למה ז"ל?:O
I idanshaf2 New member 7/4/07 #20 מתפקד שם: עידן שפריר שכבה: אי שם למעלה סניף:כפר שמואל תפקיד: נציג הסניף בדרום אמריקה דרך ליצירת קשר: [email protected] דבר נוסף לבגיד: הכל טוב!!!! כנסו לאתר שלי לראות תמונות www.flickr.com/photos/idanshaf
מתפקד שם: עידן שפריר שכבה: אי שם למעלה סניף:כפר שמואל תפקיד: נציג הסניף בדרום אמריקה דרך ליצירת קשר: [email protected] דבר נוסף לבגיד: הכל טוב!!!! כנסו לאתר שלי לראות תמונות www.flickr.com/photos/idanshaf
R Rioter New member 7/4/07 #22 הייתי בטוחה שכבר התפקדתי ../images/Emo2.gif שם: שיר שכבה: ט' סניף: ראשון מערב תפקיד: מדריכה דרך ליצירת קשר: מסן: [email protected] דבר נוסף להגיד לאומה...: מיאו?
הייתי בטוחה שכבר התפקדתי ../images/Emo2.gif שם: שיר שכבה: ט' סניף: ראשון מערב תפקיד: מדריכה דרך ליצירת קשר: מסן: [email protected] דבר נוסף להגיד לאומה...: מיאו?
פ פשוט מ א ו ש ר ת New member 8/4/07 #24 מצטרפת.. ;] שם: רותם שכבה: חמשושית סניף: חדרה תפקיד: לא ברור ממש דרך ליצירת קשר: מסנג'ר, אייסיקיו, מסרים.. דבר נוסף להגיד לאומה...: שלום לכולם
מצטרפת.. ;] שם: רותם שכבה: חמשושית סניף: חדרה תפקיד: לא ברור ממש דרך ליצירת קשר: מסנג'ר, אייסיקיו, מסרים.. דבר נוסף להגיד לאומה...: שלום לכולם