התפקדות דצמבר!

התפקדות דצמבר!../images/Emo195.gif

טוב שלא נפתחה התפקדות איזה כמה חודשים
שם - גיל - מיקום: שיר החודש? שיר החודש של קין? סרט/ סדרה/ קליפ החודש: הדבר טוב שקרה בחודש שחלף, נובמבר: הדבר רע שקרה בחודש שחלף, נובמבר: ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: מסר לאומה: תמונה:
שאלת בונוס: אין לי שאלת בונוס! אז שפשוט כל אחד יכתוב משהו שבא לו לספר או מה שבא לו

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo13.gif

שם - גיל - מיקום:שגית,16,מבשרת. שיר החודש? human-killers שיר החודש של קין?a&a ובכלל כל האלבום
סרט/ סדרה/ קליפ החודש:מטרופוליס,סקראבס,דה סקריפט-ברייאקאיבן. הדבר טוב שקרה בחודש שחלף, נובמבר:סימפלללללל
(למרות שטכנית זה כבר דצמבר
) הדבר רע שקרה בחודש שחלף, נובמבר:בצפר
ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי:לקנות סוף סוף את day&age , לנצל את הזיכויים בטאוור ובתו , שבוע הבא אסף אבידן בצוללת ,עבודה בחנוכה , להפגש עם אנשים בחנוכה , לראות טווילייט (בכורה אולי), שיהיה לי זמן לקרוא את new moon , לעבור את המתכונת בלשון , לסיים את הסטורי בורד , פלורפלאן ושוטינג , הממ וטוב יש עוד קצת נסחפתי
מסר לאומה:"It's really BENZONA in here tonight"
תמונה:...

Lyla Bellamy

New member
הוא נחמד..

אבל באמת לא כמו hot fuss
ואני גם נורא אוהבת את sam's town זה כמעט כאילו יש 2 להקות שונות , אני לא מצליחה להחליט את איזה אני אוהבת יותר

Pure M

New member
ה-א-לו!

שם - גיל - מיקום: משה, 21, הרצליה שיר החודש? ממ. קשה להחליט. כל האלבום החדש של Kings of Leon, שנקרא Only by the night. שיר החודש של קין? Playing Along סרט/ סדרה/ קליפ החודש: סיינפלד שהפכתי לצופה קבוע של השידורים החוזרים שלה, חברים, ושנות השבעים שהתחלתי לראות בVOD מחדש וזה מגניב לחלוטין. הדבר טוב שקרה בחודש שחלף, נובמבר: קיבלתי בונוס בעבודה, ועד עכשיו ירדתי כמעט 10 ק"ג בדיאטה. הדבר רע שקרה בחודש שחלף, נובמבר: מצב כלכלי. ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: העלאה בשכר, ולהמשיך לרדת במשקל, בתקווה שילך טוב. מסר לאומה: קופים לא ירוקים. תמונה: אין תקציב. שאלת בונוס: אין לי שאלת בונוס! אז שפשוט כל אחד יכתוב משהו שבא לו לספר או מה שבא לו כפי שכבר ציינתי, קופים לא ירוקים. כמו כן, נענע טעימה בתור חטיף, ממש כמו תפוצ'יפס.

justin9

New member
../images/Emo183.gif "גם אני. בוחרת. לענות."

שם - גיל - מיקום: ג'ניפר, 22, קרית מוצקין
שיר החודש? JUST DANCE - LADY GAGA
שיר החודש של קין? LOVE IS THE END
סרט/ סדרה/ קליפ החודש: סרט - הנרי פול היה פה/ סדרה - ישנן בנות, עונה 2, חינם ב-VOD/ קליפ - לא של קין זה בטוח
דבר טוב שקרה בחודש שחלף, נובמבר: זיכו אותי בטעות בפלאפון
דבר רע שקרה בחודש שחלף, נובמבר:נרדמתי בשמירה ולא הערכתי את מזלי הטוב
ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: לא ליפול במלכודות דבש. ולקח לכולם - זה שמישהו קרוב שאתם סומכים עליו מבקש מכם לעשות משו - לא אומר שמה שהוא מבקש פועל לטובתכם. היזהרו ותמיד תתייעצו עם אנשים נוספים!
מסר לאומה: שמישהו כבר יעיף את עינב בובליל!!! נ-מ-א-ס מהבהמה!
תמונה: בדיוק הוסיפו אחת חדשה אתמול בפייסבוק... שאלת בונוס: אין לי שאלת בונוס! אז שפשוט כל אחד יכתוב משהו שבא לו לספר או מה שבא לו טוב אז רציתי לספר לכם שבזמן האחרון אני ממש בזבזנית
איך שמים לב שבאמת קונים מה שצריך?

Pure M

New member
חיית משא?

איזה עוד תיאורים יתארו את היצור המסיבי הזה?

../images/Emo41.gif

שם - גיל - מיקום: נעם, 18, כפ"ס שיר החודש? Funeral / Band of Horses שיר החודש של קין? The Lovers Are Losing סרט/ סדרה/ קליפ החודש: שידורים חוזרים של האנטומיה (
) וסקינס (
). הדבר טוב שקרה בחודש שחלף, נובמבר: שומדבר.
הדבר רע שקרה בחודש שחלף, נובמבר: הכל. ועדיף שאני לא אפרט. ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: שיהיה טיפה פחות גרוע, למרות שאני בספק שזה יקרה.
מסר לאומה: אממ אממ אין כזה.
תמונה: אין צורך.
שאלת בונוס: אין לי שאלת בונוס! אז שפשוט כל אחד יכתוב משהו שבא לו לספר או מה שבא לו. בא לי להתגייס כבר.
צבא מטומטם.

galoosh33

New member
קאר קאר קאר

שם - גיל - מיקום: גל, 17 (ובקרוב 18! אבוי החשש.) שיר החודש? וואו זה קשה.. היו הרבה. Kanye West - Love Lockdow שיר החודש של קין? הסינגל השני והמצויין ^^ סרט/ סדרה/ קליפ החודש: כמה זמן לא ראיתי סרט בקולנוע :( שתי סדרות - השרדות (למרות שהעונה הנוכחית לא משהו) וסקינס
הדבר טוב שקרה בחודש שחלף, נובמבר: איזה ניסוח מדוקדק
לא זוכרת האמת, לא משהו ספציפי אני מניחה.. הדבר רע שקרה בחודש שחלף, נובמבר: שלא ניגשתי להרבה מבחנים ועכשיו אני צריכה לעשות מועד ב' באזרחות ובספרות (ולהשלים מחזה שלם לפני הבגרות כי לא לימדו אותנו אותו!! דפוקים >.< ) ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: לעבור בהצלחה את המבחן באינפי בסוף החודש, לחגוג ימי הולדת כיפיים לחברות, משחק ממש ממש אדיר שאני מתחילה לעשות בכיתה, חנוכה (!!!), ושנרגיש קצת חורף^^ מסר לאומה: היי! תמונה:

CrazyPenguin

New member
בלופ../images/Emo191.gif|פינגווין|

שם - גיל - מיקום: טל, 17[
], פ"ת שיר החודש? Angels on the moon של להקה עם שם מסובך שיר החודש של קין? Lovers are losing סרט/ סדרה/ קליפ החודש: המ, אנערף....הקליפ של קייטי פרי של Hot N cold
הדבר טוב שקרה בחודש שחלף, נובמבר: יומהולדת לי
הדבר רע שקרה בחודש שחלף, נובמבר: חולי
ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: להשתפר בבי"ס כי הולך לי קקה >< מסר לאומה: אין מסר, תסבלו תמונה:

I remember december

שם - גיל - מיקום: קארין, 17, המקום הנידח הזה עם הפיצוחים
שיר החודש? jack johnson- hope , וכל מיני של ג'ייסון מארז שיר החודש של קין? השיר פרפקט סימטרי
סרט/ סדרה/ קליפ החודש: השידורים החוזרים של האנטומיה של גריי
הדבר טוב שקרה בחודש שחלף, נובמבר: אממ אובמה נבחר להיות הנשיא ה44?
ואני לא זוכרת חלאס
הדבר רע שקרה בחודש שחלף, נובמבר: מישהו חיבל לנו בדלת כשאמא שלי הייתה בחו"ל
וסתם מתוך רישעות! למה?
ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: השבוע היינו במסע לאילת, טיול שנתי אחרון! נהנתי הרבה פחות ממה שציפיתי מהרבה סיבות. ותוכניות וציפיות לחודש? שאמצא עבודה בייביסיטר בחנוכה או משהו, שאחזור לעצמי, שאקבל כבר מנילה!!, ושיהיה פשוט יותר כייפי וקל מהחודש שעבר :) מסר לאומה: למה הפורום מת?
תמונה: - שאלת בונוס: אין לי שאלת בונוס! אז שפשוט כל אחד יכתוב משהו שבא לו לספר או מה שבא לו: יש לי כיתה טיפולית נשבעת לכם
צריך להחליף את השלט מ'אוניברסיטאית' ל'אתגר'
ויש לי מורה דיסלקטית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dans girl

New member
../images/Emo185.gifעונה. שם - גיל - מיקום: דפי, 20, נסציונה../images/Emo82.gif. שיר החודש? modern love בביצוע של גבע אלון../images/Emo99.gif שיר החודש של קין? לא שמעתי מספיק קין החודש. סרט/ סדרה/ קליפ החודש: פריזן ברייק../images/Emo99.gif. הדבר טוב שקרה בחודש שחלף, נובמבר: הופעה של גבע אלון../images/Emo99.gif הדבר רע שקרה בחודש שחלף, נובמבר: הקצין תורן הגרוע ביותר בתולדות ההיסטוריה [34 שעות של גיהנום]. ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: הופעות. ולהפסיק להיות חולה כל הזמן. מסר לאומה: . תמונה: אני חולה../images/Emo3.gif.

M a a y a n K

New member
../images/Emo182.gif

שם - גיל - מיקום: מעין, 20, קרית חיים. שיר החודש? The Rasmus- Livin in a world without you, Glasvegas- Daddys gone שיר החודש של קין? Perfect symmetry סרט/ סדרה/ קליפ החודש: סרט אין ממש, סדרות: סקינס, ד"ר הו, סקראבס הדבר טוב שקרה בחודש שחלף, נובמבר: הוא עבר הדבר רע שקרה בחודש שחלף, נובמבר: הוא עבר לאט. ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: שיעבור מהר ובכיף ושיגיע כבר החורף!!! מסר לאומה: 4 חודשים לשחרור. זה כל מה שעובר לי בראש כרגע. תמונה: אין לי כוח.. שיהיה חודש נפלא!

למעלה