התחלתי לקרוא - אבל - זה הולך לאט לאט - בשל העיפות הגדולה. לא מצליחה לקרוא יותר מכמה עמודים בערב.
A Arfilit New member 28/6/05 #11 התחלתי לקרוא - אבל - זה הולך לאט לאט - בשל העיפות הגדולה. לא מצליחה לקרוא יותר מכמה עמודים בערב.
ג גורבי New member 28/6/05 #13 קראתי לפני כמה חודשים ואני זוכרת שהיה לי הרבה מה להגיד (רק שכיום אני כבר ממש לא זוכרת מה זה היה )
ג גורבי New member 29/6/05 #37 בדיוק ../images/Emo25.gif והיום אפילו עשיתי מעשה בנוגע לאותה חתימה מדוברת, וקבעתי לנו תורים לשקיפות ולסקירה. צעד קטן לאנושות, צעד גדול לגורבי.
בדיוק ../images/Emo25.gif והיום אפילו עשיתי מעשה בנוגע לאותה חתימה מדוברת, וקבעתי לנו תורים לשקיפות ולסקירה. צעד קטן לאנושות, צעד גדול לגורבי.
ב בלינקה New member 29/6/05 #38 וואו! טוב, נדבר אח"כ טלפונית, לא מתאים לכאן (אבל אני רוצה לדעת מתי, ואיפה, וגם קפה מחר בערב).
ס סגולה קטנה New member 28/6/05 #19 אתמול קניתי נראה מבטיח לפי ההתחלה עכשיו צריך לבקש יפה מהקטנה שתתן לאמא קצת זמן לקרוא כמו פעם לפני שהיא הגיעה והפכה את עולמי
אתמול קניתי נראה מבטיח לפי ההתחלה עכשיו צריך לבקש יפה מהקטנה שתתן לאמא קצת זמן לקרוא כמו פעם לפני שהיא הגיעה והפכה את עולמי
י יעל מטיילת New member 28/6/05 #20 הזמנתי בספריה מקווה שיגיע עד סוף החודש (הספרנית אמרה שהסיכוי קלוש )
T T noki New member 29/6/05 #25 קראתי כבר מזמן לפני כמה חודשים וגם קניתי מתנה לחברה. עכשיו סוף סוף השלמתי את צופן דה וינצ'י שכבר מזמן רציתי לקרוא.
קראתי כבר מזמן לפני כמה חודשים וגם קניתי מתנה לחברה. עכשיו סוף סוף השלמתי את צופן דה וינצ'י שכבר מזמן רציתי לקרוא.
1 1במיה New member 29/6/05 #28 איזה קטע גמני סיימתי את צופן דה וינ וינצי וכרגע אני קוראת את מלאכים ושדים שזה ספרו הראשון של דן בראון וקניתי סשבוע הספר את "על צופן דה וינצי" שזה האמת אחרי הסיפור למשל מה נכון היסטורית במה שנכתב על ישו ונישואיו וכו'... אמור להיות מרתק.
איזה קטע גמני סיימתי את צופן דה וינ וינצי וכרגע אני קוראת את מלאכים ושדים שזה ספרו הראשון של דן בראון וקניתי סשבוע הספר את "על צופן דה וינצי" שזה האמת אחרי הסיפור למשל מה נכון היסטורית במה שנכתב על ישו ונישואיו וכו'... אמור להיות מרתק.
ע עמית@ New member 29/6/05 #29 לא אהבתי את דן בראון, רעיונות מרתקי ביצוע עילג (לטעמי..) ה"מייקינג אוף" לא רע, שוב, בגלל שהרעיונות והיסטוריה מרתקים.
לא אהבתי את דן בראון, רעיונות מרתקי ביצוע עילג (לטעמי..) ה"מייקינג אוף" לא רע, שוב, בגלל שהרעיונות והיסטוריה מרתקים.
ט טלי בארץ הלמה New member 29/6/05 #26 אני ב../images/Emo35.gif - הספר אצלי, מקווה שיהיה לי זמן השבוע לקרוא אותו.