התפקדות חברי הפורום!

karin agajany

New member
אני...

כינוי בפורומים: karin agajany (למרות שאני רוצה לשנות... תציעו שמות) שם: קארין אגאג´ני

olsen fan

New member
הנה שלי:

כינוי בפורומים: olsen-fan
שם: טלי
עיר: ראש העין
תאריך לידה+גיל: 20,12,89, גיל 13 (בדצמבר הקרוב
)
תאריך הצטרפות לפורום: בסוף מאי 2002 אייקון אהוב/מאומץ: כולם חמודים:
יש הרבה שאני
תאומה אהובה: שתיהן
, אבל אם הייתי צריכה לבחור ביניהן הייתי בוחרת את מרי-קייט כי היא יותר דומה לי
אייסיקיו:170042196 e-mail: [email protected]
הערות מיוחדות: המסנג´ר שלי: [email protected] ביי ביי
יו אול

karin agajany

New member
אני...

כינוי בפורומים: karin agajany (למרות שאני רוצה לשנות... תציעו שמות) שם: קארין אגאג´ני עיר: ראשון לציון תאריך לידה:27.3.1991 (11 וחצי) אני בערך מהשבוע הראשון בפורום, אבל אני אחת מאלו של שמים לב אליהן כי אין להן כח לכתוב... חחחח אייקון?????? אני רוב הזמן לא משתמשת באייקונים אבל אם כבר...
אני אוהבת את שתיהן
165188469- ICQ [email protected] - E-Mail ואני התחלתי יות להשתתף ואני מקווה שזוכרים אותי בכלל פה ומתייחסים אלי...

../images/Emo23.gifאני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

אני|!!
כינוי בפורומים: שיוש החמודה
שם: שי
ובגלל זה גם האמוטיקון
מקום מגורים: צפון ת"א (צפונבונית שכמוני....
)
תאריך לידה+גיל: 7.9.89 ואני בת 13
איקון אהוב או מאומץ: אוקי יש שניים:
<- כמובן לפי השם שלי... ו-
כי אני אוהבת
תאומה אהובה: כבר שנים של הערצה ואני עדיין לא יודעת
איציק:133389798
אי מייל: [email protected]
הערות מיוחדות: נו קומנט

doosie

New member
../images/Emo124.gif מתפקדת!!!

כינוי בפורומים: doosie שם: הדס עיר: חיפה (קרית חיים) תאריך לידה+גיל: 17/8/86, בת 16 וחודשיים. תאריך הצטרפות לפורום: אי-שם בחופש הגדול. אייקון אהוב:
תאומה אהובה: אין! אוהבת את שתיהן באותה מידה. דוא"ל: [email protected] איי סי קיו: 62123222 הערות מיוחדות: - בונה אתר עם מוטי, דנה ומתן. - יש לי מסנג´ר למי שמעוניין לצ´וטט.([email protected])

גם אני גם אני ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שרה פריד
חולון
01.07.1989-גיל:13
משהו בערך 15.07.02
אייקון אהוב לרגע זה:
אשלי
sarah|[email protected]
אין כרגע, יהיה בקרוב....
התאומות שולטות
|
מצטערת שכרגע אני לא בפורום, יש לי כמויות אדירות של שיעורים, ומהשבוע הבא מתחילים המבחנים (הראשון הוא לשום בלעעעעעעעע)וממש אין לי זמן לבוא לבקר........

Alexis14

New member
קדת, קדת, קדת.. כן אני מתפקדת!

אוקיי... Let´s Go כינוי בפורום: Alexis14 שם: נגה יישוב מגורים: מבשרת ציון (ליד ירושלים) תאריך לידה: 1.4 כן, כן- הראשון לאפריל (יום השקר, יא מוגבלים..) גיל: נחשו בעצמכם... תאריך הצטרפות לפורום: 27.07.02 (להודעה הראשונה שלי לחצו כאן) אייקון אהוב: אממ.. יש כמה, אבל בעיקר תאומה אהובה: אין, אבל אני אוהבת כל אחת בצורה אחרת E-mail: [email protected] ICQ: #124857180 הערות מיוחדות: אממ... אני חברה פעילה... I guess... בקרו באתר שלי- http://hop.to/oon

Alexis14

New member
אופס... האייקון האהוב...

גאד אני ממש לא יכולה להחליט בין
ל
ל
...

אני אני אני ../images/Emo9.gif ראשית :)../images/Emo85.gif

קודם כל מוטי תקישב אינ ממש מצעטרת שבוקשי וצא לי לכתוב פה אני בקושי בבית וכל הזמן
וזה אתה ממש לא יודע יש לי מלא דברים ואני כל כך מתגעגעת מידי פעם אני מגיע אבל שזה יגמר חחחח יש לי גם בגריות חורף שזה לקראת פ-ס-ח! אז אני יחזור להיות פה רגיל בינתים אינ כותבת ככה עדיףך מכולם:) כינוי: נועה הרשקוביץ הכי מקוי:)! שם: נועה עיר| תל אביב תאריך לידה+גיל: 2.10.86 גיל-16 תארך הצטרפות ? אין לי מושג
אייקון מאומץ נו כולם יודעים:
אני אוהבת את שתי התאומות אי סיק יו - 76212160 איימל: [email protected] הערות מיותרות: אחלה פורום חחחח D-:
טוב אחותי כבר ממש מעצבנת והיא מסלקת אותי מהמחשב יש לה עבודה ולי יש ביום ראשון מבחן
אוהבת מאוד מאוד
D--:

d a n a o s h

New member
גמני ../images/Emo70.gif גמני ../images/Emo70.gif

אוקיי כינוי בפורומים D A N A O S H שם : דנה עיר/יישוב מגורים - קדימה (לא שמעתם על זה, הא? בכל מקרה ליד נתניה) תאריך לידה + גיל - 18.12.87 בתאריך הזה אני בת 15 תאריך הצטרפות לפורום - לא זוכרת... אייקון אהוב/מאומץ - יש אני רוצה לבחור
טוב אז
ו
....
תאומה אהובה - שתיהן!!!!! ICQ - 107754518 E-Mail [email protected] הערות מיוחדות (* לא יותר ממשפט קצר ^^) מתה על התאומות ועליכם

הא עוד עוד מצאו:)../images/Emo85.gif

אני לא יודעת מה התאריך אבל אני פה מהתחלה חחח מוטי יודע שלגמרי מההתחלה
אז אני ותיקה

גם אני מתפקדת../images/Emo26.gif

כינוי בפורומים: אני רואה כפול
שם: אריאלה אביר
יישוב מדורים: באר יעקב
תאריך לידה + גיל: 18.4.1987 בת 15 וחצי
תאריך הצטרפות לפורום: הייתי בפורום מהיום הראשון שלו ואז עזבתי לכמה זמן וחזרתי שוב
אייקון אהוב/מאומץ: אין לי ממש אחד כזה... אני משתמשת הרבה באייקון הזה-
תאומה אהובה: מרי-קייט אולסן
ICQ- 166407070
אי מייל: [email protected]
הערות מיוחדות: מתה על הפורום הזה ובמיוחד על אנשי הפורום

M ar y K at e

New member
../images/Emo15.gifתחילת התפקדות../images/Emo15.gif

המפקד לשרשר
כינוי בפורומים: M ar y K at e, alona11
שם: אלונה
עיר/יישוב מגורים: אשקלון(ליד)