעת יש מליון דמות מצויירת: שלגיה של דיסני :) תמיד רציתי להיות דומה לה חטיף:ריזס..נו זה עם החמאת בוטנים שעה ביום: 10 בלילה מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]: וואלה? כמה מערכות יחסים היו לכם? 3 הקשר הכי ארוך שלכם:שנה האם אתם מאמינים ב"הפסקה"?לא כשהם אומרים....למה הם מתכוונים? הא? "אנחנו צריכים לדבר": יש לי מישהי מהצד "את צודקת": יאללה שתשתוק כבר "אני אדבר איתך מחר": אני אדבר איתך מחר? "אני אוהב אותך": אני אוהב אותך(תמימההה) "אני אעשה את זה יותר מאוחר": מה שאני תמיד אומרת כשהן אומרות ........למה הן מתכוונות? "אני כבר מוכנה": אני כבר מוכנה "הכל בסדר": "כואב לי הראש": "אתה חמוד": אתה נחמד והכל אבל לא נראה לי שבא לי עליך ממש קדימה, כולם לענות שבת שלום

אני עדיין פה... ../images/Emo3.gif

שם: בת-אל גיל: 20 מקום מגורים: עם החבר עיסוק: סטודנטית מצב משפחתי: טוב צבע עיניים: דבש ירוק גובה:1.60 קעקוע: לא פירסינג: בטבור סגנון לבוש: תלוי במצב צבע: ורוד סרט: שעת שיא 1 2 3 שיר: יש הרבה דמות מצויירת: ארתור חטיף: במבה שעה ביום: -- מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]: משוגעת כמה מערכות יחסים היו לכם? רציניות 3 הקשר הכי ארוך שלכם: כמעט שנתיים האם אתם מאמינים ב"הפסקה"? ממש לא כשהם אומרים....למה הם מתכוונים? "אנחנו צריכים לדבר": זה נגמר "את צודקת": העיקר תשתקי "אני אדבר איתך מחר": אין לי כוח אלייך "אני אוהב אותך": תלוי איך ומתי אומר את זה... "אני אעשה את זה יותר מאוחר": תזכירי לי רק כשהן אומרות ........למה הן מתכוונות? "אני כבר מוכנה": עוד 5 דקות.. "הכל בסדר": הפרצוף יגיד הכל... "כואב לי הראש": אל תשגע אותי "אתה חמוד": ולא יותר מזה

L y c a n

New member
באיחור..

שם: בוריס גיל: 23 מקום מגורים: חו"ל עיסוק: ביטחון
מצב משפחתי: רווק
צבע עיניים: חום גובה: 2.00 קעקוע: לא פירסינג: --- סגנון לבוש: משתנה! צבע: כחול, אפור.. סרט: אמריקן היסטורי X שיר:Fall out boy - thanks for the memories חטיף: crisps שעה ביום: השעה שאני מתעורר.. 11:00.. מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]: NICE.. כמה מערכות יחסים היו לכם? תלוי מה מגדירים כמערכת יחסים
הקשר הכי ארוך שלכם: חצי שנה האם אתם מאמינים ב"הפסקה"? לא קטונתי מלפרש.. לא כולם ולא כולן מדברות\ים ברמזים

אקסיומה

New member
Moi ../images/Emo20.gif

שם: חני. גיל: 24. מקום מגורים: באר שבע, עיר הפשע והרשע. עיסוק: אשת מכירות/ קופאית/ נציגת טלמרקטינג ומשלוחים בחנות ענקית לבעלי חיים. מצב משפחתי: רווקה מבוקשת. חחח סתם... צבע עיניים: חום. גובה: 1.63 מ'. קעקוע: מתכננת אחד קטן. פיצפון. פירסינג: איכסה. סגנון לבוש: מקורי. (בעיקר דברים שאני תופרת לעצמי ויד שניה, אבל לא רק..) צבע: ירוק. סרט: חנות קטנה ומטריפה. שיר: כרגע טוחנת את The birthday Massacre- Looking glass דמות מצויירת: רן וסטימפי. חטיף: אמממ... ביסלי גריל. שעה ביום: שעות אחה"צ. מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]: "נו...." כמה מערכות יחסים היו לכם? יותר מדי. הקשר הכי ארוך שלכם: 4 שנים. האם אתם מאמינים ב"הפסקה"? לא. כשהם אומרים....למה הם מתכוונים? "אנחנו צריכים לדבר": אנחנו הולכים להיפרד. "את צודקת": את צודקת. "אני אדבר איתך מחר": אני צריך לפנות קצת זמן לחברים שלי ולכדורגל ואת גוזלת לי את הזמן. "אני אוהב אותך": אני מסמפט אותך, אבל לא ממש סגור על זה. "אני אעשה את זה יותר מאוחר": אני אדחה את זה לרגע האחרון. כשהן אומרות ........למה הן מתכוונות? (אני לא בטוחה איך בנות המין שלי מתנהגות, אבל אני אנסה...
) "אני כבר מוכנה": עוד שעתיים- שלוש. "הכל בסדר": הכול לא בסדר, אבל אני רוצה שתשאל. "כואב לי הראש": אין לי עצבים אליך. "אתה חמוד": אבל החבר שלך יותר.

free soul

New member
יו איזה כיףףףף../images/Emo70.gif שאלון../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שם: פריסול גיל: 26 I'M OLD!!!
מקום מגורים: קלקיליה, סתם נו
עיסוק: עקרת בית נואשת
מצב משפחתי: רווקה צבע עיניים: חומות גובה: 165 קעקוע: יש
פירסינג: אין סגנון לבוש: הכל מהכל צבע: אדום סרט: אממ... שיר: אין משו ספציפי דמות מצויירת: אין חטיף: סניקרס שעה ביום: לילה
מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]: כמה מערכות יחסים היו לכם? רק רציניות?
הקשר הכי ארוך שלכם: אממ.... האם אתם מאמינים ב"הפסקה"? ממש לא
כשהם אומרים....למה הם מתכוונים? "אנחנו צריכים לדבר": "בוא/י נתקן את מה שנעשה
" "את צודקת": "את צודקת"
"אני אדבר איתך מחר": שאני אדבר איתה מחר
"אני אוהב אותך": מכל הלב
"אני אעשה את זה יותר מאוחר": אין לי כוח
כשהן אומרות ........למה הן מתכוונות? "אני כבר מוכנה": שאני באמת מוכנה?
"הכל בסדר": אממ... קומסי קומסה? "כואב לי הראש": כואףףףףףףףףף
"אתה חמוד": שהוא באמת חמוד

exterior

New member
../images/Emo6.gif בדיוק שחיפשתי תירוץ לא ללמוד ../images/Emo6.gif

שם: גיל: מקום מגורים: עיסוק: מצב משפחתי: צבע עיניים: חום גובה: 1.57 קעקוע: יש. שלושה. פירסינג:היה. בלשון. סגנון לבוש: תלוי במ"ר. צבע: ירוק. סרט: רק לאכול, לא לצפות. שיר: אוהבת שירים
דמות מצויירת: ביטלג'וס. חטיף: במבה. שעה ביום: שעה שבה אני ישנה. זהו. אין לי כח. ביי

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif או, נחמד ../images/Emo9.gif

שם: נעה גיל: בינואר 18, בנתיים 17+ מקום מגורים: תל אביב עיסוק: תלמידה ושחקנית מתחילה מצב משפחתי: רווקה עם חבר?
צבע עיניים: ירוק-כחול-אפור-צהוב גובה: 1.64 אני חושבת קעקוע: אין פירסינג: אין סגנון לבוש: רגיל כזה?
צבע: אין סרט: משחקי פיתוי, דיסטרביה, פשוט מאוהבת, מדגסקר שיר: משתנה דמות מצויירת: משתנה חטיף: אצבעות קינדר שעה ביום: 12 בצהריים
מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]: חליק כמה מערכות יחסים היו לכם? אמ... 4 הקשר הכי ארוך שלכם: 8 חודשים האם אתם מאמינים ב"הפסקה"? לא
כשהם אומרים....למה הם מתכוונים?
"אנחנו צריכים לדבר": "אני צריך להבין כמה דברים שאמרת"/ "אני נפרד ממך"/ "את נפרדת ממני?" "את צודקת": "את צודקת"/ "אני רוצה לסיים כבר את הויכוח המטומטם הזה, יאללה, חליק" "אני אדבר איתך מחר": "נדבר, נדבר"/"אני אדבר איתך מחר"/"דונט קול אס, ווי'ל קול יו" "אני אוהב אותך": "אני אוהב אותך"/ "אני ממש חרמן" / "השטות הרומנטית הזאת עושה לך את זה אהה?" "אני אעשה את זה יותר מאוחר": "ששש, את מפריעה לי בתוכנית האהובה עליי"
כשהן אומרות ........למה הן מתכוונות?
"אני כבר מוכנה": "בוא עוד 50-90 דקות" / "אל תצפה שהפעם לא אאחר" "הכל בסדר": "כדאי לך מאוד לתשאל אותי עוד קצת" / "הכל ממש אבל ממש לא בסדר" / "הכל בסדר" "כואב לי הראש": "כואב לי הראש" / "אין לי כוח לכלום" "אתה חמוד": "אתה לא משהו, סתם לא נעים לי" / "אתה משהו משהו, פשוט לא נעים לומר יותר מזה"

L y c a n

New member
שיחקת אותה

עם הפירושים השונים..השאלה היא איך יודעים, מתי מישהו\מישהי מתכוון לפירוש כזה או אחר

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif פףף,

מחמאה רצינית כשזה בא מבחור.. חח.. איך יודעים? לרוב זה לפי האינטונציה, הבעה בפנים וכ'ו.. אם כל זה לא עוזר- מנחשים

o0Invisible0o

New member
הו הו, אני גם רוצה!../images/Emo9.gif למרות שאני לא קשורה...

שם: איילת גיל: 20 מקום מגורים: מרכז עיסוק: חיילת מצב משפחתי: רווקה. צבע עיניים: חום גובה: 1.62 קעקוע: נופ פירסינג: נופ סגנון לבוש: ג'ינס וחולצה יפה? פול אנד בר? מדים?
צבע: סגול וכתום! [והשילוב!
] סרט: שיער/נוטינג היל [קשר?
] שיר: head over feet- alanis morissette דמות מצויירת: אין חטיף: תפוצ'יפס שעה ביום: 20:00? כזה בבית נמרחת מול הטלוויזיה.
מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]: אוף, בתקופה האחרונה זה shocking! ן lovely.
שונאת שזה באנגלית..
כמה מערכות יחסים היו לכם? 0. הקשר הכי ארוך שלכם: -.- האם אתם מאמינים ב"הפסקה"? לא יודעת, צריך לנסות קודם, לא? כשהם אומרים....למה הם מתכוונים? "אנחנו צריכים לדבר": זה נגמר.
"את צודקת": אין לי כוח להתווכח יותר "אני אדבר איתך מחר": אני רוצה לישון/לעשות משהו אחר/עזבי אותי כבר "אני אוהב אותך": נמנ, נקווה שבאמת מתכוונים לזה.
"אני אעשה את זה יותר מאוחר": לעולם, לעולם לא אעשה את זה! כשהן אומרות ........למה הן מתכוונות? "אני כבר מוכנה": תן לי עוד שעה ככה..XD "הכל בסדר": זה לא בסדר, תנסה להבין מה כי אני לא פשוט אספר לך.:X "כואב לי הראש": עזוב אותי אין לי כוח.
"אתה חמוד": בתור ידיד.
קצר, מעניין אם מישהו יקרא..

crazy bitch17

New member
חדשה...

שם: פזית גיל: 19 מקום מגורים: תל אביב עיסוק: מצב משפחתי: רווקה צבע עיניים:שחור גובה:1.67 קעקוע:לא פירסינג:לא..אבל בא לי לעשות בפופיק סגנון לבוש: פוקס צבע:אדום סרט: נוטינג היל שיר: life house-you and me דמות מצויירת: פיקאצ'ו
חטיף:במבה
שעה ביום: מילה שמאפיינת אתכם [שאתם משתמשים בה לעיתים קרובות]:חשבתי על זה ו... כמה מערכות יחסים היו לכם? 0 הקשר הכי ארוך שלכם: האם אתם מאמינים ב"הפסקה"? כשהם אומרים....למה הם מתכוונים? "אנחנו צריכים לדבר": זאת לא את זה אני.. "את צודקת":סתמי ת'פה כבר י'קרציה! "אני אדבר איתך מחר": ואם אני אשכח את בטוח תזכירי לי! "אני אוהב אותך": בואי נעשה... "אני אעשה את זה יותר מאוחר": שכחי מזה..

למעלה