../images/Emo3.gif
שם: נטע תאריך לידה:25.9.90 מקום מגורים:חור שכזה ליד אשדוד(-: עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אח: תלמידה ICQ/מסנג'ר:[email protected] אוהבים את פסח?אני לא ממש אוהבת את פסח, חג בסדר, אבל החופש זה העיקר בו
אוהבים מצות?לא משהו... תוכניות מיוחדות לפסח:הממ.. ליסוע לתל אביב שוב, ללכת לבומבמלה, להיפגש עם החבר... למי שהיה בהופעה פה- איזה שיר לדעתכם היה הכי טוב בלייב?megalomaniac ללא ספק.. היה הכי טוב, בת דודה שלי ממש רצתה שישירו את השיר הזה, אז היה מצויין
איזה שיר הייתם רוצים מאוד שהם יבצעו אבל לא ביצעו?וואי מלא.. הם היו צריכים לעשות יותר שירים מסיינס ומייק יורסלף... וממש רציתי שהם ישירו את just a phase ו- mexico לא יודעת, מלא שירים. אולי פחות שירים מהדיסק החדש, כי עדיין לא עכלתי אותו, והייתי צריכה יותר מהדיסקים הקודמים. מהם 5 השירים של אינקובוס שאתם הכי אוהבים? (לתקופה זו לפחות)... לתקופה זו אני שומעת הרבה את מייק יורסלף.. אז אהובים עליי בתקופה זו זה: when it comes pardon me make yourself i miss you clean
שם: נטע תאריך לידה:25.9.90 מקום מגורים:חור שכזה ליד אשדוד(-: עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אח: תלמידה ICQ/מסנג'ר:[email protected] אוהבים את פסח?אני לא ממש אוהבת את פסח, חג בסדר, אבל החופש זה העיקר בו