התפקדות השנה החדשה - ינואר

slashon1

New member
התפקדות

שם: אלברט גיל: 20.5 שיר החודש של גאנז: this i love אלבום השנה (2008): metallica-death magnetic צריך לציין שגם האלבום של גאנז היה מעולה. למרות נתוני מכירות לא הכי טובים לעומת מה שגאנז היו רגילים בעבר. שיר החודש (תוספת שלי): iron maiden-heaven can wait תמונה- אין לי תמונות במחשב לצערי, כך שאני לא אוכל לשים. שבוע טוב

VIK האחד

New member
אני בדרך כלל רק קורא בפורום,אבל בכל מקרה...

שם:ויק גיל:15 שיר החודש של גאנז:November Rain אלבום השנה (2008) שלכם (לא גאנז):אממ Lordi-Deadache ובשביל הכיף:(:)__:))

מתפקד

שם: אלון גיל: 20 שיר החודש של גאנ ז: אלבום השנה (2008) שלכם (לא גאנז): ובשביל הכיף: סרטון יוטיוב מעניין - תמונה

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifמתפקדת!

קדימה - שאלון: שם: גלי גיל: 18 שיר החודש של גאנז: November Rain יש איתי מישי בקורס שכל הזמן שרה את זה
אלבום השנה (2008) שלכם (לא גאנז): אוחח אתם קשים נלך על Scorpions - Face The Heat ובשביל הכיף: סרטון יוטיוב מעניין - זה מצחיק גם בפעם ה-100 target=_blank rel=nofollow>http://www.youtube.com/watch?v=eb_Erfd12l0 תמונה - אני והחבר החדש שלי

otlumak

New member
יו! אני חושב שיש לי סכין כזה כמו שתלוי

לך על הקיר! יש לו כזה ראש של פיל או משהו בקצה? קניתי בשוק הפשפשים XD

MilkShack

New member
יאללה מתפקד.

שם: מור גיל: 17 שיר החודש של גאנז: Better אלבום השנה (2008) שלכם (לא גאנז): ממ... שיצא באותה שנה אין לי מושג. בכללי.. משהו של פינק פלויד או אולי של רדיוהד. ובשביל הכיף: אה!? סרטון יוטיוב מעניין - :) תמונה -

למעלה