התפקדות דצמבר

ziljian 1234

New member
מיאו,מיסטר יאק,מיאו.

נמ נמ נמ,אני מתגייסת ביום שלישי הבא..:):) שם:לוסי גיל:18 מיקום: מעלה אדומים מתכוונים להגיע למפגש בחנוכה? אני בצבא.. גם אתם מבואסים שהחורף לא באמת מגיע? כן..:( תמונה שלכם כי אני מתגעגעת

Hezi The One

New member
אממממממ

שם:חזי גיל:16 מיקום:ר"ג מתכוונים להגיע למפגש בחנוכה?-כרגע לא גם אתם מבואסים שהחורף לא באמת מגיע?-שלא יבוא

טולייצ

New member
... ... ...

שם: אורטל גיל: 18 וחצי מיקום: רוב הזמן תמצאו אותי במק' ק.הממשלה,משוטטת ברחובות,וגם קצת בבית. נו בב"ש! מתכוונים להגיע למפגש בחנוכה? למה לא?!
גם אתם מבואסים שהחורף לא באמת מגיע? לא ממש,כמה שאני אוהבת חורף,הוא מדכא אותי,ואני שונאת קור!! ואני גם ככה חולה! תמונה שלכם כי אני מתגעגעת
מותק,את יכולה לראות אותי כל יום,אנחנו גרות באותו החור לא?!

dsol

New member
../images/Emo199.gif_../images/Emo189.gif

שם: מנחם/יוחנן פאולוס ה-4/דודי גיל:18 מיקום: אשדוד מתכוונים להגיע למפגש בחנוכה? נראה... אם נהיה בתל אביב באותו יום גם אתם מבואסים שהחורף לא באמת מגיע? כעעע חורף שליטה !
תמונה שלכם כי אני מתגעגעת - אין לי כחחחחחחחחחחח

AvtipuS

New member
ואז נמכווווווווווווווווווווווור

בבבבבבביוקר נמכור! טםטטםטםטםטםטם שם: רעז. גיל: 16. מיקום: ק.מוצקין. מתכוונים להגיע למפגש בחנוכה? כאילו דא? גם אתם מבואסים שהחורף לא באמת מגיע? מאוד מאוד מאוד מאוד. תמונה שלכם כי אני מתגעגעת- מי שמדברת על להתגעגע ^!#^!#$%^&!@$
טוב נו, אני לא באמת יוצא ככה מהבית אבל שמשעמם לי אני עושה תסרוקת EMO [זה לא הכי מוצלח שיצא אבל שווין]

nobody99

New member
XDXD חח ליל והוא צחק עלינו

זה רק אומר שבסוף כל העולם יהיה אימו אחד גדול:)

איי איי אני לא!!!

התמונת אימו שלי זה בהשפעת החנות הזאת וזה היה מפחיד!!! החנות הרגה את טינקרבל! כל האבק פיות שלה היה מפוזר על הריצפה!

אהא

שם: אביטל נראה לי גיל: 15.45 מיקום: בזמן האחרון? בכל הארץ. בכללי? נירים מתכוונים להגיע למפגש בחנוכה? לא חושבת גם אתם מבואסים שהחורף לא באמת מגיע? ממש לא!!! אני רוצה קיץ!!! אני רוצה חום, אני רוצה אנשים בבגדים מועטים נווו תמונה שלכם כי אני מתגעגעת שניה תני לי לחשוב על זה רק כיאני אוהבת אותך -_-

למעלה