התפקדות חברות מעגלים עסקיים של קישורי אמהות

אמאמיה

New member
../images/Emo141.gif ואני... מיה - תרפיסטית במגע ותנועה

אז אני תרפיסטית במגע לפי שיטת ספלטר, עובדת עם אנשים, נשים וילדים הרוצים לעבור תהליך שינוי משמעותי בחיים דרך עבודה במגע (להבדיל מטיפול שיחתי) באופן אישי, או בסדנאות ע"י תנועה ותירגול מונחה. אני עובדת בקליניקה במרכז ת"א מוזמנות להכיר בפגישת 1X1 ולקבל 'טעימה' של אבחון רגשי-התנהגותי פרטים נוספים באתרבלוג שלי חוץ מזה אני מנהלת את מעגל ת"א בוקר ומגדלת באהבה שני בנים להתראות, מיה

אורית סליקטר

אורית סליקטר "להאיר את היחסים בבית" ייעוץ והנחיה לזוגות והורים פרטני וקבוצתי בוגרת מכון אדלר המרכז לפיזיקה משפחתית מכון מעגלים

אורית סליקטר "להאיר את היחסים בבית"

אורית סליקטר"להאיר את היחסים בבית" הנחייה וייעוץ לזוגות והורים בוגרת מכון אדלר המרכז לפיזיקה משפחתית מכון מעגלים 054-7739909 קליניקה בבנימינה www.orit-seliktar.com [email protected]

לירז - סודות מתוקים עוגות מעוצבות

עוגות מעוצבות לכל אירוע וחגיגה דפים אכילים, עוגות חתונה עוגות ימי הולדת הפעלות וסדנאות לילדים ומבוגרים. סדנאות הורים ילדים בסטודיו ועוד.. כמו כן אני מנהלת את מעגל חיפה והקריות, נפגשים ביום שני השני של החודש בקסטרא בחיפה במסעדת ספגטים. מעגל דינמי, מעניין וכל מי שמגיע יוצא מרוצה, קשרים עיסקיים, אוכל טוב, יצירת קשרים חברתיים בין הבנות ועוד... נשמח לראות אתכן . ושיהיה לכולנו המשך יום מתוק לירז

יום המפגש של מעגל חיפה והקריות

אנחנו נפגשות ביום שני השני של החודש בקסטרא במסעדת ספגטים . המפגש הקרוב שלנו יהיה ב- 13.9.10 בשעה 20:30 מוזמנות. לירז

איפור קבוע, איפור כלות ואירועים ../images/Emo25.gif

אילנית ירדן, בעלת 10 שנות נסיון באיפור כלות ואירועים,איפור קבוע איכותי ומדוייק, מדריכת איפור במכללות בצפון. בוגרת בתי הספר של ירין שחף ויוסי ביטון. בעלת סטודיו לאיפור וטיפוח בנוה שאנן (ליד מרכז זיו). לרגל החג 30% הנחה על מגוון הטיפולים. מוצרים 1+2 מתנה. שתהיה לכולנו שנה יפה, צבעונית ומוצלחת!

עליזה 63

New member
עליזה מתקשרת ופרוש חלומות

כל חיי מתעסקת עם זה,וזה יעודי בחיים,אוהבת מאוד את מה שאני עושה ונהנית מכל רגע.

נישה2

New member
"תיאטרונישה"- מופעים וסדנאות תיאטרון-סיפור

שירי להב-שפיר שחקנית, יוצרת ומנחת תיאטרון, בעלת הכשרה בתיאטרון, משחק וחינוך מיוחד, וניסיון בעבודה עם קבוצות ילדים, מבוגרים, נערות ונשים.
יוצרת ומגישה: "תיאטרונישה"- מופעי- סיפור תיאטרליים ומוסיקליים, מאגדות ופולקלור עמי העולם, וסדנאות בעקבות הסיפורים- עבודה בדמיון מודרך, קול ותנועה, קלפים ועוד. תיאטרון ילדים (הצגות מוסיקליות) טיול-תיאטרון (שיתוף פעולה עם מדריכת הטיולים מיכל קנדל) "מי נישק את אן?" מופע סיפורים ובלדות על פיות ושדונים, מאירלנד. "ים של אהבה"- מופע סיפורי ושירי אהבה. ועוד אפשרויות ורעיונות לפי הזמנה. מתאים לימי הולדת (ילדים ומבוגרים), ימי נישואין, ערבי רווקות, מעגלי נשים, ימי גיבוש וכיף לצוותים, פעילויות העשרה במסגרות החינוך, מרכזי תרבות ומרכזים רוחניים ולכל מי שעולם האגדה, הקסם והמיתולוגיה קרוב לליבו. מוזמנות/ מוזמנים להתרשם באתר שלי: http://www.teatronisha.co.il בברכה,
שירי.

נישה2

New member
../images/Emo13.gif שירי להב-שפיר, נעים להכיר!

מתפקדת ומציגה עצמי בשמי, גם בכותרת הנושא. שמחה להיות כאן. שירי "תיאטרונישה"

למעלה