התפקדות\הפינה השבועית מה זה משנה?

m i c k e y 15

New member
אני..

שם:מיכל גיל:15 איזור מגורים:קרית ביאליק להקה אהובה (אחרי קולד):the strokes ושמתי תמונה שלהם שיר אהוב של קולד:yellow שיר אהוב לא של קולד:fix you לא מתה עליו מדינה אהובה בעולם:אמריקה- קליפורניה

m i c k e y 15

New member
אופס...חשבתי שיר שאני לא אוהבת של

קולד..חח שיר אהוב לא של קןלד: reptilia של the strokes ויש עוד מלא של סימפל פלאן..ומלא!

דבר ראשון ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

דבר שני שתי שאלוצ: 1.מי זה הג'ס מהחתימה שלך? 2.מי בתמונה?מוכר לי...

m i c k e y 15

New member
ג'סי זה..

זמר\שחקן ששיחק בסדרה בערוץ 3 ''סאמרלנד''ובין השירים שלו..she's no youbeautiful soul ועוד מלא..ובתמונה זה הלהקה the strokes הם מנגנים פוסט פאנק או אינדי לא יודעת בדיוק אבל אני מתה עליהם! הנה עוד תמונה

אני מכירה

אני ממש שונאת את ג'סי מקרטני,אני רואה בו באמת נער הומו,אולי זה באמת קשור לשנאה שלי בפופ וזה שפתאום כול הפרחות התחיל להעריץ אותו וחוצמיזה-את אוהבת אותו וגם להקה שמנגנת פאנק? זה קצת מוזר לי אבל סבבבבבבה!!!!!

m i c k e y 15

New member
כמו שאמרתי..

אני אוהבת כמעט כל סוג של מוזיקה.. פופ ורוק ופאנק..וזה לא מוזר.. והוא לא הומו או משו ולא רק פרחות מעריצות אותו..הוא מאמי כזה..חח הוא מושלם..ויש לו שירים יפים..

MarishA M

New member
../images/Emo185.gifנוכחת!

שם:מירי.מרישה גיל:16 איזור מגורים:ת"א להקה אהובה (אחרי קולד):ביטלס ... שיר אהוב של קולד:חחח דיי נו שיר אהוב לא של קולד:אממ וויספר...זה שיר מעצבן!! מדינה אהובה בעולם:לונדון
שנה טובה!!

MarishA M

New member
חחח זה שיר אהוב לא של קולדפליי

אז...טוב אני סתם אבחר באקראי.. IF I FELL-BEATELS

תמיד שאת כותבת מירי מרישה

אז אני תמיד חושבת מירי מסיקה ודבר שני: אויייייייייי ביטלס אוייייייייייייי ביטלס!!! אוסומ!!!!!!!!!!!!!

MarishA M

New member
חחח כה פעם הייתי כותבת רק מירי

ואז אנשים לא היו מבינים אז התחלתי לכתוב את שתיהם..=]

ברררר

New member
../images/Emo109.gif

שם:בר גיל:בינואר 17 איזור מגורים:צפון, משגב להקה אהובה (אחרי קולד): היהודים שיר אהוב של קולד:Warning sign שיר אהוב לא של קולד:כמה שאני אוהב- עברי לידר מדינה אהובה בעולם: ישראל שנה טובה
.

חח התנועה שהוא עושה עם הפסנתר

ממש מצחיקה אותי בשיעור פסנתר ניסיתי להדגים אותו וחברה שלי מה זה צחקה עליי חח זה היה גדול

omrimayo

New member
יאללה אהיה חברמן... ../images/Emo13.gif

שם: עומרי מאיו. גיל: 19 אזור מגורים: ירושלים. להקה אהובה אחרי קולד: נו זה כמעט בלתי אפשרי, Damn it... נירוונה. שיר אהוב של קולדפליי: יותר קשה מהקודם... GOD... אלך על Yellow השמיימי. מדינה אהובה: שונא את העולם. :}

למעלה