התפקדות חודשית

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

e t a

New member
התפקדות חודשית../images/Emo70.gif

כללי: שם ראשון: כינויים: תאריך לידה: גיל: מזל: עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) תמונה (חובה ): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי
חודש מרץ: איך היה החודש מ- 1 עד 100: איך היה חודש במילה אחת: דבר שקרה החודש: דבר שקרה החודש: התחדשות החודש: ספר\סרט\סדרת החודש: שיר החודש של טוקיו הוטל: שיר החודש בכללי: אדם החודש:
חודש אפריל: מה אתן מאחלות לעצמכן לכבוד חודש אוקטובר: מה אתן מאחלות לכל השאר לכבוד חודש אוקטובר: מה אתן מצפות שיקרה בחודש הזה:
טוקיו הוטל: איזה אלבום של טוקיו הוטל אתן הכי אוהבות? מה אתן מאחלות לבנים לחודש זה? מה דעתכן על השיער הנוכחי של ביל?
הפורום שלנו: אילו דברים שקרו בחודש האחרון בפורום שלנו צריך לשמר, ולהמשיך לעשות? אילו דברים שקרו החודש הייתן רוצות לשנות? מה אתן עשיתן בחודש שעבר למען גיבוש הפורום? בתגובה שמתחת - הססטיסטיקות!!!

e t a

New member
../images/Emo124.gifסטטיסטיקות../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif

היי בנות יקרות שלי! הגיע הזמן להכריז על חמשת חברי הפורום הפעילים ביותר
לאלו מכם שכתבו הרבה - כל הכבוד, המשיכו כך! בזכותכם בפורום הזה חי ובועט! 1. (139) animfanatic 2. (102) Xx Haley xX 3. (83) Tommy89 4. (55) HeelsOverHead 5. (31) דנדיצקה XP דנה, כרמל, תומי והיילי.. הגיע הזמן להעלות הילוך, לא נמאס לכן להימחץ על ידי תהילה?

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif וואל [נדבקתי למילה הזוXD ]

נמאס מאוד מתהילה
[JK!! ] אבל חכו אחרי הבגרויות אני אמחוץ אותה |סנוב| XD

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifזה היה חודש חלש, נו, אל תזרה מלח

על הפצעים 3: עכשיו אני מתחילה להפציץ חח. תהילוש - חכי לי בסיבוב

e t a

New member
חח תומי, באיזשהו שלב היית קרובה אליהן..

אבל ליהי עדיין הצליחה לקרוע אותך
שתדעו שאני במעקב על זה כל הזמן.. חח..

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifחח נו מה אפשר לעשות יש לה מה להגיד על כל

דבר הקרועה הזאת.

e t a

New member
אכן בושות.. חח כאב לי לפרסם את זה דווקא בגללך

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif אוקטובר? ../images/Emo6.gif

"מה אתן מאחלות לעצמכן לכבוד חודש אוקטובר: מה אתן מאחלות לכל השאר לכבוד חודש אוקטובר:" ממתי אנחנו באוקטובר? XDDDDD

e t a

New member
../images/Emo9.gif חח אומייגאד פאדיחות לי!!!

תשרדו את זה, נכון בנות?

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif מתפקדת!../images/Emo195.gif

כללי: שם ראשון: שי כינויים: שייצ', שייקה, שייצ'י חובזה(איי נואו XDD), אישתי, שייקו ועוד XDD תאריך לידה: 26/5/96 גיל: כמעט 14
מזל: תאומים עיר\\יישוב\\קיבוץ\\מושב\\חור מגורים: מודיעין דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) מסן: [email protected] / [email protected]... אני לא זוכרת פייסבוק: Shay Kalifa תמונה (חובה ): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי אין לי עכשיו תמונה שלא שוקלת טונות, אני אקטין מחר ועלה
חודש מרץ: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 85 איך היה חודש במילה אחת: אחלה דבר
שקרה החודש:
*ראיתי את אליס בארץ הפלאות *הרבה בילויים עם חברים *עלייה בציונים *הרבה בגדים חדשים
דבר
שקרה החודש:
לא זוכרת משהו מיוחד התחדשות החודש: *בגדים *קשתות *חותלות לידיים *עוד הרבה שאני לא זוכרת XDD ספר\\סרט\\סדרת החודש: ספר: המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה. סרט: אליס בארץ הפלאות. סדרה: איך פגשתי את אמא שיר החודש של טוקיו הוטל: ich bin da, וכן! שמעתי אותו!! שיר החודש בכללי: All Time Low - Weightless אדם החודש: כל החברים
חודש אפריל: מה אתן מאחלות לעצמכן לכבוד חודש אפריל: שהציונים ימשיכו לעלות, הרבה כיף
מה אתן מאחלות לכל השאר לכבוד חודש אפריל: הרבה הצלחה, כיף, ועוד ועוד
מה אתן מצפות שיקרה בחודש הזה: שוב ייזרקו בננות רקובות על הלוח בכיתה שלי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
טוקיו הוטל: איזה אלבום של טוקיו הוטל אתן הכי אוהבות? המממממ, קשה, נראה לי. schrei אם כתבתי נכון
מה אתן מאחלות לבנים לחודש זה? המממ, בהצלחה? XDD מה דעתכן על השיער הנוכחי של ביל? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
הפורום שלנו: אילו דברים שקרו בחודש האחרון בפורום שלנו צריך לשמר, ולהמשיך לעשות? אני חושבת שהייתה עלייה בתגובות ובפעילות, שאתה זה צריך לשמר, וצריך להמשיך לשקם את הפורום, להזמין עוד בנות. אילו דברים שקרו החודש הייתן רוצות לשנות? נראה לי שכלום. מה אתן עשיתן בחודש שעבר למען גיבוש הפורום? לא הייתי פה בחודש שעבר XDD הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

e t a

New member
חח לא היית, מקווה שבחודש הבא יהיה מה לכתוב../images/Emo70.gif

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תאומים ../images/Emo47.gif

חחחחח... אצל כולם אליס זה סרט החודש
איש בין דה
חודש מדהים שייקה

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifאנוכה מתפקדת

שם ראשון: תומי כינויים: כרגע רק תםהי. או אינקובוס. תחליטו אתם. תאריך לידה: 31.7
גיל: 15.7 מזל: אריייייייהההה עיר\\יישוב\\קיבוץ\\מושב\\חור מגורים: בית חש' :) דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) חח לא מפרטת. מי שרוצה שיבקש. :) תמונה (חובה ): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי חודש מרץ: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 1000000 איך היה חודש במילה אחת: מדהימול דבר
שקרה החודש: אוקי, אז מלאאאאא חזרות, פסטיבל, טיול שנתי, מד"א, התקבלתי למד"א, עברתי דירה, וכמובן החופשה עם המשפחה
דבר
שקרה החודש: הלחץ של הלימודים והחזרות והכל ביחד ואמא'לה התחדשות החודש: לא זוכרת. קצת איפור, דיסק, קצת כסף וזהו נראלי. ספר\\סרט\\סדרת החודש: הוווו מופע שנות ה-70'~!, אליייייייייס
, וצ'ארלי בממלכת השוקולד [ספר] ^^ שיר החודש של טוקיו הוטל: לאב איז דד.. שיר החודש בכללי: oil and water אדם החודש: רני'לה, מאייץ', נלול, גולצ', אביהו, לילכי, האנשים ממד"א ומהמגמה :) חודש אפריל: מה אתן מאחלות לעצמכן לכבוד חודש אפריל: שיהיה אפילו יותר טוב ממרץ, אם זה אפשרי :) מה אתן מאחלות לכל השאר לכבוד חודש אפריל: מה שאתם מאכלים לעצמכם חבריי
מה אתן מצפות שיקרה בחודש הזה: מבחנים? חח.. להתחיל להתכונן לבגרויות.. טוקיו הוטל: איזה אלבום של טוקיו הוטל אתן הכי אוהבות? צימר כמובן מה אתן מאחלות לבנים לחודש זה? מה שאני מאחלת להם תמיד - שיתבגרו כבר. מה דעתכן על השיער הנוכחי של ביל? חביב? אין לי מושג איך הוא נראה.. הפורום שלנו: אילו דברים שקרו בחודש האחרון בפורום שלנו צריך לשמר, ולהמשיך לעשות? העומס אנשים, העומס. שיימשך לעולם. אילו דברים שקרו החודש הייתן רוצות לשנות? חוסר סדר לקראת האין-מפגש.. מה אתן עשיתן בחודש שעבר למען גיבוש הפורום? אממ.. לא יודעת, חח תגידו אתם חודש נפלא וקיצי לכולם

e t a

New member
אהבתי את ההתפקדות! ../images/Emo43.gif

מסכים לגמרי בקשר לחוסר הסדר לקראת האין-מפגש.. חח. ואגב, השיער של ביל עדיין זוועתי מהשטות האחרונה שהוא עשה לעצמו על הראש
ובקשר לתרומה בחודש האחרון - מה זאת אומרת?! פינה משלך זו חתיכת תרומה לפורום! כל הכבוד

למעלה