התפקדות חודשית

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך
מתפקדת :)

כללי:
שם ראשון: דנה כינויים: דנדי, דנוש, דונש, אליס... תאריך לידה: 23.2.95 גיל: 15 מזל: דגיגונים :) עיר\\יישוב\\קיבוץ\\מושב\\חור מגורים: ממול הכנרת D: דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) יש לכולם ולמי שלא שיבקש P: תמונה (חובה ): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי חיחי XD
חודש מרץ:
איך היה החודש מ- 1 עד 100: 100 איך היה חודש במילה אחת: מדהים D: דבר
שקרה החודש:
החופש, החג, הכול D: דבר
שקרה החודש:
המליון שיעורי בית שלנו ><" התחדשות החודש: שמלה, נעליים, עגילים, מחליייייייייייק *-* ספר\\סרט\\סדרת החודש: אליס
שיר החודש של טוקיו הוטל: attention שיר החודש בכללי: Halleluja אדם החודש: שון
חודש אפריל:
מה אתן מאחלות לעצמכן לכבוד חודש אפריל: המון אהבה, אושר, בריאות והכול
מה אתן מאחלות לכל השאר לכבוד חודש אפריל: כנ"ל ! מה אתן מצפות שיקרה בחודש הזה: אממממ ... דיי אי אפשר להגיד פה XD
טוקיו הוטל:
איזה אלבום של טוקיו הוטל אתן הכי אוהבות? נו באמת, איזו מין שאלה ? XD אי אפשר לענות על זה... מה אתן מאחלות לבנים לחודש זה? שיביאו לישראל כבר ! -_-" מה דעתכן על השיער הנוכחי של ביל? פיכס. למרות שזה עושה אותו קצת גבר...
הפורום שלנו:
אילו דברים שקרו בחודש האחרון בפורום שלנו צריך לשמר, ולהמשיך לעשות? הפינות החדשות נורא נחמדות, צריך להמשיך להוציא אותן ולא לנטוש :) אילו דברים שקרו החודש הייתן רוצות לשנות? את היובש הזה ><" מה אתן עשיתן בחודש שעבר למען גיבוש הפורום? סורי, אבל אני בקושי הייתי פה בחודש הזה XD בחודש הזה אני כבר יותר חוזרת לפה ... חודש נפלא לכולם !
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

e t a

New member
מסכים איתך לגמרי בסרט החודש והשיער של ביל ../images/Emo3.gif

מקווה שבאמת נראה אותך יותר החודש =]

../images/Emo215.gif נחשו מי המנהלת המעדכנת החדשה של הבלוג

של טוקיו בישראבלוג ? D: אז כן - אני !!! מחר אני מעלה עידכון ראשון שלי, ואני יעשה שם קטע קטן על הפורום כדי ליידע אנשים ולהזמין אותם להצטרף :)

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תמונה מדהימה ../images/Emo24.gif

תתחדשי על הכל
חודש מדהים דנדי

e t a

New member
התפקדות מנהלתית../images/Emo70.gif ^^

כללי: שם ראשון:
דניאל (בשבילכן, דני כמובן
) כינויים:דני, e t a (שמתן לב שבכינויים אתן אף פעם לא שמות את הכינוי בתפוז? חח תאריך לידה:31/07/1991 - הכי מבוגר פה, לא? גיל:18.5 מזל:אריה! ררררררר
עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים:פתח תקווה!!
דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...)[email protected] תמונה (חובה ): תמונה מדהימה מדהימה של ביל!
חודש מרץ: איך היה החודש מ- 1 עד 100:
אוף.. כל כך קשה לי תמיד לענות על השאלה הזאת.. חח אני בנאדם של מצבי רוח! איך היה חודש במילה אחת:אמריקאי! דבר
שקרה החודש:
עבודה חדשה מ-ד-ה-י-מ-ה-
דבר
שקרה החודש:
האנשים שרודפים אחריי מהעבודה הישנה
התחדשות החודש:עבודה!!!!!! חחחח.. וגם דיספנסר קטן כזה שבועי לכדורים שלי
ספר\\סרט\\סדרת החודש:חחח נחשו.. אליס |ארנב| שיר החודש של טוקיו הוטל:Strange! התמכרתי
שיר החודש בכללי:One in a million - Guns And Roses אדם החודש: נעמה - הבוסית החדשה שלי!
חודש אפריל:
מה אתן מאחלות לעצמכן לכבוד חודש אוקטובר(כן! אני מסרב לשנות את זה לאפריל
):
להפטר סופית מהעבודה הקודמת, ולהמשיך בעבודה החדשה שלי
מה אתן מאחלות לכל השאר לכבוד חודש אוקטובר:המרבה בפינות הרי זה משובח! מה אתן מצפות שיקרה בחודש הזה:פ י צ ו י י ם!
טוקיו הוטל: איזה אלבום של טוקיו הוטל אתן הכי אוהבות?
המממ.. אם חייבים לבחור, צימר.. מה אתן מאחלות לבנים לחודש זה?ביל - תשנה תסרוקת!!!!!!! מה דעתכן על השיער הנוכחי של ביל?תבינו לבד
הפורום שלנו:
אילו דברים שקרו בחודש האחרון בפורום שלנו צריך לשמר, ולהמשיך לעשות?ההשקעה העצומה שאתן מביאות לפורום הזה.. אני ממש גאה בכן! כל הכבוד לכל מי שלקחה על עצמה פינה - זו אחריות ואתן עומדות בה בצורה יוצאת מן הכלל! אילו דברים שקרו החודש הייתן רוצות לשנות?יהיה מאוד מאוד נחמד אם כל אחת תוכל להביא שתי חברות לפורום, ול"ותיקות" שעדיין לא מנחות פינה - גשו אליי, נסדר משהו
חוץ מזה.. אני מת כבר למנות עוד אדומה לפורום.. בנות, תרוויחו את זה! מה אתן עשיתן בחודש שעבר למען גיבוש הפורום?אממ. לא הרבה.. ניהול וזה
.. חח אבל ליתר דיוק: פרסום הפורום, יצירת קשר עם משתתפות פורום מהעבר, תזכורות כל יום לפינות (חוץ מהשבוע הנוכחי - הטלפון שלי שבור
) וכמובן תגובות תגובות תגובות! שיהיה לכולכן אחלה חודש וחג שמח!

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifטמטמטמ... מתפקדת! :)

שם ראשון:
מאייי :) כינויים: מאייקי , פמפקין
תאריך לידה:
25.5.95 גיל: 15 מזל: תאומים (הכי טוב P:
) עיר\\יישוב\\קיבוץ\\מושב\\חור מגורים: מעלה אדומים
דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) :
אייסי (אני כמעט ולא נכנסת) - 316421410
מסן[email protected]
FACEBOOK- may barazani תמונה (חובה ):
ישנה מאוד :\ חודש מרץ: איך היה החודש מ- 1 עד 100: *90 !:) איך היה חודש במילה אחת: *סבבה דבר שקרה החודש: *לא זוכרת כמעט התחדשות החודש: *קניתי בגדים כמובן כמו בכל חודש XD , ומדפים ושעון חדש לחדר
ספר\\סרט\\סדרת החודש:*אוואטר
שיר החודש של טוקיו הוטל: *אוטומאטיק
שיר החודש בכללי: *שוגבייבז- אבאוט אה גירל אדם החודש: *חברות טוקיו הוטל: איזה אלבום של טוקיו הוטל אתן הכי אוהבות? *זימר 483* מה אתן מאחלות לבנים לחודש זה? *הצלחה כמו תמיד * מה דעתכן על השיער הנוכחי של ביל? *HATE HATE HATE * !!!! הפורום שלנו: אילו דברים שקרו בחודש האחרון בפורום שלנו צריך לשמר, ולהמשיך לעשות?
לדבר חחח =] אילו דברים שקרו החודש הייתן רוצות לשנות?
נראלי שכלום מה אתן עשיתן בחודש שעבר למען גיבוש הפורום?
עשיתי קאמבק XD

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif האא יש לך יומולדת יום ושנה לפניי D:

תאומים שולטים

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifאה הא !!! :]

מגניב חחח ! :) יש לי חברה גם בתאריך שלך

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif התפקדות באיחור אופנתי ../images/Emo98.gif

כללי: שם: תהילה.
כינויים: תהילוש, תהילי, תהילונת, תהילולי, תהילולה, לולי. תאריך לידה: 21/5/94. גיל: 15. מזל: תאומים
עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: ירוחם
דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) אייסי - 296213415 מסן - [email protected] פייסבוק - Tehila Cheriker. תמונה (חובה
):
חודש מרץ: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 80
איך היה חודש במילה אחת: אחלוש XD דבר
שקרה החודש: ציונים גבוהים במתכונות ומבחנים
, חופשים, ולמרות שזה היה בתחילת החודש - הימים אצל חברה שלי
דבר
שקרה החודש: אממ... לא זוכרת
התחדשות החודש: נעליים, בגדים, צבע חדש לחדר
ספר\סרט\סדרת החודש: ספר: דמדומים - מולד הירח. סרט: אליס בארץ הפלאות. שיר החודש של טוקיו הוטל: World Behind My Wall. שיר החודש בכללי: Three Days Grace - Last To Know
אדם החודש: המשפחה שלי, חברה שלי, הפורום המדהים הזה
חודש אפריל: מה אתן מאחלות לעצמכן לכבוד חודש אפריל: שיהיה אחלה בחלה של חודש, ושנעבור אותו בשלום
מה אתן מאחלות לכל השאר לכבוד חודש אפריל: שיהיה חודש מדהים והמון בהצלחה
מה אתן מצפות שיקרה בחודש הזה: שיהיה טוב ?
טוקיו הוטל: איזה אלבום של טוקיו הוטל אתן הכי אוהבות? Zimmer 483
מה אתן מאחלות לבנים לחודש זה? שיהיה להם בהצלחה עם הסיבוב הופעות, ושיחזרו לארץ
מה דעתכן על השיער הנוכחי של ביל? בעייני הוא תמיד יפה, לא משנה מה ילך לו על הראש
הפורום שלנו: אילו דברים שקרו בחודש האחרון בפורום שלנו צריך לשמר, ולהמשיך לעשות? הכל כולל הכל - הפורום פשוט פורח
אילו דברים שקרו החודש הייתן רוצות לשנות? ת'אמת, כלום. מה אתן עשיתן בחודש שעבר למען גיבוש הפורום? אני באמת לא זוכרת
- - - חודש מדהים לכולם

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תאומים שולטים ../images/Emo47.gif XD

תודה שייקה, חודש מדהים

למעלה