התפקדות אפריל

rosered

New member
../images/Emo3.gif

שם: נטע תאריך לידה:25.9.90 מקום מגורים:חור שכזה ליד אשדוד(-: עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אח: תלמידה ICQ/מסנג'ר:[email protected] אוהבים את פסח?אני לא ממש אוהבת את פסח, חג בסדר, אבל החופש זה העיקר בו
אוהבים מצות?לא משהו... תוכניות מיוחדות לפסח:הממ.. ליסוע לתל אביב שוב, ללכת לבומבמלה, להיפגש עם החבר... למי שהיה בהופעה פה- איזה שיר לדעתכם היה הכי טוב בלייב?megalomaniac ללא ספק.. היה הכי טוב, בת דודה שלי ממש רצתה שישירו את השיר הזה, אז היה מצויין
איזה שיר הייתם רוצים מאוד שהם יבצעו אבל לא ביצעו?וואי מלא.. הם היו צריכים לעשות יותר שירים מסיינס ומייק יורסלף... וממש רציתי שהם ישירו את just a phase ו- mexico לא יודעת, מלא שירים. אולי פחות שירים מהדיסק החדש, כי עדיין לא עכלתי אותו, והייתי צריכה יותר מהדיסקים הקודמים. מהם 5 השירים של אינקובוס שאתם הכי אוהבים? (לתקופה זו לפחות)... לתקופה זו אני שומעת הרבה את מייק יורסלף.. אז אהובים עליי בתקופה זו זה: when it comes pardon me make yourself i miss you clean

rosered

New member
כן..

ממש אהבתי תסרט הזה פעם. עכשיו הוא נראה לי נורא ארוך, אבל עדיין נחמד

AeroFan

New member
גם אני בפעם הראשונה

שראיתי אותו לא ידעתי איך אוכל להחזיק מעמד 4 וחצי שעות... התחלתי לראות אותו ב-1 בלילה והוא נגמר ב-5 וחצי לפנות בוקר... אבל סרט ענק, אחד הסרטים הטובים.

making sure to laugh..

שם: לין. סתם, ליהיא תאריך לידה: 19.6.88 מקום מגורים: שדה בוקר עיסוק: מה אני עושה עכשיו הכוונה? תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר: עובדת ICQ/מסנג'ר: אוהבים את פסח? יש חופש מכפת לי.. אוהבים מצות? לא, יש לזה טעם של נייר תוכניות מיוחדות לפסח: לצבוע תשיער לירוק למי שהיה בהופעה פה- איזה שיר לדעתכם היה הכי טוב בלייב? redifine. כל השאר היה מעפן איזה שיר הייתם רוצים מאוד שהם יבצעו אבל לא ביצעו? dig, anti gravity love song, glass!! מהם 5 השירים של אינקובוס שאתם הכי אוהבים? (לתקופה זו לפחות)...לא אפשרי בכלל לבחור. אני כל כך אוהבת אותם שזה כמו לשאול את מי יותר אוהבים, את סבא או סבתא... :) חג שמח לכולם!

o pie

New member
את רצינית?

redefine היה השיר היחיד שלא נהניתי ממנו בכלל. בקושי שמעו, ועד שהם הגיעו לפזמון בכלל הבנתי איזה שיר הם מבצעים.

טוב לדעתי, המופע הזה היה ביזיון.

מהרבה בחינות, אז השיר הזה איכשו הציל אותו קצת מבחינתי, רק בגלל שהוא היה בגרסה אחרת. עם כמה שאני אוהבת אותם, המופע הזה היה פשוט גרוע.

AeroFan

New member
את זה את יכולה להאשים את ההפקה

לא את הלהקה, במיוחד אחרי שהגיטרה של מייק הפסיקה לתפקד והסאונד היה מהתחת... יש כאלה שיגידו שגם בהופעות בחו``ל זה אותו הדבר אבל זאת טעות, אני מכיר מישהו שהיה בהופעה שלהם בארה``ב וגם בהופעה פה והוא אמר שזה הבדל של שמיים וארץ...

Rock Bottom

New member
רידיפיין היה נוראי ../images/Emo69.gif

האייקון לא קשור, הוא סתם מצחיק אותי.

GD ROCKS

New member
^_^

שם: רותי תאריך לידה: 2.4 היה יומולדת אתמול D: מקום מגורים:באר שבע עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר: תלמידה ICQ/מסנג'ר: ממ.. [email protected] אוהבים את פסח? כן. אוהבים מצות?כן תוכניות מיוחדות לפסח: ת"א מחר לעשות מלא שטויות, בגדים. למי שהיה בהופעה פה- איזה שיר לדעתכם היה הכי טוב בלייב? אני אישית הכי אהבתי את megalonmanic וwish you were here איזה שיר הייתם רוצים מאוד שהם יבצעו אבל לא ביצעו? מממ.. a certain shade of green! מי שמקבל את השיר הזה בהופעה פשוט כלב ://////////// מהם 5 השירים של אינקובוס שאתם הכי אוהבים? (לתקופה זו לפחות)... a certain shade og green 11 am under my umbrella pardon me are you in

MayaTheBee

New member
יאללה

שם: מיה תאריך לידה: דצמבר מקום מגורים: תימן עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר: אחר ICQ/מסנג'ר: יש אוהבים את פסח?: האמת שלא אוהבים מצות? זה לא רע, אבל אין יותר מה לעשות איתן תוכניות מיוחדות לפסח: מממ למי שהיה בהופעה פה- איזה שיר לדעתכם היה הכי טוב בלייב? וואלה לא זוכרת איזה שיר הייתם רוצים מאוד שהם יבצעו אבל לא ביצעו? כל סיינס. מהם 5 השירים של אינקובוס שאתם הכי אוהבים? (לתקופה זו לפחות)... יוצא לי לשמוע לא מעט את פטריות בינינו ואת warning. זהו פחות או יותר

Rock Bottom

New member
חחחחחח

חייב לציין, קרעת אותי. תאריך לידה: דצמבר מקום מגורים: תימן עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר: אחר ICQ/מסנג'ר: יש

עוד כאן..../images/Emo223.gif

מצטערת שנעלמתי קצת יש לי מלא בעיות באינטרנט שם: ספיר תאריך לידה: 12.02.90 מקום מגורים: באר שבע עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר: תלמידת תיכון ICQ/מסנג'ר: [email protected] אוהבים את פסח? כן.. אוהבים מצות? בינתיים כן.. תוכניות מיוחדות לפסח: לא לעשות כלום למי שהיה בהופעה פה- איזה שיר לדעתכם היה הכי טוב בלייב? Megalomaniac איזה שיר הייתם רוצים מאוד שהם יבצעו אבל לא ביצעו? ממ.. לא יודעת הם ניגנו את וורנינג אז זה הספיק לי מהם 5 השירים של אינקובוס שאתם הכי אוהבים? (לתקופה זו לפחות)... Warning Megalomaniac Under My Umbrella pardon me Stellar

itzikch

New member
אני באיחור !!

שם: איציק תאריך לידה : 2.10.85 עיסוק: חייל משוחרר שעובד באופיס דיפו חח ICQ : 116447320 שונא פסח !!!!!!!!!!!! חרא של מצות , היום נשברתי אכלתי קוראסון !! תוכניות לפסח : קניתי מחשב !!! , משפץ את החדר , ואולי אקנה Nintendo wii שיר הכי טוב בלייב היה מגלומניאק !! אוי אלוהים איזה שיר ענק !!! רציתי שישירו את NTKY איןןןןןןן הייתי חם על השיר הזה אם הם היו שרים הייתי גומר על מישהו חח כול הקטע בתחילת השיר אני מת עליו פתאום בא פיצוץ של גיטרות ותופים אין על השירים הזה !!. 5 שירים לבינתיים : ROGUES !! זה אחד השירים החזקים בדיסק !! אם זה לא יהיה הסינגל הבא אז זה יהיה ביזיון !!! BOWING DOWN TO DISILLUISON !! Oil And Water - התחלתי להתמכר לשיר הזה באמת שיר טוב ! QUICKSAND - פתיחה הכי טובה בהופעה !! .. למרות שהייתי מעדיף את מגהלומניאק בתחילת המופע כמו בסט ליסט ברד רוקס WARNING - השיר מההופעה של מורנינג וויו הדי וי די אחד החזקים. JUST A PHASE - תאמת היו בחלק מההופעות שלהם את השיר הזה בתור פתיחת המופע גם ענק ! חג שמח !!!

noynav

New member
חחחח הרגת אותי!

עם כל הסימני קריאה. XD אגב, להשבר בפסח.. חברה שלי אמרה שאבא שלה הלך לקנות לחם כי כל המשפחה שלהם נשברה כבר, ומסתבר שכל הלחם בסופרים נגמר. ם_O

AeroFan

New member
חחחח גם אותי הרגת

"שונא פסח !!!!!!!!!!!! חרא של מצות , היום נשברתי אכלתי קוראסון !!"

למעלה