התפקדות דצמבר

B a m b o o k

New member
התפקדות דצמבר../images/Emo187.gif

שם:
מתכוונים להגיע למפגש בחנוכה?
גם אתם מבואסים שהחורף לא באמת מגיע?
תמונה שלכם כי אני מתגעגעת

צליליע../images/Emo99.gif

שם: בנצי גיל: 17 וחצי מיקום: נס ציונה מתכוונים להגיע למפגש בחנוכה? ב"ה גם אתם מבואסים שהחורף לא באמת מגיע? לא רק את, פה יש חורף, אצלכם קיץ בב"ש

עדי D

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

שם:עדי גיל: עוד חודש וחצי 16!!!!!!!!!!!!11. חח מיקום: חיפה מתכוונים להגיע למפגש בחנוכה? כנראה שלא יצא בגלל חנוכה דרום.. גם אתם מבואסים שהחורף לא באמת מגיע? לאאאאאאאא. אני רוצה שכבר יחזור הקיץץץץץץץץץ !!!!!!!!!!!! תמונה שלכם כי אני מתגעגעת בשירותים בבצפר><

נזכרת!../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif

שם: קרן חויובה גיל: עוד שישה ימים 18
מיקום: תל אביב מתכוונים להגיע למפגש בחנוכה? רק אם תביאי לי מתנה גם אתם מבואסים שהחורף לא באמת מגיע? אממ האמת שאין גשם אבל ממש ממש קר |:

ססילייה

New member
רוסים :)

שם:ליל ג'ו מולי איפקיס סילי בילי ביטצ' השנייה. גיל:18. מיקום:קריית ביאליק. מתכוונים להגיע למפגש בחנוכה? שלילי. גם אתם מבואסים שהחורף לא באמת מגיע? כן
מתחשק לי חורף אמיתי!!
תמונה שלכם כי אני מתגעגעת :$ אימו D:

...

שם:זוהר גיל:15 ויומיים מיקום:ב"ש מתכוונים להגיע למפגש בחנוכה?כן גם אתם מבואסים שהחורף לא באמת מגיע?כן תמונה שלכם כי אני מתגעגעת לכילכי יא לא כותבת לי ברכה ליומולדתP:

B a m b o o k

New member
לכי לכי יא לא מסתפקת ב30 בלונים עם

האוויר שלי! כמעט מתתי באותו יום! ועוד היה שיעור ספורט! זה היה על אחריותך אם הייתי מתה! ברכת יומולדת לזוהר: יומולדת שמח
מקווה שהיה לך שמח (נראה אותך אומרת לא
) המוןהמון מזלטובים
אני אוהבת אותך המונים
|חיובק|

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif מתפקת! ../images/Emo9.gif^^

שם: מיכלי
מתכוונים להגיע למפגש בחנוכה? נראה
גם אתם מבואסים שהחורף לא באמת מגיע? סוגשל..
תמונה שלכם כי אני מתגעגעת.. אני לא בבית.. מחר אני אשים תמונה.. או מתישו שאני אהיה על המחשב בבית.. :)

jack 1

New member
מתפקד וכאלה

שם:שלומי וכאלה גיל:כבר הפסקתי לספור
מיקום:חור קטן בדרום הארץ מתכוונים להגיע למפגש בחנוכה?נה לא נראה לי. גם אתם מבואסים שהחורף לא באמת מגיע?לא יודע מה איתכם,אבל אצלנו קפוא מוות. תמונה שלכם כי אני מתגעגעת.הנה

B a m b o o k

New member
../images/Emo182.gif

שם:צליל גיל:15.8 מיקום: באר שבע מתכוונים להגיע למפגש בחנוכה? אולי אולי אולי אם זה יצא יום חמישי... גם אתם מבואסים שהחורף לא באמת מגיע?
רק קר.. זה לא חורף אמיתי תמונה שלכם כי אני מתגעגעת. אלי אני לא מתגעגעת....

Hezi The One

New member
הייתי כותב לך מה הייתי עושה לך

אם זו לא הייתה נחשבת הטרדה מינית:]

../images/Emo121.gifהייתי כותב לך מה הייתי עושה לך

אם בני סלע לא היה מסתובב חופשי

למעלה