התפקדות ושאלות, מגילה

RomiVais

New member
אורית......... ../images/Emo13.gif

מזמן הציעו לאמא שלי לנסוע לים המלח, אבל בגלל הקושי אף פעם לא נסענו. מה יש בים המלח שעושה לך כל כך טוב? עם מי ביררת ומה אמרו לך? שיהיה לך ולכולם לילה טוב, ויום נפלא מחר, רומי

אורית...2

New member
ים המלח...../images/Emo45.gif

ההסברים שקיבלתי היו הרבה, ממה שאני זוכרת... בגלל שזה המקום הכי נמוך ,זה פועל כמו העיקרון של "תא לחץ" עוד עושים טיפולים בתא לחץ??? אני זוכרת שכשחליתי זה היה מאוד "באופנה " ואני שמעתי על כמה שנסעו לחיפה לעשות טיפולים בתא לחץ, (אני ביררתי אם אני יכולה לעשות באילת....). דבר נוסף האוויר שם רווי בחמצן ובברום, זה חלק מההסברים אבל נראה לי שהם הכי חשובים...!!! אני מכירה חולים שנוסעים לים המלח בשביל להרגיש אפילו לכמה ימים "בריאים"...מה שהכי "מדכא".
שאחרי כמה ימים כשחוזרים הביתה חלק מהסימפטומים חוזרים....אבל נשאר הזכרון של להיות "בריאים" וזה שווה !!! יש עוד מישהוא עם המלצות לים המלח ????
עושה לי חשק לנסוע....בלילה כשלא חם... ואין אף אחד בים, ובחוף...רק אני לבד, להיכנס למים ...כשרק הירח והשקט מסביב...מה צריך יותר מזה ???????? אה לחזור לחדר להתקלח ולנוח !!!!!!!!!!(עוד אחד מהבירורים שעשיתי, לא יותר מ20 דקות במים ואחר כך לנוח !!!)כיף...!!!

סיאמית

New member
תאי לחץ

~א~ ניסה גם אותם, בזמנו... באמת בחיפה. לפני יותר מעשר שנים. עכשיו יש משהו חדש (?) ישנים על מגנטים או משהו כזה? קיבלנו חומר מהאגודה אבל ~א~ הסקפטי תמיד זורק בשאט נפש את כל הברושורות האלו.

RomiVais

New member
נאוה......... ../images/Emo13.gif

זה כל כך נכון מה שאת אומרת. אצל כל חולה הכל יכול להיות שונה. אבל עדיין אפשר לפעמים ללמוד מניסיון של אחרים. אני בעד דעה של מספר רופאים לפני שמחליטים משהו בעל חשיבות גדולה!! מאחלת לך מכל הלב את כל ההצלחה שבעולם ושהכל יהיה רק לטובה!! שגם אחרי הלידה תמשיכי להיות בריאה ושרק יטענו שיש לך טרשת נפוצה - אמן ואמן!!!
רומי

למעלה