שם:מיכל גיל:15 איזור מגורים:קרית ביאליק להקה אהובה (אחרי קולד):the strokes ושמתי תמונה שלהם שיר אהוב של קולד:yellow שיר אהוב לא של קולד:fix you לא מתה עליו מדינה אהובה בעולם:אמריקה- קליפורניה
זמר\שחקן ששיחק בסדרה בערוץ 3 ''סאמרלנד''ובין השירים שלו..she's no youbeautiful soul ועוד מלא..ובתמונה זה הלהקה the strokes הם מנגנים פוסט פאנק או אינדי לא יודעת בדיוק אבל אני מתה עליהם! הנה עוד תמונה
אני ממש שונאת את ג'סי מקרטני,אני רואה בו באמת נער הומו,אולי זה באמת קשור לשנאה שלי בפופ וזה שפתאום כול הפרחות התחיל להעריץ אותו וחוצמיזה-את אוהבת אותו וגם להקה שמנגנת פאנק? זה קצת מוזר לי אבל סבבבבבבה!!!!!
אני אוהבת כמעט כל סוג של מוזיקה.. פופ ורוק ופאנק..וזה לא מוזר.. והוא לא הומו או משו ולא רק פרחות מעריצות אותו..הוא מאמי כזה..חח הוא מושלם..ויש לו שירים יפים..
שם:מירי.מרישה גיל:16 איזור מגורים:ת"א להקה אהובה (אחרי קולד):ביטלס ... שיר אהוב של קולד:חחח דיי נו שיר אהוב לא של קולד:אממ וויספר...זה שיר מעצבן!! מדינה אהובה בעולם:לונדון
שם:בר גיל:בינואר 17 איזור מגורים:צפון, משגב להקה אהובה (אחרי קולד): היהודים שיר אהוב של קולד:Warning sign שיר אהוב לא של קולד:כמה שאני אוהב- עברי לידר מדינה אהובה בעולם: ישראל שנה טובה
שם: עומרי מאיו. גיל: 19 אזור מגורים: ירושלים. להקה אהובה אחרי קולד: נו זה כמעט בלתי אפשרי, Damn it... נירוונה. שיר אהוב של קולדפליי: יותר קשה מהקודם... GOD... אלך על Yellow השמיימי. מדינה אהובה: שונא את העולם. :}