התפקדות אפרילית

SHANIELICIOUS

New member
פאק שלי../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

לא רגילה לראות אותך שחור XDD

מתפקדת../images/Emo11.gif

שם: אור גיל: 16 וחצי
איזור מגורים: רמת ג'ן איפה תחגגו את חג הפסח?: הוםםם אתם באים להופעה ביוני של אוונסנס?: כעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
טפו טפו טפו השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: כל השירים טוביםםם השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: אירפלסבל של ביונסה
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: מ"ל .. א"נ ..
החודש אני הכי מחכה ש: אמממממ שלע יגמר חח אני רוצה חופש ארוךךך ..
החודש אני ממש לא רוצה ש: יגמר
XB חודש מרץ - עבר בשלום? כעע
תוסיפו תמונה אם בא לכם .. אין כוח

Roger man

New member
עונה

שם:עדו גיל:18 איזור מגורים:ת"א איפה תחגגו את חג הפסח?:אצל סבא וסבתא אתם באים להופעה ביוני של אוונסנס?:לא השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס:לא שמעתי שיר טוב שלהם השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי:ממי-מירי מסיקה תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש:24 כמובןןןןןןןן החודש אני הכי מחכה ש:אני אמצע חברה
החודש אני ממש לא רוצה ש:הוא יגמר חודש מרץ - עבר בשלום?ברור אני חי לא?!

idanias

New member
מה זה לא שמעתי שיר טוב שלהם?!?!

יאללה עוףףףףףףףףףףף מהפורום!!!!!!!

אוייי השיר של מירי מסיקה יצא לי

מכל החוריםםםםםםםם .. כל פעם אני שומעת מישו אחר מזמזם אותוו

Yarinv

New member
מתפקד ../images/Emo195.gif

שם: ירין גיל: 15 ו-18 ימים איזור מגורים: חולוןן איפה תחגגו את חג הפסח?: בבית אתם באים להופעה ביוני של אוונסנס?: לא השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: לא שומע (אותם) השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: Voy Por Mas תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: "בטי" החודש אני הכי מחכה ש: יגיע החופש הבא החודש אני ממש לא רוצה ש: יגמר החופש הזה חודש מרץ - עבר בשלום? עבר בשלום תוסיפו תמונה אם בא לכם לא באלי, מה תעשה?!

rotemikig

New member
כן כן המפקד! ../images/Emo195.gif

שם: רתם גיל:14 עוד 24 ימים 15 איזור מגורים:ירושלים
איפה תחגגו את חג הפסח?: עם סבאסבתא אתם באים להופעה ביוני של אוונסנס?:לא השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס:hello השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי:The man i love של עברי לידר (הבועה) תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: האנטומיה של גריי החודש אני הכי מחכה ש: תהיה לי יומולדת החודש אני ממש לא רוצה ש: אני אהיה חולה חודש מרץ - עבר בשלום? שלום יחסי

למעלה