התפקדות "ארבעה בתים וגעגוע" אז מי בעניין? מי התחילה לקרוא? איך הולך???
H hagaram New member 28/6/05 #1 התפקדות "ארבעה בתים וגעגוע" אז מי בעניין? מי התחילה לקרוא? איך הולך???
ע עמית@ New member 28/6/05 #4 עוד לא קניתי, עד הסופ"ש הוא אצלי ומאחר שאני קוראת מהר, תוך יומיים אני כבר אחריו.
מ משוש30 New member 29/6/05 #32 את ממש אופטימית...(או פסימית?) את ברצינות חושבת להשתתף בדיון שיערך ב-24.07??? או שיהיה לך מתנחל כתום קטן בבטן או פיצי תלוי על הציצי... יו את אוטוטו שם!!!!!
את ממש אופטימית...(או פסימית?) את ברצינות חושבת להשתתף בדיון שיערך ב-24.07??? או שיהיה לך מתנחל כתום קטן בבטן או פיצי תלוי על הציצי... יו את אוטוטו שם!!!!!
א אפרת12 New member 29/6/05 #33 וואלה לא חשבתי על זה ../images/Emo6.gif אני, במסגרת תוכנית ההתנתקות - לא מחוברת בכלל לענין. הלכתי לסיור בחדר לידה כדי להתחיל להבין שיום אחד עומד לקרות משהו...
וואלה לא חשבתי על זה ../images/Emo6.gif אני, במסגרת תוכנית ההתנתקות - לא מחוברת בכלל לענין. הלכתי לסיור בחדר לידה כדי להתחיל להבין שיום אחד עומד לקרות משהו...
ה הדר לצ New member 28/6/05 #6 משתדלת להיות בענין יש לי את הספר, רק שאני חייבת לגמור קודם את הספר על המשפחה של daldan. אני מרותקת ורק באמצע... מקווה להספיק לקרוא את הספר לקראת הדיון.
משתדלת להיות בענין יש לי את הספר, רק שאני חייבת לגמור קודם את הספר על המשפחה של daldan. אני מרותקת ורק באמצע... מקווה להספיק לקרוא את הספר לקראת הדיון.
O ornaok New member 28/6/05 #14 זה מרכז תרבות וספריה בחולון יש שם אולם תיאטרון עם הצגות לילדים, וספריה של ספרים וסרטים, וחוגים ועוד כלמיני. מצרפת לך קישור
זה מרכז תרבות וספריה בחולון יש שם אולם תיאטרון עם הצגות לילדים, וספריה של ספרים וסרטים, וחוגים ועוד כלמיני. מצרפת לך קישור
ה היידי אור New member 29/6/05 #36 מה שהכי מגניב שהספריה פתוחה בשבת- אז נורא קל למצוא זמן להחליף ספרים.
ע ענתש New member 28/6/05 #8 אני קניתי בשבוע הספר (בתור ספר שני ב-19.90 כי בעלי קנה ספר לעצמו בכל מקרה...) עוד לא התחלתי. מתחילה מחר.
אני קניתי בשבוע הספר (בתור ספר שני ב-19.90 כי בעלי קנה ספר לעצמו בכל מקרה...) עוד לא התחלתי. מתחילה מחר.
ב בלינקה New member 28/6/05 #9 קראתי לפני שנה בערך לא חושבת שצריכה רענון, אבל הספר בבית בכל מקרה (אני חושבת ).
ת תפי New member 29/6/05 #30 כנ"ל טוב, אני לא זוכרת מתי קראתי, אבל זה היה לפני המון זמן. ספר מעולה!!!
א אמא של א וגם של ר New member 28/6/05 #10 מסיימת את "תמרה הולכת על המים" ומתחילה את "4 בתים וגעגוע". איזה כיף לשקוע בספר...