התפקדות אפריל...

התפקדות אפריל...

כן ,כן גם זה הגיע... שם: שכבה: סניף: תפקיד: דרך ליצירת קשר: דבר נוסף להגיד לאומה...:

מתפקדת

שם:שירלי שכבה:שביעיסטית סניף:ראשון מערב תפקיד:מדריכת ז' +מזכירה דרך ליצירת קשר: 201706904 דבר נטוסף להגיד לאומה: חג פסח שמח וכשר!! מכבי צעיר ארצי אוהבתותכם

מתפקדת

שם: סיון שכבה: נהנהנהנהנ! נהנהנהנהנה! נהנהנהנהנה! נהנהנהנה! חמישיות או לא להיות?! כן להיות חמישיות! נהנהנה... כן. סניף: ראשון לציון מערב תפקיד: בות בות בות צוות תרבות! דרך ליצירת קשר: מסן - [email protected], אייסי - 252878612, אימייל - [email protected] דבר נוסף להגיד לאומה...: מצנפת, מזלג, סככה וגרביים.

רחלונה

New member
מתפקדת!

שם:רחלל שכבה:שישיסטית סניף:עמידר =] תפקיד: מחסנאית ..(עד שיחזירו את הטכני) דרך ליצירת קשר:249422538 דבר נוסף להגיד לאומה...:תודה להוריי שהביאוני עד הייום אה וחג שמח

5may5

New member
כן נו מה אתה לא יודע!?

מקדמים שלב שלב, עד שהיא תגיע לריכוז הסניף בעזרתם הג'אם חחחחחח

../images/Emo155.gif

שם:חן
שכבה:חמישיות
סניף:נ"צ
תפקיד:מדריכה
דרך ליצירת קשר:מסנגר[email protected]
דבר נוסף להגיד לאומה...:הפעם זה לא שאלון ארוך וחופר

hadita22

New member
../images/Emo195.gifמתפקדדת

שם: רביד שכבה: חמישיות סניף: תימן.. אהמ- גדרה חח תפקיד: מדריכת ג' דרך ליצירת קשר: אייסי, 307444607 דבר נוסף להגיד לאומה: שוקו זה הכי אחי..

hadita22

New member
תודה תודה..:)

אבל היו עוד סניפים שהיו ממש תותחים כמו חדרה וכרמי יוסף...

L I L O C H

New member
עונה...=]]

שם: לילך שכבה: שביעיסטית=]] סניף: ראשל"צ מערב
תפקיד: מדריכת ח' + טכני..=]] דרך ליצירת קשר: איי סי- 304035067 אימייל+מסנג'ר- [email protected] דבר נוסף להגיד לאומה: "אני דג, אני חופר, אני ג(ד)חפור ולא אחר" =]] =]]
ו.... קראנו היום את כל האגדה... לשם שינוי..=]]
אז שיהיה לכולם חג אביב פורח, שמח וכשר
אוהבת אתכם מכבי צעיר

מתפקדת גם.

נועה. שישית. מערב. מדריכת ו'. (ווהו, חרוז למערב.
) קשר: 313373690. לאומה: חג שמח, חודש נהדר, וב- 15.4 יש לי יומלדת.

yaelula94

New member
חחחח

איזה נחמד לכולם יש מומולדת באפרילל^_^ לי ישש ב9.4,קצת פחות משבוע

5may5

New member
כן המפקדת!!! :]

שם: מאי חנינא שכבה: שביעיסטית גאה! סניף: רמת עמידר תפקיד: מדרכית ח' דרך ליצירת קשר: אמ...298714462/[email protected]מסנג'ר לאומה כולה: איך יודעים שבא אביב?! מסתכלים סביב סביב...!!!!! :]

yaelula94

New member
מתפקדת=]

שם:יעל שכבה:ח' סניף:נילי תפקיד:מדריכת ד' דרך ליצירת קשר:איסיקיו-238072386 מסנג'ר+אימייל[email protected] דבר נוסף להגיד לאומה...:חג שמייח וכשר ולא לשכוח לא לאכול הרבה מצות,זה משמין!

assafein

New member
שלום שלום!

שם: אסף שכבה: שישיסט סניף: נעלה(בקרוב ז"ל
) תפקיד: אמור להיות רכז טכני... דרך ליצירת קשר: מסנג'ר.... [email protected] דבר נוסף להגיד לאומה...: לא משהו מיוחד...

למעלה