התפקדות דצמבר!

galoosh33

New member
הא, לא הסקס?

סתם, זו באמת סדרה מעולה. קשה להסביר, צריך פשוט לצפות בה. זו סדרה שגורמת לך לחשוב... כל פרק הוא נגיד 45-50 דק', והן ממש דחוסות, כלומר זה לא כמו סדרה רגילה שיש מלא דברים לא חשובים וקטעים שאת יכולה לקום ולקחת משהו לשתות באמצע.. כל שיחה, כל דיאלוג, כל סיטואציה - יש להם משמעות, גם לפרק הנוכחי וגם להבנה כללית של הלכי הרוח ולעיצוב הכללי של הדמויות. בעקרון היא פשוט "תוספת" אותך, לא היה פרק שבדקתי מה השעה אפילו, מרוב שזה מרתק. חוץ מזה הצילומים מדהימים בעיני, הקומפוזיציות, הצבעים, והכל משדר תחושת אמינות - החל בדיאלוגים וכלה אפילו בבגדים שהם לובשים, שמייצגים את הדמויות. ואם להיות קצת פחות פורמלית - תכל'ס, הסדרה הזו מעניינת בני נוער. ולמה? אני מניחה שזה בגלל שבאיזשהו מקום הם די מגשימים את כל הפנטזיות שיש (לחלקינו?) על כל הדברים שהיינו רוצים לעשות בגיל הזה ואנחנו לא יכולים.. (הם בקושי לומדים, הם רק הולכים למסיבות, שותים, עושים סמים ו.. טוב הבנתם). ויחד עם זאת, זה מציג את אותן בעיות (פחות או יותר
) שגם אנחנו מתמודדים איתם, ככה לפחות אני מרגישה.
קיצר אחלה סדרה!!
הלוואי שיהיו עוד כאלה XD

M a a y a n K

New member
../images/Emo45.gif

אני אוהבת בעיקר כי יש המון עלילה. הם באמת דוחסים המון לפרק אחד וגם כל פרק מתמקד בדמות אחת או שתיים וכל העלילה מסתובבת סביבם, זה כאילו כל פרק הוא סיפור אחר. וגם כי היא בריטית...

../images/Emo45.gif

זה הדבר היחידי שאני אוהבת בסדרה
שכל פרק סובב אחר מישהו אחרי, ככה שאם מפספסים פרק זה לא כזה נורא. אבל רק חבל שהם מתמקדים יותר מדי בצד השלילי של הנוער.. אבל ככה בכללי, סדרה טובה.

טוב שאני נזכרת ../images/Emo3.gif

שם - גיל - מיקום: שרי, 20.5
ירושלים- רוב הזמן יושבת מול המחשב ומנסה למצוא תירוצים למה לא ללמוד
שזה בדיוק מה שאני עושה עכשיו... שיר החודש? לא יודעת אם יש לי כזה.... לא יצא לי לשמוע יותר מדי... רק בנסיעות הלוך-חזור מהאוניברסיטה שיר החודש של קין? AAA ללא ספק
ואני עדיין לא מאמינה שאני אוהבת אותו ושונאת את CB
סרט/ סדרה/ קליפ החודש: סדרת החודש
שביטלו בלי כל רחמים- PUSHING DAISIES. סדרה מקסימה לכל מי שעוד לא מכיר- מומלץ בחום! ולגבי קליפ.. אני לא מתה בדרך כלל על קליפים, אז לא יוצא לי לראות יותר מדי... אבל- נדלקתי ממש על זה של אלפביט לWHAT IS HAPPENING עם האנשים
הדבר טוב שקרה בחודש שחלף, נובמבר: הכרתי מלא אנשים נחמדים באוניברסיטה
[חלקם אפילו מכירים את קין!] הדבר רע שקרה בחודש שחלף, נובמבר: העבודות, העבודות
4 עבודות לאורך השנה בכל מקצוע!!!!! בעעעעע..... ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: לעבור אותו מהר, להגיש את כל העבודות בזמן, לא להשקיע יותר מדי אבל לקבל ציונים סבירים, ו- להינות קצת
מסר לאומה: חכו שנה-שנתיים עד שאתם מתחילים לימודים!! תמונה: כפי שבטח הבנתם- אין לי יותר מדי תמונות מהחודש האחרון.....

למעלה