התפקדות דצמבר!

timboy123

New member

yuc bu' kpju, t, tuvc, tu,v////
uv,xrhytho pju, tu hu,r cfuubv gau t, "bhmumu," vtvcv chi arkue kdwui' pju, tu hu,r cachk agaug gmnh ucachk kvfbhx ukvdshk t, vpi veunh ak vxsrv///

ukdch sdwtbdu-vmycru kl vrcv' vo cgrl fk huo numhtho yrhhkr' tck knh thfp,' fk yrhhkr ngukv u"n,gkv" gk eusnu////

timboy123

New member
| ועכשיו בעברית...:

טוב נו, לפחות את אוהבת אותה....

והתסריטאים (דרך אגב, הם גם של ד"ר הו, ואחד מהם משחק את מייקרופט בסדרה) פחות או יותר בכוונה עשו את "ניצוצות" האהבה בין שרלוק לג'ון, די בשביל השעשוע העצמי בכתיבה, וגם בשביל להוסיף ולהגדיל את הפאן הקומי של הסדרה.

ולגבי דג'אנגו- הצטברו לך די הרבה, אבל למי איכפת? הם מועלים וכל אחד מתעלה על קודמו...

קצת חדשות על שרלוק!!!

אוקיי אז ראיתי את זה הרגע בטאמבלר; http://25.media.tumblr.com/tumblr_meeujywDxJ1rypnklo1_1280.png

אין לי מושג אם זה אמיתי או לא, יש כמה שאומרים שזה אמיתי אבל אין לי מושג מה קורה עדיין, רק הרגע ראיתי את זה. נשמע לי קצת הזוי ולא הגיוני האמת אבל מי יודע...אם אני אגלה פרטים אני אספר לך.

וכן אני יודעת, מופאט כותב גם לדוקטור הו וגם לשרלוק למשל. אני מתה על הקטע הזה בין שרלוק לג'ון, זה גאוני. 5 דק' אחרי שראיתי את הפרק הראשון זה כבר היה הומואי במיוחד.

timboy123

New member
וואו.

גם אם זה מפוברק, זה אדיר, וזה מסוג הכרזות שגורמות לך להתרגש מרוב הפשטות שלהן.

אני אומר לך, בסוף הם עוד יעשו לעונה השלישית שיווק אגרסיבי עד כדי כך שנצטרך לגלות את תאריך היציאה שלה על ידי סרטונים ותמונות שלכאורה נראים מפוברקים.
דאם איט, זה יכול להיות אדיר כל כך!

tali44

New member
לוטן!!

אל תחשבי אפילו על מה שכתבת בשורה הראשונה.

למעלה